Monday, June 30, 2008

Gnaaaaa en ala!

Kömmin ylös taas kuuden maissa ja kiroan miksi päiväni alkavat niin aikaisin. Punnitsen itseni, keitän puuroa, tungen kylmän teen voimin lääkkeet, vitamiinit ja kofeiinitabletit naamaani. Katson jotain sarjaa läppäriltäni ja oksettaa ja heikottaa. Kello lähenee kahdeksaa ja vittu, olen jo valmiiksi ihan täynnä tätä päivää. Kiitos ja näkemiin! Olen elänyt tätä vuorokautta jo ihan riittämiin! Menen makaamaan sängylleni ja sydäntä puristaa, olo on huono ja silti en saa nukutuksi.

Päivän sana on ollut heikotus. Ei juurikaan ole nälkä tai tee mieli ruokaa, mutta ruumis tuntuu voimattomalta, paleltaa ja kädet vapisevat. Mikä luuseri! Tämän siitä saa kun ei niin piittaa liikunnasta ja koko keho muodostuu lähinnä löllyvästä rasvakudoksesta. En tykkää pitää käsivarsiani kiinni kyljissäni, sillä tunnen miten allit ja kylkiläskit lyllyvät yhteen. Lyllyti lyllyti. Lyllynpä päivästä toiseen, mussutan ja kiroan illalla itseäni kun olen syönyt niin paljon. Minkäs tällaisena puolirampana oliona teet paitsi istut koneella ja hakkaat refreshiä 5-sekuntin välein joka sivulla.

Äiti kävi eilen kylässä ja annoin hänen kyyläillä psykologilausuntoani (naurettiin kiusaantuneesti hienoille sanoille, kuten "objektisuhteet" ja "ambivalentisti"), sekä kerroin painoni kysyttäessä. Kadutti. Koetinko nyt hänelle vakuutella että joo, olen laihtunut siitä kun olin kotosalla, vai että olen yhä muhevassa kunnossa. Inhotti silti, ihan kuin olisi päästänyt jonkun toisen liikaa omalle reviirille. Hyi.

1 comment:

  1. *muiskis!*
    Löysin vasta nyt sun blogin ja tahdoin vaan sanoa, että näin ensilukemalta tämä tuntuu enemmän "sinulta" kuin LJ:n tekstit..
    Nähtäisiinkö oikeesti joku päivä?
    sushille ja vihreelle teelle..?

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥