Sunday, August 24, 2008

Suljin hetkeksi silmäni ja pelkään saanko niitä enää aukiSimmut kii, ahdistaa. Pari päivää pois kotoa va'an luota ja teen jyrkän päätöksen olla laskematta (tarkkaan) kaloreitani. Poikkiksen luona kun ei ole turvallista keittiövaakaa ja en tahtoisi nostaa näkyvää showta hajoillessani saastaisen suurista ruokamääristäni. Ostin siis tänne oman desimitan etten aivan överiksi vetäisi. Torstaina nääs sain aivan helvetillisen pahoinvointi/päänsärky-kohtauksen, jota paikkasin syömällä. Siispä päädyin tietoisesti haluamaan/sallimaan/jotain viikonlopulle vähän lisää maitotuotteita ja prodea. Sitä kun on jo syöty liikaa ja tulee kuitenkin mässäiltyä enemmän kuin kotona!

Fyysinen olo.. ehkä vähän parempi? Päänsärkyjä ollut vähemmän, olen nukkunut hyvin ja muutenkin jaksanut reippaammin kävellä tai koheltaa ympäriinsä. Joka hetki silti painaa kurkusta, sillä olen varmasti lihonut kiloja torstaista asti. Kiloja! Olen syönyt yliannostuksen kasviksia, liikaa hedelmiä, loputtomasti puuroa ja muroja, pari jugurttia, 4 valkuaista ja vieläpä jäätelöä! Satoja loputtomia kaloreita, silavakerroksia ympärilläni. Ei taaskaan huvita lukea omaa tai toisten blogeja kun voin tuntea housujeni puristavan.


Olen silti onnistunut käyttäytymään tosi ääliösti. Päässäni on ollut lääkeväsymyksen lisäksi emotionaalista turbulenssia kontrollin, sallimisen ja itseällötyksen parissa. Seliseli. Ei sinänsä uutta, mutta kun ne kolahtavat yhteen mukavien aktiviteettien ja maailman ihanimman ihmisen seurassa. Tai jos jäätelöni kyseenalaistetaan (sama kun löisi vyön alle ;__;). Olen siis onnistunut näyttämään välinpitämätöntä ja hapanta naamaa, kenkkuilemaan ja tekemään turhauttavan selväksi mitä varten vedän isoa teepaitaa mahani päälle. Pystyn löytämään ratkaisun ja juuren jokaiseen konfliktiin "no mitäs syöt, läski"-ajatuksestani ts. murjotus jatkuu.

Minusta huolimatta (hoh, miten sanottu) loppuviikkoon on mahtunut myös paljon rentouttavaa, ihanaa ja hauskaa aikaa plus ravintoa ruumiille. Taiteidenyön ilotulitusta, terapiashoppailua, valokuvailua, löhöilyä, ei-ahdistavasti nautittua Ben&Jerry'siä ja ihkusöpöilyä. Iso teepaita, halaukset ja parin kyyneleen jälkeen sanotut sanat tekevät ihmeitä. Myös kaltaisilleni isoille ja ällöille. ♥

8 comments:

 1. Minäkin tahdon löytää jälleen päivän, jolloin uskallan nauttia Ben & Jerry's -jäätelöstä. Tahdon niitä brownie-paloja kielelleni ilman, että kuvittelen ne numeroiksi ja kiloiksi.

  Hienoa, jos sinulla on ollut hyvä loppuviikko. Toivottavasti se antaa edes hetkeksi voimia tuleviin päiviin.

  ReplyDelete
 2. en sano mitään sen tyylistä että "sä olet kaukana lihavasta ja kuihdut kohta", vaikka se onkin totta, on niin surullista lukea sun tekstejä mutta kirjotat ihan mielettömän hyvin ja on oikeesti tosi upeeta että oot pystyny syömään edes jotain, vaikka se onki kaukana riittävästä. mä siis vihdoinki sain oman blogini kehitettyä, liitin vähän vaan vanhoja tekstejä kun olin niin väsyny mut yritän nyt ryhdistäytyä tän kanssa. nähdään ehkä tällä viikolla?

  ReplyDelete
 3. Hyvä vaan että lipität maitokalsiumeja. Tiedät kyllä itsekin että se tekee luustolles hyvää.

  ReplyDelete
 4. Muistin sinua blogissani. :)

  ReplyDelete
 5. Thanks! Eniten mietityttää miten sellaisissa olosuhteissa voi nukahtaa :-D

  ReplyDelete
 6. Mä en ole ikinä maistanut mitään Ben&Jerry's jätskiä.. huhuja olen kuullut että se on parasta ikinä.. ehkä vielä joskus!
  Oot tainnut saada ennenkin brilliante weblog 'palkinnon' mutta saat sen nyt uudestaan minulta koska blogisi on huuuurjanihanakivajee<3 :--)

  ReplyDelete
 7. Ps. ootan aina että kirjottaisit lisää. Oon siis koukussa. Tai mun elämä rajottunut nettiin. :D

  ReplyDelete
 8. Taidat hukkua näihin Brillante Weblog- palkintoihin :D, mutta sellainen odottaisi myös minun blogissani!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥