Sunday, September 07, 2008

Dun-duu! Se on taas aika viikon viralliselle vihapäivälle!

Ahdistaa toista päivää putkeen aivan kamalasti - ilman mitään sen konkreettisempaa syytä. Sanat menevät taas puuroksi, ajatukset solmuksi, haluaisin tehdä jotain raakaa ja radikaalia vain päästäkseni pois itsestäni. Levyllisen rauhottavia, tusinan litsareita naamaani, tyhjentää kaikki sisälmykseni, paeta viikoksi peittoni alle ja kahlita suuni kaikelta muulta kuin vedeltä, teeltä, kahvilta ja laittikolalta.

Ostin väärää kissanruokaa, söin eilen muutaman turhan pastillin ja myöhästyin bussista. Wau, tarpeeksi laukaisutekiöitä sisältä tulevalle kestämättömälle itseinholle ja syitä napsia rauhottavia. Onneksi olin fiksu tyttö ja anelin etukäteen Pojalta lupaa saada punkata tämän luona su-ma yön, sillä muuten.. noh, en ees halua ajatella. Kotona olisi ollut riittävämmin rauhottavia, mutta samalla vapaus sekoilla rauhassa. Rumaa myöntää, mutten osaa sanoa kumpi sattuisi minuun enemmän: pahan olon konkreettinen purku itseeni vai kun pyörin tässä surkuttelemassa liiallista olemassaoloani toisen ihmisen nurkissa. Ja syön! Vaikka oikeasti kaipaisin kahlitsemista juoksumattoon ja vesipaastoa ainakin viikoksi. Mutta tässä sitten nälässä ja inhossa kuitenkin nielin naamaani ekstra kupin muroja, omenaa ja muutaman porkkanan. Vitut kun en vaan osaa.

Koska en käy koulussa tai töissä niin mulle on käytännössä ihan irrelevanttia mikä viikonpäivä on kyseessä. Miksi silti nimenomaan sunnuntait (ja lauantai illat) ovat aina yhtä alamäkeä, toistuvaa pahoinvointia ilman muita erityissyitä kuin oma liiallisuus ja kohtuuttomat ruokamäärät. :< Viiitut.

6 comments:

 1. en myöskään ymmärrä. minä jo suorastaan pelkään viikonloppuja.

  ReplyDelete
 2. sama täällä, vaikka kylläkin opiskelen ja ko.pvät ovat mulle ihan relevantteja.
  mutta siis... niin on ollut AINA.
  outoa.

  ReplyDelete
 3. Viikonloppu on perseestä.
  :---o

  ReplyDelete
 4. en tajunnut tuosta kommentistasi ehkä mitään, mutta pelkään sairauttani kun sellainen kerta minulla muiden mielestä on. en tiedä. Jos tahdot lukea sitä rinnakkais blogia mm.lääkäri käynneistä jne..niin pitää antaa maili osoite. on hankala tää bloggerin systeemi. vuodatuksessa riittää salasana..täällä ei pysty.

  ReplyDelete
 5. ei mulla kommentit tuu näkyviin ennen kuin itse ne hyväksyn, eli jos laitat kommentiin sen, jätän sen julkaisematta.
  ps. se mun blogi EI ole ihmeellinen ihan samaa paskaa ;D

  ReplyDelete
 6. Mielentilasta riippuen noita päiviä mahtuu viikkon nollasta kolmeen. Ei hyvä, ei hyvä ja yritän kyllä oppia noista eroon.

  Mutta kyllä mä pystyssä pysyn, ei huolta :>.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥