Wednesday, October 29, 2008

Tyhmä ruoka, tyhmä ruho

Vituttaa antautua laittamaan ruokaa suuhunsa vaikka olen satavarma että voisin olla ilmankin. Mitä vähemmän niin sitä vähemmän, vähennän vähän, vähennän vähemmän...

Jos kyse ei ole 1) säännöllisestä syömisestä 2) pääkipuoksennuksen poistamisesta tai 3) kovana nälkänä/himona jonkun ravintoaineen paikkailusta niin en tajua syömistä. Syömisestä, nälästä, kehon viesteistä ja virheistä. Helpompi siis pyrkiä vain välttelemään syömistä. Jossain kohtaa silti on pakko joustaa, joten olen vuosien varrella tehnyt parhaani kuunnellakseni vähän ruhoani, että yhteistyö pelaisi mahd. halutulla tavalla.

Kenties paras kiitos ja ylistys tosta kehonsa kuuntelemisesta on etten enää ole juurikaan buliminen. Tai, noh, ahmiminenkin on niin suhteellista.. ja syön omasta mielestäni kaiken aikaa kamalasti, joten eipä aleta arvuuttelemaan missä menee anorektikon ylensyömisen ja subjektiivisen ahminnan raja. Mutta nyt en taaskaan tajua kun kokonaisvaltaisesti heikottaa ja rinnasta painaa oudosti. Jos ei muljahda niin hengittäminen tuntuu taakalta. Adsaff. Ärsyttää ja nolottaa tällainen epävakaa epätietoisuus. Kuuluisko nyt siis ravita ruumista vai vain ignorata kun kerta kipu ei viillä? Tai kenties riemuita pahoinvointiviestistä, sillä kärsiessäni teen itselleni ansaitusti oikein? Entä jos vain kuvittelen kaiken?

Söin.

Jos näillä kalorimäärillä ei kroppa huomenna rullaa niin tungen näkkärin nenääni!!1 :----X

9 comments:

 1. kaikki olisi niin paljon helpompaa ilman ruokaa.
  olisipa tuollainen itsekuri ite syön kauheita määriä, sinä taas et tunnu syövän mitään..

  ReplyDelete
 2. No, tiedät varmaan itsekin vastauksen: ei, et syö objektiivisesti katsottuna paljon. Syömishäiriö vaan tunkee sen suurennuslasin siihen väliin. :(

  ReplyDelete
 3. hmm, no jotenkin en usko asiaa näin :D.

  ReplyDelete
 4. Älä tunge sitä näkkäriä nenääsi. Ei yhden päivän syömisillä ole paljoakaan väliä jos et ravitse itseäsi säännöllisesti. Sinun pitäisi syödä monen viikon ajan kunnolla.

  Pelkän että tapatat itsesi kohta koska sinulle yksi ainoa muronenkin on liikaa. Et kuitenkaan syö edes 400 kaloria päivässä, ei mikään ihme että heikottaa.

  ReplyDelete
 5. No parempi vaan olisi jos söisitkin. Pelkään sun oikeesti kuolevan kohta. ;;___;;

  ReplyDelete
 6. Sun pitäisi syödä paljon paljon paljon enemmän että se olisi PALJON. Voimia<3 mäki pelkään että tapatat ittes, tolla menolla et oo kauan enää elossa

  ReplyDelete
 7. öö siis tiedän että se on mulle laskettu et se peruskulutukseni oli 1200kcal..mutta kun en laihu jos syön yli 400kcal.

  ReplyDelete
 8. Välillä mua pelottaa et oot miltei psykoosissa. Ja toivon että joku hakis sut turvaan ennenku kuolet ku ei se nyt ois kuitenkaan kiva.

  ReplyDelete
 9. Luin blogiasi joskus loppukesästä, ja nyt pitkästä aikaa tuli mieleen, että voisin tulla taas selailemaan. Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja tykkään siitä, etteivät tekstisi ole tyypillistä "söin leivän ahistaa olin tänään koulussa katoin salkkareita illalla" -jaarittelua. Tuskin blogisi minua kiinnostaisi ilman omia syömisongelmiani, mutta anyway, kiinnostaa. Ennen kaikkea minua viehättää blogisi ulkoasu ja sen suhteen näkemäsi vaiva.
  Jätän virtuaaliset voimahalit väliin, koska niitä et käsittääkseni kaipaa, mutta toivon silti että saisit pidettyä elämäsi ja pääsi kasassa.

  -Ee

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥