Monday, October 27, 2008

Got some bullshit speculation ?

No myönnetään sitten, tänä iltana mietin saattaisinkohan mä voida huonommin mitä itse käsitän. Ainakin jostain kohtaa, vähäsen? Yleensä lokeroin tollaiset päähänpistoni suoraan maton alle, sillä jos edes yritän kuvitella niitä abstraktilla tasolla niin mun aivosynapseissa alkaa kulkee vain ufokieli. Suomeksi sanottuna: turhaa spekuloivaa bullshittiä.

En silti voi kieltää ettenkö yksin iltaisin himassa kävisi erilaiseksi ihmiseksi kuin päivällä viilettäessäni pakollisilla asioilla, kaverikahveilla, mutsin kanssa puhelimessa tai lekurissa istuessa. Ehkä se imeekin kaikki mun energiat, ainakin tänään poikkeavan aikainen herätys ja vedetönkin paastoaminen aamun labroihin vei musta veronsa. En jaksanutkaan täysin rentoutua parin lempparisarjani parissa ja piirrellä paperilleni jotain ideoitani, kun kaikki aika ja energia meni ruhoni ruokitsemiseen. Siis siihen että pistän lusikkaa suuhuni ja jaksan sulatella mukaan kuuluvaa ahdistusta, kaloreita ja koko väsyttävää tunnetta mahassani. Ruoan jälkeen aina paleltaa ja väsyttää helvetisti. Kunnes pääsen siitä yli niin oho onkin aika koota itsensä ja syödä uudelleen. :---X En vain osaa. En ainakaan jos lähin vertailukohteeni on poikkikseni, joka pystyy tuhoamaan 4 juustohampurilaista perunoineen alle 5 minuuttiin ja paahtamaan kerralla koko loppu päivän.

Kotona siis väsyttää, ditto. Mutta minkäs teet tässä hengaillessa, ei ainakaan ole töitä tai koulua mistä stressata. Korkeintaan että huomenna sama raskas rumba toistuu, kun olen ekaksi kevein syömisten ja puhtain askelin käynyt terapiassa tilettämässä ja hymyilemässä. ^___^ Hm. Maton alta pilkistää spekulaatio jaksaisinko iltani hiukan paremmin jos edes ripauttaisin ruhooni vähän lisää ruokaa, mutta, hei, personal reminder: tätä runsautta on jo riittämiin! Yärgh! Ei enempää myrkkyä mieleeni ja kehooni, romahdan jo nykyisenkin alla..

4 comments:

 1. Ha, mun mies on ihan samanlainen. Se voi vetää kerralla ihan mielettömän annoksen ruokaa ja sitten hengailla loppupäivän syömättä mitään.

  Sun pitäis mussu syödä vähän useammin, ettei aina tulisi hillitöntä paleluaaltoa, kun lopulta syöt. Neljä-viis tuntia on kuitenkin jo melko pitkä aika.

  Hyvää ruokaa vähän lautaselle ja lämpimän viltin alle, niin ei palele! :)

  ReplyDelete
 2. Sun blogissa on aivan mahtavia kuvia, mistä hankit nuo? :) Oot tosi hyvä kirjottamaan. :>

  ReplyDelete
 3. hei ihana,
  et ole ok.
  voit huonosti.
  pidä huoli,
  oot tärkeä.

  ReplyDelete
 4. Minäkin mietin eilen sitä että ehkä entä jos voin huonommin kuin mitä käsitän, koska psykotätini sanoi mua sairauden turraksi nauraessani jollekin sille että tunnun sairaalle. Ollaan samiksii !1!!

  Lupaan parantaa tapani ja päivittää useammin.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥