Monday, August 11, 2008

Paahtokissaleivonnainen

Olen jo käyttänyt tota kuvaa blogissani, mutta se on sen verran kiva että kestää uudelleen katsomista. <3_<3 Viikonloppu on mennyt vähän kiemurrellen, sillä mielialani on ollut raukea koktail pikkuhyvää, väsymystä ja ahdistustan. On vaikea korostaa niitä kivoja hetkiä makoillessa poikakaverin kyljessä, sillä aina jos ajatukset lipsuvat yhtään itseeni päin niin kuvotus nousee kurkkuun. En tiedä syyttäisinkö ensimmäisenä pahasta olosta aspartaamia vai lääkkeitäni.

Taisin taas nauttia yliannostuksen Pepsi Maxia ja Läkeroleja tai jotain, sillä mahani on kuin viimeisellä viikolla raskaana. Peili näyttää tarkemmin karmivaa heijastustani, roikkuvaa persettä, jättimahaa, kaksoisleukaa, alleja ja sääristä en edes sano.. Mutta olo kuin keilapallolla koriskentällä ja tunnen olevani vain lihonutlihonutlihonut.. Plus, masis/paniikkihärö lääkettäni (Efexor) nostatettiin taas ja se on aina aluksi aiheuttanut ohitse menevää ahdistusta (merkillistä miten mielialalääkkeet voivat tuoda nimenomaan niitä oireita joihin niitten pitäisi auttaa :--D), mutten kuitenkaan usko sen olevan syyllinen tähän jatkuvaan tukalaan haluttomuuteen ja ahdistukseen. Lekuri suositteli bentsojen sijasta että ottaisin unilääkettäni (Seroquelia) ahdistukseenkin, mutten ole nyt huomannut vaikutusta missään.. saati saanut nukuttua. Pipi kissanikin joutuu mussuttamaan niin outoja nappikombinaatioita, että mieleni tekisi kaataa vain kaikki karamellit lavuaarista alas!!1

Mutta jos nyt en kumminkaan. Kai sitten ainoa vaihtoehto on kääntyä Diapamin puoleen, vaikka olen tähän asti pitänyt kynsin hampain kiinni periaatteesta ettei bentsoja oteta kuin ihan vikana vaihtoehtona. Olen kuullut millaisen toleranssin ja addiktion noihin voi saada, sekä miten paljon jengi sekoilee alkoholilla ja napeilla. Jos multa on mennyt pari kertaa koordinaatio ja muisti ottaessani omaa perusannostani niin liiallinen käyttö.... hyrrrr. Plus, koska vuoden takaisessa menneisyydessäni on historiaa epätoivoisesta itsetuhosta lääkkeiden, terien ja alkoholin kanssa niin en yksinkertaisesti saa loputtomasti lääkkeitä. Sama kun ettei kotipaikkakunnallani ole mitään psykiatrista hoitoa tarjota minulle jos aivan ranttaliksi heittäisin.. ehkä se vähän motivoi pitämään huolta itsestään?

Ööh, nyt en enää pysty muodostamaan fiksuja lauseita. Olisin varmaan nyt päiväunilla, mutten saanut unta vaikka olin hautautunut kolmen peiton alle ja halin toista kissaanikin (se kyllä kehrää lujaa >:--O aww <3). Eli ehkäpä mussutan muroja ja pakkovalvotan itseäni tänään jos vaikka ensi yönä saisi nukuttua inhimillisesti. PS: Juu, siinä kuvassa on kissanpentu PopTarts-paketissa!

2 comments:

 1. Kun mietit paljon tuota hoitoon pääsemistä, niin ota yliannostus bentsoja, viinaa, sairaalaan, kerro päivystyksessä kuin haluat vain kuolla, liioittele, psykiatri tulee ja kirjoittaa lähetteen osastolle.
  nimim. kokemuksen syvä rintaääni.

  ReplyDelete
 2. ^
  Been there, done that :---D

  Mutta lekuri sano ettei tartte labroja ottaa kun kerta seisoin omin jaloin, löi lisää bentsoja käteen ja sanoi et "pyydä tänne lähete". Myöhemmin sain kuntani ko. sairaalalta postia kotiin ettei heillä ole mulle mitään hoitoa tarjolla.

  Go go go go pääkaupunkiseutu o//

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥