Saturday, October 18, 2008

Glutton Diaries

Aamulla ahdisti, en halunnut nousta ylös. Mikään ei maistunut, ei sängyn petaus, suihku, ystävien näkeminen illalla, kotoa poistuminen, ei luova harrastaminen, ruoka tai edes purkan jauhaminen. Laitoin itseni siis syömään vaikka tuntui niin kierolta. En halua syödä koska syön niin paljon, olen aivan liian ahnas ja kuvottava ansaitsakseni suupalaakaan. Oksettavaa. Ruoka lisää oksettavuuttani.

Ja illalla sitten annan mennä, teki mieli tai ei. Tavasta ja rutiinista? Ahneudesta? Halusta näyttää että "vittu mullahan on kontrollia syödäkin jos huvittaa"? En tiedä, mutta saastaisemmaksi lahtaajaksi tästä ei pääse. Pari vakiokuppia muroja ja salaattia ei riitä vaan harrastan pikasuhteen omenan, mansikkajugurtin ja kahden(!) varrasleipäviipaleen kera. OM NOM NOM. Naamaan vain. Vaikka pelkään kuollakseni syödä toisten edessä niin silti poikkiksen kanssa tulee mätettyä järkyttävästi.
Pelkään inhottavani jo inhottavani. Inhotan tällä kuihtuneella rumalla ulkonäöllä, kuvotan jatkuvalla seurassa syömisellä. Ruma raato ja ahne sika, samassa paketissa.

En oikeasti voi sairastaa anoreksiaa. Enough with that bullshit lie! Olen varma olevani vain sisuksistani paha ja mätä, jotain ahtaamismättämishäiriötä kärsivä ahmattihuora, sillä näköjään kykenen lappaan silloinkin kun en ole huimauksen tai päänsäryn partaalla, keho kilju jotain ravintoainetta, kukaan ei pakota tai en ole muulla lailla ansainnut sisään ottamaani massaa ja kaloreita.

Minulle syöminen on kuolemansynti jos on mitään mahdollisuutta olla ilman ruokaa.

4 comments:

 1. surulisen tuttua tekstiä :(.
  pystyin kuvitella kaiken silmieni edessä..voimia <3

  ReplyDelete
 2. :(

  ja niinpä, toivottavasti hänellä on hyvä olla siellä. ja se auttaa.

  ReplyDelete
 3. Kyllä kuulostaa niin tutulta. Mutta niinhän se on, että anoreksia on ennen kaikkea pääkopan sairaus ja ilmenee jos on ilmetäkseen fyysisesti. Ei siitä pitäisi kantaa syyllisyyttä, tosiaankaan - ei ruumiin tarvitse kärsiä!

  Ja taas suuret pahoitteluni, etten ole aikoihin kommentoinut! Olen niin hiljainen seuraaja.

  Keep going, darlin'. <3

  ReplyDelete
 4. Hienoa :D.
  ihan tuntuukin että olisit joskus kommentoinut minulle, jos olen oikein löytänyt nikkisi.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥