Friday, May 30, 2008

Pirstaleisessa peilikuvassani: pullea ipana virnuilee.

Nyt voin huokaista tosi syvään. En nyt lähde pidemmin tilittämään, mutta lähipäivien (lue: viikkojen) säätö on ollut mm. Kela, sossu, mahdollinen sairasloma kesäksi ja kaikki niihin kuuluva tappelu. Ensin ei kelpaa paperi X ja tarvitaan Y, mietitään absurdeja vaihtoehtoja kesäni varalle, jälleen kerran joku paperi tai lausunto puuttuu ja kestää ja on käsittelyssä.. samalla pitäisi opintotukija maksaa takaisin, kesätyöpaikan antaja luonnollisesti hengittää niskaan, hoitaa yleinen elämä vuokrineen kaikkineen!! Bläh! Ja samalla jaksaa viimeinen viikko päiväsairaalassa, suunnitella jatkoa ja toppuutella ettei mutsi saa halvausta *minun* finanssiasioistani.

Nyt on kuitenkin lappuja viety ja saatu, enempää en voi nyt tehdä vaan vain odotella. Hain sossusta toimeentulotukea, KELA:lta yleistä asumistukea, sairaspäivärahaa, ruikutin opintotukijen takaisinmaksuista ja sain vihdoin ja viimein käteeni sairaslomapaperit aina elokuun loppuun asti. En siis mene kesätöihin vaan lusin kotona, käyn pari kertaa ravitsemusterapeutilla ja elokuussa takaisin päivikselle inttervallille. Totta kai pitää vielä B-lausuntoa odotella ja niitä maagisia psykologin testituloksia, mutta sama se nyt on minulle. Lähisukulaisilta tippui odottamaton taivaan lahja: saisin sponssauksen yksityisterapiaan ehkä ensi syksystä.

En ole oksentanut sitten viime viikon, en edes tänään vaikka viimeisellä sairaalalounaallani olin kuolla ähkyyni. Yleisestä ahdistuksesta elämää, itseä ja mansikoiden kaloreita kohti en saa pois, mutta juuri nyt päässäni ei ole tilaa loputtomalle masennukselle, takapakeille ja rahasäädöille. Sana "loma" ei ole kuulunut sisäiseen Wikipediaani vuosikausiin, joten olen omahyväisesti täynnä riemua kuin pullea ipana jouluaattona. Haluan nauttia vapaasta kesästä, keikoista, poikkiksesta, kissoista ja mansikoista. Mieltäni ei lannista käsky ettei painoni saa laskea grammaakaan ennen elokuista punnitusta, ei uhkailut että tätä tahtia menen osastokuntoon, ei upouusi F50.0 ICD-koodi tuoreessa lääkärintodistuksessa.

3 comments:

 1. oij billy talent on vaa nii hyvä ja vitsi mitä lyriikoita <3 ajattelitko tulla provinssiin katsoon ?

  tosi hyvä et sait saikkua kesäks, toivottavasti se auttais. jaksais sit taas syksyllä ehkä vähän paremmin.

  voimia sweets <3

  ReplyDelete
 2. Huh, vihaan kaikkii noit kela sossu yms lappujen kaa säätämist :/

  Mua ois nyt kovasti kaikki pistämäs laitoxeen :s ei syömisten takii (tai no piqqsisko niidenki takii, q se tietää) mut kaiken, masennuxen yms, ja q en saa mtn asioitani hoidettuu, plää... :s

  ReplyDelete
 3. mistä sä löydät aina nuo kaikki ihanat kuvat ? <3___<3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥