Thursday, June 26, 2008

(like you imagined) when you were young

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch him now, here he come

(The Killers)

Hei c'mooon! :> Blogin tilaaja/lukijaluvut vain kasvaa vaikka kommentit on taas kärsineet jonkun nälänhädän. Ei sen palaute/kommenttitekstin tartte olla mitään kummempaa, mutta osoittakaa nyt jotain elonmerkkejä allekirjoittaneen iloksi. <3 Jookos kookos?

Oloni on väsynyt ja antisosiaalinen kaikkien käytännön rahasotkujen takia. Tili itkee käytännössä tyhjää, sillä jouduin/jouduin maksamaan noin 1500e verran opintotukiani ja aiheettomasti maksettuja palkkojani (wtf?!) takaisin. Parempihan se on että asiat on kerralla poissa enkä maksa tukiani takaisin seuraavat 2 vuotta, mutta kun tossa potissa on vielä HUS:n laskut ja lääkekulut niin muistutan ilmeeltäni Munchin 'Huutoa'. Ei tässä muuta, mutta tahtoisin ettei ensi viikon Tukholman reissulla tarvitsisi stressata kruunuista.

Juttelin mummoni kanssa puhelimessa ja olen taas miljoonannessa kiitollisuuden velassa, sillä hän taisi lähettää minulle hiukan taloudellista tukea. Tuntuu syylliseltä kun en ole koskaan ollut kova käymään kylässä ja aina vihannut sukujuhlia. Olen sen verran vanha ettei kukaan enää tule täräyttelemään mielipiteitä päin naamaa (isän puolella liiankin yleistä), mutta kuulen päässäni ne nälvinnät miksen nyt suvun 3-polven esikoisena ole tarpeeksi hyvä. Olisin jotenkin odottanut tuota kaikkea juuri mummoltani, mutta olenkin yllätyksekseni saanut kauheasti lämpöä ja tukea. Pääsen nyt vihdoin terapiaankin! kiitos hänen. Syömishäiriökeskuksesta soitettiin ja menen 2-viikon päästä tutustumiskäynnille! Jännittää ihan kamalasti, mutta toisaalta olen tosi innoissani saadessani tällaisen mahdollisuuden.

Paino junnaa vaikka syömingit ovat menneet parina viimepäivänä suht okei.. kait. Säästöliekki, jotain, vittu en tiedä, mutta ällöttää tässä koossa. Vaivaiset puolisentoista kiloa tippunut koko kuukauden aikana. Tippuuko kilot alipainoisena jotenkin hitaammin? Ainakin BMI numerot vaihtuvat radikaalimmin, mitä normaalipainoisena. Pelottaa kovasti kohdata huominen ravitsemusterapeutti, ensi viikkoinen reissu, eräät juhlat, eräs kauan odotettu keikka, terapiatutustuminen.. En koe ansaitsevani nautintoa saati hoitoa, sillä olen niin liiallinen, paha, suuri. Kämppis onneksi löysi jostain keittiönkaapista loput askarteluteräni. Pidän niitä taskussa ja oloni on kummasti turvallisempi.

13 comments:

 1. Vallan söpöjä kuvia ettenkö sanois. :-D

  Kommentoinpas sitten jotakin ihan turhaa...

  Mutta hyvä, että pääset terapiaan. Itselleni se on ollut ainoa tie oikeaan apuun, josta hyötyy. Mutta älä ota raskaasti, jos puoli vuoota/vuosi menee "turhassa tutustelemisessa".

  ReplyDelete
 2. Kirjoittelin tuohon viime postaukseen jo, mutta unohtui tosiaan sanoa, että hienot sivut ja kauniita kuvia.

  Mukavaa Tukholman reissua!

  ReplyDelete
 3. miaumiau, mie tykkään lukee sinun juttuja. ei muuta, moi.

  ReplyDelete
 4. Seurailen tätä blogiasi ahkeraan edelleen, olen vain hiukan liian laiska ikinä kommentoimaan mitään, vaikka tekstisi ovatkin mielenkiintoisia ja kirjoitat hienosti :) Keep going!

  ReplyDelete
 5. Jaa, joskus tekstisi ovat niin tyhjentäviä, ettei niihin ehdi kommentoida kun niitä jää pohtimaan :D

  ilmoitanpa vain siis, että minäkin tätä blogiasi lueskelen. Ja toivottavasti löytyy kiva terapeutti!

  ReplyDelete
 6. Ei hitto, pitää tulla vielä oikee avautumaan, että sun blogisi on kyllä oikein hyvää ajanvietettä, kun tylsyys iskee. Sun pitäisi kirjoittaa kirja tai jotain.

  Oikeastaan ajattelen tätä sun blogiasi vähän kuin kirjana, joka postauksesi on kuin uusi luku. Ja ei se mitään, vaikka olisin lukenutkin jo jonkun luvun aiemmin, voin lukea sen uudestaan, koska ne ei oo sitä peruskamaa "tänään söin porkkanan, pitäisi laihtua, vihaan itseäni." Toden totta, tämä on erilainen blogi syömishäiriöstä.

  Apua, sainkohan pointtini nyt edes mitenkään ilmaistuksi, vai olikohan sitä ollenkaan. Kuitenkin yksi kommentti lisää ja niitähän sinä kaipasit :)

  ReplyDelete
 7. Minäkin tätä seurailen päivittäin. Olen vain hirvittävän huono kommentoimaan. Mietin aina sanomisiani ja kirjoittamisiani turhankin tarkkaan. Sitä samaa se on sekä täällä että reaalimaailmassa. Ja tämä kaikki siitä huolimatta, että itsekin tiedän, kuinka iloiseksi ihan pienikin kommentti voi tehdä.

  Sinähän olet / olet ollut Lapinlahden päiväosastolla, eikö niin? Haluaisin kuulla sinun näkemyksesi paikasta ja hoidosta, sillä minua ollaan nyt sysäämässä sinne. Pelottaa kauheasti ja epäluulojakin sitä paikkaa kohtaa minulta löytyy. Syyttäkö? En tiedä, ehkä sinä osaat kertoa sen minulle.

  ReplyDelete
 8. täälläki yks lukija<3:)

  ReplyDelete
 9. Tässäpä kommentia. Mun mutsi osoitti eilen minulle taloudellista tukea, tai meinasin pyytää mut meil on vissi joku telepaattinen yhteys ni hän viis minuttia sen jälkee ku ajattelin et tartten rahaa ni hän soitti ja sanoi et siirsi tililleni rahaa. Lav my mommy<3

  Mummo e pijä musta ku mä en pijä sen pöperöistä ni häneltä ei heruu raha muute ku synttäreinä ja jouluna:D

  ReplyDelete
 10. Kyllä tää kuuluu myös allekirjoittaneen suosikkeihin vaikka kommentoinkin liian vähän. Kuten joku sanoikin jo osuvasti, sun teksteissä on niin paljon asiaa ettei enää lukemisen jälkeen tiedä mitä sanoa. :)

  Sitäpaitsi alemmuuskompleksihan tässä tulee kun lukee sun kirjoituksia! :D Hienoo tekstiä.

  ReplyDelete
 11. rakastan narsististen kakaroiden blogeja. keep up the good work.

  ReplyDelete
 12. Söpö tyttö noissa kuvissa ja muutenkin paljon ihania kuvia sun blogissa. :> Oon lukenut sitä pitkään ja kirjotat hyvin! Tä on ensimmäinen blogi, jota oon jaksanut seurata näin kauan.

  ReplyDelete
 13. Hei.
  inksu tuolta IRC:n puolelta terve. Aloitin myös julkisen päiväkirjan pidon, ja lisäsin sut lukemiini blogeihin, jos vain käy mitenskään. Jeah. Kirjoitat hyvin ja on ollu (huono sanavalinta näissä asiapuitteissa) mahdottoman hyvää luettavaa tämä sun blogisi.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥