Saturday, September 13, 2008

Läppäriläskiä laiskottaa

Urgh, en ole puoleen viikkoon kirjoittanut mitään, sillä päätin että ensin on pakko tehdä tälle tappotylsälle ulkoasulle jotain! Muttaaa... en ole saanut aikaiseksi vaikka on monena iltana pitänyt. HTML/kuvankäsittely-taitoni on tosi tahmeat, joten en ole yhtään jaksanut opetella Bloggerin omia widget/template kikkailuja.

Suurin syypää todennäköisimmin kyl on kaikkien jenkkisarjojen tuoreiden tuotantokausien alkaminen. :--D En katso televisiota lähes ikinä, mutta suosikki ajanvietteisiini kuuluu jonkun ylilyödyn tosi-tv tai rikossarjan parissa chillaillu samalla kun plärään nettiä, ircciä tai tuherran jotain luonnoksia paperille. Ajattelin aina ettei taideterapialla juuri olisi yhtäläisyyksiä 'normaaliin' kuvataiteiluun, mutta näköjään muhun on herännyt taas pieni kipinä koettaa ennemmin piirtää tikku-ukkoja paperiin kuin säätää ulkoasun värejä. Toisin sanottuna olen pari viime päivää lyllynyt läppärini ääressä kiinnittäen päähuomioni johonkin ihan muuhun kuin photoshoppiin.

..Ei että sillä kovasti käytännönmerkitystä olisi, sillä silmät, ranteet ja selkäni tulee tapettua tässä kuitenkin. :D

3 comments:

 1. Tuo otsikkosi on ihan super, hihitin täällä sille yksikseni kun tuntui että se kuvaa mua paremmin kuin hyvin ;>.

  Mulle ei ole suotu noita taiteellisuus-geenejä ei sitten yhtään, ne on lahjoitettu kaikki siskolle ja mä sain ilmeisesti jotain nörtti-geenejä tilalle 8> On varmasti ihana tunne, kun pystyy itse 'luomaan' jotain.

  ReplyDelete
 2. mua nauratti tuo otsikko ihan tosissaan :D
  Mulla on hirveä hinku pirtää, ja osaankin ihan hyvin, mutta oi voi laiskaa ruumista kun en jaksa (muka) :D
  No ehkä lähipäivinä :)

  ReplyDelete
 3. Moi, uusi osoitteeni on: http://www.unhoitettu.blogspot.com/

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥