Monday, October 13, 2008

Kiitoksia

Uhh, apua, melkein tipahdin tuoliltani kun vihdoin uskaltauduin kurkkaamaan oliko kukaan vastannut edelliseen tekstiini. Olen hei tosi tosi otettu kaikista ystävällisistä kommenteista. Kiits. <3 Nyt on taas vähän enemmän lisärohkeutta jatkaa näppiksen rämpyttelyä, sillä tykkään kyllä purkaa blogilla päätäni ja tutustua toisiin ihmisiin.. aina silloin kun itsekriittisyyteni ei kannusta minua hirttäytymään läppärini virtajohtoon. Eli siis vielä kerran, kiitos<3 (ja huom. jos ulkoasu on yhä epäluettava niin kertokaa mistä kiikastaa niin voin korjailla)

Mitä tulee ihmissuhteisiin ja muutenkin tilannestatukseen niin asioiden pitäisi olla taas vähän stabiilimmin. Nyt kun viime viikon kamala stressi alkaa laantumaan ja asiat tai ihmiset eivät enää kirjaimellisesti hypi päälleni niin kai myöntää vähän itsekin ylireagoineeni läheisteni huolihysteeriaan. Helppo osoittaa toisia sormella jostain mihin itsekin sortuu, hm? En vain voi sille mitään että paniikkipalan noustessa kurkkuun ahdistus ja negatiivinen minäkuva hyppäävät vain potenssiin sata. Vaikka tiedän ja luotan poikaystäväni pitävän minusta niin silti eka ajatukseni aiheuttaessani harmia on kutakuinkin: "Noniin nainen nyt kaikki loppui ja yksin jäit! Mee hyvittää paha olemassaolos saunan taakse!"

Ehkä mulla siis on joku kova hylätyksi tulemisen pelko? Muistelisin lukeneeni jotain tuollaista yhdestä psykalausunnostani, vaikka en ite osaa asiaa noin tietoisesti ajatellakaan. Olen myös saanut kuulla nousuhumalassa kaksi hämmentävää kommenttia puolitutuiltani, jotka kumpikin aiheuttivat pienen "ahaa"-elämyksen vaikken niitä osannut ajatellakaan: 1) pyydän ihan liikaa anteeksi tekemisiäni 2) minulle täytyy ns. vakuutella läsnäoloni/tekemiseni olevan okei. Aargh, aivot alkavat hajota kun rupean spekuloimaan miten ihmeessä en voi sitten tehdessäni tajuta noita asioita? Tai osaa nimetä mitään liittyen pelkoihini, en edes paniikkikohtauksissa jos joku kysyy tilanteen laukaisijaa. Kaikesta kun voi aina vetää johtopäätöksen omaan huonouteen.

Omaan huonouteen tai syömiseen.
Olen huono syömisessä ja huonouteni voin korjata vain jättämällä syömättä.


No comments:

Post a Comment

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥