Sunday, July 20, 2008

Vihaan sunnuntaita osa. 14803

Sunnuntaina kaikki on paskaa. Pas-kaa. En tiedä miksi kaikki ahdistuksett, sadeilmat, ruokahimot, krooninen vitutus ja loputon väsymys lyö aina just sunnuntaille. Päivä jolloin pitäis rentoutua kotona on kaikkea muuta kuin rentouttavaa. Käsi ylös sunnuntaivihaajat! Ette ole yksin.

Pari viime päivää en ole oikeastaan tehnyt muuta kuin nukkunut - ironiasta huolimatta. Unilääkkeeni ovat loppu, sluut, ja terveyskeskuksesta ei ole vieläkään tippunut uusittua reseptiä. Siispä syön salaa parit Triptylit naamaani per ilta ja toivon että avaan silmäni vielä seuraavana aamuna. Olisi aika naurettavaa elää itsevihassa ja sitten vahingossa antaa sydämmen pompata välistä parin keltaisen tabletin takia. Päivisin olen yllätyksekseni vain nukkunut lisää. Syönyt jotain, tuijottanut läppärini näyttöä, nukkunut kissojen kanssa ja toistanut samaa ketjua. En tiedä olenko nyt tullut siihen pisteeseen, alhaisimpaan kalorimäärääni, ettei ruumiini yksinkertaisesti jaksa muuta kuin jumittaa?

Ja vitut, kaukana alhaisista kalorimääristä: Ahdistus lopulta tuli eilen, öh, taisi olla salaattiähkyn takia. Salaatin ylen antaminen on aika naurettavaa, joten iltapalaksi napsin Triptylien lisäksi rauhoittavaa, särkylääkettä ja laksoja. Juuri sen sopivan yliannostuksen laksoja, että tänään turvotus ja vatsakivut ovat kestoluokkaa. Nice. Pilataan hyvin mennyt viikko sitten tähän ja niellään vielä sunnuntaita. Illalla päätin kasata luuni poikkikselle, jonka luona ruokailuni on taas astetta holtittomampaa: purkki sokeritonta jätskiä, banaani ja pro feel-jugurttipurkki naaman HUMPS! ja kalorimäärä tuplautui tälle päivälle. Uskomatonta. Olen uskomaton mestari siinä miten voin aina pilata asiat. Vihdoin kun paino lähti tippumaan ja Hunger Highit oltiin saatu niin ei ei ei ei! Kaikki 300g jäätelöä ja päälle vielä kielletty hedelmä. Helvetin yhdeksänkymmentäkahdeksan.

Plussaa? Ei sentään tule ahmittua kun syö näin paljon on daily basis :---)

7 comments:

 1. hehzjoo. Sunnuntai on täälläkin todettu jälleen kerran turhimmaksi päiväksi, mitä maa päällään kantaa. Tietokone ja televisio ovat elämä ja harhailen kämppää ympäriinsä, totaallisen toimettomana. Liikuntaa tuli sen verran, että kävelin naurettavan lyhyen matkan kauppaan, jossa on irtokarkit tarjouksessa. Hyvä minä.

  ReplyDelete
 2. Täällä yksi sunnuntaivihaaja. On ihmeellistä miten yksi viikonpäivä (vielä vapaa sellainen) voi osottautua kerta toisensa jälkeen niin sateiseksi, masentavaksi, ankeaksi ja turhauttavaksi.
  Lohduttavaa etten näköjään ole ainoa, joka voisi skipata sunnuntain mieluusti.

  ReplyDelete
 3. täällä myös yksi sunnuntaipäiviä suorastaan jos ei nyt varsinaisesti vihaava, niin ainakin inhoava. voisinpa melkein vihatakin, kun tässä mietin, milloin olisi ollut edes siedettävä sunnuntai. en muista sellaista edes. sunnuntait voisi pyyhkiä pois.

  ReplyDelete
 4. syömisen kannalta vapaa sunnuntai on ihan kauhea. kuinkahan monta kertaa olen seissyt valintatalon ovella klo 11:59 ja sännännyt kauppaan, korinpohjalle tonnikalaa, wokkivihanneksia, suklaalevy ja sipsipussi. häpeän saattelemana kassajonoon, kassaneidin alentava katse ja äkkiä ruuat kassiin. sigh. :(

  sunnuntai, liikaa hitaita tyhjiä tunteja jotka houkuttelee syömään.

  ReplyDelete
 5. Eksymällä löysin blogiisi ja olen viettänyt jo pari päivää lueskellen tekstejäsi taakse päin.

  Taidanpa siirtyä vakiolukijaksi. :)

  ReplyDelete
 6. miks muuten vedät laksoja ? en oo oikeen vielä saanut selville, miks sä niitä aina syöt ::o

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥