Wednesday, July 23, 2008

No sushi, just Diet Water desu desu!!

Piti kirjoitella eilen, mutta mystinen ehkä-anemiasta johtuva pahoinvointi on taas iskenyt niskaani. Pari päivää erossa iljettävästä luontaistuotemehusta ja päätä särkee, huimaa, oksettaa ja näköni katoilee. Puhumattakaan ajatustoiminnasta, joka jumittaa ehkä enemmän kuin kirahvilla keskellä antarktista. Käväisin terveyskeskuksessa noutamassa kaivatut unilääkkeeni ja joku neronleimaus oli päättänyt uusia nappini (taas) väärin, että saan siitä tasan 15 vuorokaudeksi unoseni. PLUS kukaan ei voinut ottaa hemoglobiiniani koska "Ei meillä sellaisia laitteita oo" ja "Labra on kii koko kesän remontin takia" eli "Varaa huomenna lääkäriaika ja pyydä lähete jonnekin korpeen X ottaa susta verikokeita ^_____^". Kiitos, mutta kiitos ei. Toi massiivinen animehymiö saa nyt kuvata mun mielipidettä kotialueeni terveydenhuollosta.

Parin päivän vapaus va'asta toi kyllä myös paljon vasta-ahdistusta: hajotan pääni kaloreihin kilojeni sijasta. Ryhdyttyäni taas orjallisesti laskemaan päivittäisiä energiamääriäni niin olen nimenomaan orjallinen. Yleensä arvioin kaiken aika rehellisesti, lukuunottamatta jotain naurettavan low cal juttuja (juomat, mausteet, lehtirehut, kurkku, etc käyttäkää maalaisjärkeä), ja kompensoin virhekerrointa parilla pienellä ylöspäin pyöristyksellä.

Mutta nyt kun olo on ollut paska, olen liian monta kertaa lyönyt "sallitun" rajoja niin heittäydyn ruokieni kanssa paranoidiksi. Entäs jos teen jossain mokan, jossain tuoteselosteessa huijataan, vedänkin niin paljon lehtisalaattia et lihon oitis 2kg tai muuten vain olen sekoittanut desitgrammatannoksetkilojouletaaaargh. Ruoan haistaminen varmasti kanssa lihottaa ja näkkileivästä tulee syöpä. Tein hiuksia repien pyhän päätöksen, että tarvitsen digikeittiöva'an ja tästä lähtien pitää punnita nomparellitkin. Yhtä hyvin siis voisin koettaa hirttäytyä vessapaperirullasta kattokruunuun.

En kuitenkaan ostanut digivaakaa tullessani kotiin. Piruuttani silti punnitsin ne kirotut kurkkuni ja salaattini ja *yllättäen* ei kalorimääräni ollut yhtään, siis todellakaan lähes yhtään, poikkeavampi kuin ilman grammamaniaa. Voiko vaakaan suhtautua terveesti? Ei voi, mutta tuo tiedon vahvistaminen kohotti kummasti oloani. Onneksi olen niin ihanan paranoidi ja tyhmä. :---) Ehkä Kuu ja Aurinkokin ovat vielä paikallaan, ehkä vielä on turvallista elää, syödä, nukkua ja hengittää.

TAI SIT -----!!!! Vois lopettaa kokonaan safkailun (ja miks ei hengittämisenki) ja elää lopun elämää pelkällä Sapporo Diet Waterilla! Eiks kuulosta suunnitelmalta? ♥

6 comments:

 1. Joo, mut loppujen lopuks hei, tiiätsä paljon hengitysilman mukana tulee kaloreita, jos kerta lopetat safkailut?!1

  :---)

  Ei vaan...Mitä mun pitikään sanoa, en muista. Mutta voimia ja jaksamisia aina voi toivottaa. :>

  ReplyDelete
 2. ja maailmas oli kaik hyvin ja aurinko paistais eikä ikinä satais loskaa ja kellot ei soisi aamuisin kun haluisi jatkaa uniaan ja bussit ei myöhästyisi ikinä ja kelan + ensiavun tätiset olis yhtä hymyä ja meidän kissa ei koskaan enää pissis eteiseen mun vaatekasoihin eikä kenenkään tarttis enää tiskat!!1

  mutku se ei mee niin, pikkuinen.
  ei vaan mikään täs maailmas mee niin.
  ehkä jossain pienessä liisaihmemaa-maailmas.
  mutta ei sielläkään voi ikuisuuksiin poltella vesipiippua jonkun matoherran kanssa.

  plääh.

  nukutaan <:

  ReplyDelete
 3. onhan se kiva ihkuttaa joo että iih ihanan laiha jnejne eikä ne auta missään 'paranemisessa'.. mullahan on tosiaan linkitettynä suomi24 ja sylin palstat eli toistensa ääripäät if you know what I mean (paranemismyönteisyys).
  Mutta lähete harkinnassa..
  Ja lehtisalaatista et tosiaankaan mihinkään suuntaan liho.
  Olet varmasti oikein pikkuinen itsekin :>
  mä meenki täst nyt tilaa jostain tota diet waterii parisataa litraa nii mun elämä muuttu varmasti paremmaks!!!11

  ReplyDelete
 4. Sinulle on postia blogissani :)

  ReplyDelete
 5. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo dieettivesi. =D

  ReplyDelete
 6. Juups juups, naurattaa vaan kun tässä viime päivinä näemmä monille pikkulikkojen pro ana-/keijujuttu-/laihdutus-/"wnb thin"-blogisivuistoille on ilmestynyt tuo sama DIET -vihanneskuva kuin tässä sinun postauksessasi on..:O x) kops, kops sanoo hiiri kun siitä painetaan kopioi liitä..;/

  Luulisin siis että sinulla ollut ensimmäisten joukossa kyseinen kuva, ja muut sitten napsaisseet itselleenkinhyvän idean. Positiivista tässä on kuitenkin se, että ainakin sinulla lukijoita ja tilaajia löytyy tyttö!!:o ;)

  -laura

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥