Thursday, July 31, 2008

d r e a d f u l hoursOlen parin päivän verran koettanut kirjoittaa jonkun uuden postauksen, mutta olen aina joko väsähtänyt, ahdistunut tai saanut ajatukseni muuten vain solmuun. Mietin saamiani kommentteja ja koetan jäsennellä tekstistä jotenkin tasapainoista ja mielenkiintoista, sekä näyttää vähän mitä "kaikkea muuta" elämääni kuuluu kuin aina tarjottimella oleva masis ja ruokasekoilu. Hyvistä hetkistä ja muista intresseistä huolimatta paha olo aina jaksaa hiipiä päiviini, ja vaikkei se aina meinaisi mitään radikaalia ranteetauki-ahdinkoa niin muilla asioilla ei ykskaks olekaan väliä.

Seison taas tyhjässä ja pyytelen anteeksi mitä naurettavimpia asioita, sekä anteeksi jatkuvaa anteeksi pyytelyäni. Pääni lyö tyhjää, katson epätietoisena vierestä kuinka samoista oireista kärsivät tuttuni muuttuvat bentsoriippuvaisiksi, loikkivat sairaalapäivystysten ja "nyt menee hyvin minä paranen"-asenteen välillä. Ennustan itselleni yöunien perusteella onko tuleva vuorokausi katastrooffi vai ei, puuhailen sitä sun tätä koska sisäinen perfektionistini vihdoin väsyi geneeriseen välinpitämättömyyteen ja kattoon räkimiseen. Saan välillä tyydytystä inspiraatiosta ja intohimostani asioihin, mutta nollaan aikaansaannokset päivittäin palaavalla pahalla olollani. Sovin itselleni menoja mutta heittäydynkin taas antisosiaaliseksi. Keksin paljon häiriötekiöitä vetämään ajatuksia pois syömisestä ja samalla kihisen kontrollikikseistä kun välttelen ruokaa. Istun elokuvateatterissa ja saan paniikkikohtauksen kun pelkään lihoavani liiallisista aspartaamiannoksistani. Kaadan lasiini lisää Pepsi Maxia ja tiputan kielen alle pari Läkerolia (kai viisi pakettia viikonlopuksi riittää?). Senkin läskipaska.

Huoh.

2 comments:

 1. Oij, kiitoksia!
  Oma blogisi on kyllä visuaalisesti aivan upeus ja teksti koukuttavaa. Niiaan ja seuraan postauksiasi jatkossakin. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommentistas:)
  mun viimesin postaus on ehkä vähän suuntaa antava vastaus siihen mitä kirjotit mulle, http://aimtobethin.blogspot.com/2008/08/uhoamista.html

  ja ps sulla on tosi hyviä kirjotuksia täälä:))

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥