Thursday, May 22, 2008

Hyvää yötä, sankariTästä aiheesta en yleensä jaksa avautua, vaikka se onkin vaivaamassa jokaista viikon päivää ja kuukautta. Sitä varten on lääkkeet, ettei asia muodostuisi ongelmaksi. Nukkuminen.

Siinä missä ihmiset riemuitsevat kotiin pääsystä ja television ääressä istumisesta ja omasta ajasta niin allekirjoittanut samalla vahtii kelloa: koska on ns. 'tarpeeksi myöhä', että voin mennä nukkumaan. Päivät ovat pysähtymiskohtia pelilaudalla ja joka aamu on uusi heittovuoro, uusi mahdollisuus, sekä lupa hypätä va'an päälle tarkistamaan voitetut pisteet (grammat) tai syyt rangaista itseään (lihotut grammat).

Ongelmani ei koskaan ole ollut unen saanti: nukahdan missä vain ja milloin vain tosi helposti ja torkun sikeästi. Eilen olin jo seitsemän maissa fyysisesti aivan poikki, pesin hampaitani useampaan otteeseen odotellessani kellon kuluvan ja vihdoin puoli kymmenen maissa (noin myöhään!) hyppäsin sänkyyn. Tein kuitenkin kardinaalivirheen ja unohdin käydä hakemassa apteekista etukäteen maksetut Seroquelit, joitten tarkoitus olisi tukea untani ts. estää minua heräämästä klo. 2-5 välillä. Eilen en kuitenkaan saanut edes unta, nukuin niin paskasti, katkonaisesti ja olemattomasti, tunnin välein heräten että en tuntenut lainkaan nukkuvani. Söin joskus keskiyöllä porkkanan, ei auttanut, näin unta että minua huimasi ja pyörrytti, tosi kiva. En sentään kerennyt näkemään tyypillisiä painajaisiani kuinka esim kaikki vihaavat minua... profit?

Nousin sitten viiden maissa yhtä kuolleena kuin 12 tuntia aiemmin ja kostoksi universumia kohtaan menin ottamaan lämpimän suihkun ja soitatan punkkia tätä kirjoittaessani!!1 Hähä!1 :---(

1 comment:

  1. Ajattelin juuri kirjoittaa nukkumisesta, mutta ehditkin ensin. Mulla tosin nukahtaminen on vaikeaa nälän takia. Toisaalta jos syö, nukahtaminen on hankalaa "Miksi menin syömään typerä typerä en mä nukkuessa ruokaa tarvitse" -kelailujen takia. Mikkää eijjoo hyvä.

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥