Friday, August 08, 2008

Täsmennystä

Lisäilen vielä edelliseen kirjoitukseen.

Jouduin toissailtana ottamaan rauhoittavan saadakseni iltapalaporkkanani menemään kurkustani alas ja pysymään siellä. Ai viisi kiloa kuukaudessa päästäkseni paikkaan, johon en viimeksikään tuntunut kuuluvani? Paikkaan jossa ovat vuosien sairastelun jälkeen toipuvat, töihin ja opiskeluun palailevat, auringonsäteet, kannustuspuheet ja toisinaan teennäisetkin hymyt. Ei kiitos.

Ahdistuisin lisää. Oltiin lääkärin kanssa samaa mieltä: toistaisin kevättäni, margariinien jemmailuja, syötyjen kaloreiden kompensointia kotona ja itsetuhoa. Ei kiitos. Poikaystäväni kuulosti puhelimessa onnelliselta etten menekään.

Miksi survoa itseään jonnekin, johon ei selkeästi ole valmis? Mihin selkeästi pitäisi olla vahvempi, motivoituneempi, fyysisesti ja henkisesti terveempi! Olen onnellinen ettei minun tarvitse enää potea huonoa omaatuntoa, että vien paikan joltain toiselta. En koe ansaitsevani sitä, sillä en toisaalta tahdo terveyttä. Jos terapia lohduttaa ja tuo toisia ajatuksia niin tuskin minulla on menetettävää. Juuri nyt inhoan itseäni. En tahdo voida hyvin, sillä mielestäni on kärsimykseni ovat oikein ja ansaittuja.

Kaikki kuolevat joskus, mutta sitä ennen haluan kadota.

6 comments:

 1. Tattista vaan. Lisäsin linkin blogiisi, et varmaan pistä pahaksesi. Voimia :)

  ReplyDelete
 2. tyhmä kysymys, mistä toi kuva on? Henkilö näyttää niin tutulta...

  ReplyDelete
 3. Kuva on muistaakseni Deviantartista :>

  ReplyDelete
 4. ha ha.. käyn täällä vaihtelevasti nauramassa sun "sairaus"hurskastelupaskalle..
  voi sua, ai että fyysisesti ja henkisesti paremmassa kunnossa tarttis olla päiväosastolle..
  joopa joo, taitaa ollakin kuule just niin ettet oo vielä niitä mutia rypeny mitä siellä moni, ei kuule tartte puhuu tervydestä, fyysisestä tai henkisestä, sairaus jättää syvät jäljet ruumiiseen ja mieleen, muuttaa muotoaan mukavasti.. ja siinä on ero että ei halua että haluaa sairastaa, ja siinä et haluaaki haluta.
  joo ja varsinki kun on toi tollanen jeejee-imurivaihe päällä ja muiden oireiden utelu vähän niinku mikä olis siisteintä mielessä ja ihailu on tosi loukkaavaa kun ne asiat o tehny ihmisten elämästä helvetin.

  mut kyllä sä sairas oot. mut et valitettavasti(onneksi) sillä tavalla ku haluaisit. Uuuuh, syömishäiriö, so in fashion!!!!

  Huvittavaa toisaalta että joku on niin TYHMÄ että yrittää väkisn järjestelmällisesti "sairastua". ja et mitä kliseistä tekstii sä suollat ressu. joo mee nyt vaan oksentaan niitä marjoja ja vettä, my ass..
  ja en sinuna mainitsis fiona applee sun muka omenan punnitusjutun yhteydessä, se on loukkaavaa aika vitun loistavaa artistia kohtaan, joka on muute kans sairastanu syömishäiriöö, voi se onnekas tyttö, eiks joo!!!
  Toisaalta toivon et uppoot ja saat kaiken minkä sairaus voisi tarjota, mut en kyllä toivo tätä kellekkään, etenkään noin naiviille ja simppelille pikku"pahiskisuselle.

  Kantsis joku muu harrastus :)
  niin ja sit vähä kans mietti et mikä sun mieltä oikeesti VAIVAA!!!!

  Mut kaikkee hyvää ja tsemppii, jollain toisella valisemallasi tiellä!os

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥