Monday, July 14, 2008

Harmaa ajatus

Tylsät, harmaat ja itseään toistavat päivät osa 94832.

Selasin taas illan päätteeksi blogilistalta suosikiksi merkkaamiani päiviksiä, kommentteja ja ajatuksia. Tossa vasemmalla näette vain osan, sillä laskin joskus seuraavani about ~40 blogia, joihin kyllä mahtuu muitakin intressejäni kuin FitB:n teemat. Yleensä olen julma mitä tulee visuaalisesti epämiellyttäviin/vaikealukuisiin blogeihin, joten skippaan suoraan tekstit ilman minkään näköistä kappalejakoa, valtavat Comic Sans fontit, rumat sivupohjat (tässä blogspot voittaa vuodatuksen) jne.. mutta ei jää epäselväksi yksi asia.

Nuorten naisten laihdutus/sh- ja angstiblogeja on ihan vitusti. Pelkällä hakusanalla "syömishäiriö" löytää blogilistasta yli 200 saittia ja sanalla "laihdutus" tuplasti enemmän, jopa enemmän kuin "masennuksella"! Ja aivan varmasti Blogilista.fi ei kata näitä kaikkia. Voiko tässä vaiheessa yleistää että todennäköisesti aika monilla kirjoittajilla on jotain yhteisiä ajatuksia toistensa kanssa?

Sanalla "anoreksia" löytyy vähän vajaa sata blogia. IRC-galleriasta kaikkiin ana/thinspis/jne kerhoihin kuuluu myöskin kymmeniä ja kymmeniä nuoria. Joka viides anoreksiaa sairastava kuolee. Joka viides näistä bloggaajista, camwhore-tytskyistä galtsussa, nälkäkuurilla olevista naapureista joita ei edes tunneta.. kuolee. Oman käden kautta varmaan vielä enemmän?
Oh wow.

4 comments:

 1. karua.

  mutta niin helvetin totta.

  ReplyDelete
 2. Lisäsin sinut listalleni. Toivottavasti ei haittaa.

  Ajattelin vain, että on kohteliasta ilmoittaa. Aurinkoista tiistai päivää sinulle.

  ReplyDelete
 3. Yhdellä kirjoittajalla voi olla jopa 3 blogia ja vain yhtä päivittää

  ReplyDelete
 4. ^Nojoo, totta, mut pointti ehkä kävi silti ilmi?

  Ts. oho syömishäiriöön voi kuolla.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥