Wednesday, September 24, 2008

Prinsessaa pullaa linnassaPitäs varmaan kirjoittaa jotain. Sellainen olo ainakin tässä tulee kun solmin ajatusteni umpisolmuja umpisolmujen päälle. En kuitenkaan saa tartuttua mihinkään 'apukeinoon', sillä mua rupeaa joka kerta hävettämään kun koetan jäsennellä tunteitani ja halujani johonkin suuntaan. En jaksa nostaa puhelinta, en terää, en pyytää apua (apua niin mihin?) tai edes kuitata pahaa oloa pois itsetuholla.

On varmaan sanomattakin selvää että lähiviikkojeni ihana reippaus, inspiraatio ja pärjäämisenergia on valahtanut lattiakaivosta alas? Ruokaa ja minä - tarvitseeko enempää sanoa? Jossei klassinen sunnuntaimasennus tule ajallaan niin viimeistään maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona. Toistan loputtomasti vittumaisinta virhettäni ja löysään otetta sillä verukkeella että alakastinen kehoni vikisisi vähän vähemmän. Kun toiset kiiltokuva-anorektikot pyörtyilevät lenkkipoluillaan niin minä en siedä pääkipua, huonoa oloa tai katkonaisia yöunia. Toisin sanottuna menen ja syön liikaa. Uskon varmasti lihoneeni niistä parista omenasta tai salaattilautasesta, ahdistun ja ahdistun lisää: ruoasta, läskeistä, syömisestä, ajatuksistani, typeryydestäni, häpeästä, ihmisistä, tunteista ja olemisesta.

Haluaisin taas kadota, mutta keinoni tuntuu niin hitailta. Otin eilen vähän ekstraa uninapeissa, joten olen ollut tämän koko päivän turruttavassa pilvessä ja nukkunut (ja syönyt) päikkäreitä päikkäreiden perään. Sisälläni painaa tyhjyys, mutta en saata edes toivoa itselleni mitään toista vaihtoehtoa kun oma julmettoman suuri olemukseni tukkii kaikki tieni. Tällä viikolla ei ole edes käyntejä Täti Terapialla, joten Internetz saa kuulla itsessäälisen ininäni. En vain jaksa olla kehoni ja itseni kanssa, kumpikin on yhtä painavaa paskaa.

5 comments:

 1. Jengiä kuolee ja sä mietit ruokaa.

  ReplyDelete
 2. No olipa asiallinen kommentti vieraalta... Voimia ja päivänpaistetta risukasaan. <3 Tykkäilen blogistasi.

  ReplyDelete
 3. Anonymous: sä vittuilet ja oot ymmärtämätön ihmiselle joka on kasvanut vähän vinoon samassa ymmärtämättömässä, kovassa maailmassa ku se jonka nimen nyt kaikki tuntee ja jonka olon kaikki vasta nyt huomaa ja tarjoais syliä. Ajattelisit pidemmälle.

  ReplyDelete
 4. ei helvetti, olenko mä näin käsi etten tajua mistä tohon sun viimesimpään tekstiin kirjoitetaan kommentteja. huh.

  no tämän sentään hiiren aivoillani lyösin ja pitimun sanoman, et koomaa täälläkin. et hyvillä mielin ja yhteistuumin n____n!

  pus.

  ReplyDelete
 5. Jos et keksi mitään kirjoitettavaa niin tule ja vastaa haasteeseeni. :>

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥