Wednesday, October 08, 2008

Yli tulee, nyt läikkyyAjattelin kirjoittaa tässä 'pikaentryn' just ennen nukkumaan menoa, mutta kas kummaa aikaa meni 2h ja tekstiluonnoksia yhteensä kolme. Kiitos vaan itsekritiikki kun en saa mitään aikaiseksi - hyvä jos edes aloitetuksi! Ahdistaa. Olen vain niin loppuun palanut kaikesta kun mieleni huutaa huutaa huutaa miten en kelpaa, kuinka pitäisi suorittaa, kuinka olen tällaisena vain taakkaa ja aivan liikaa! Aivan, ihan sama onko kyseessä kasvihuoneilmiö vai väärin solmitut kengännauhat niin voin absorboida syyt omaan niskaani. Oksetus!

Voin kai muuten hyvin, jaksan nousta sängystä ylös ja kiinnostaisi tehdä asioita, mutta mieluiten piiloudun nyt peittoni alle ja napsin illalla Diapameja lievittääkseni hengitykseni salpaavaa ahdistustani. Niin unelmoin että päästäni voisi koneeni lailla sammuttaa vähäksi aikaa virran, klik, ja rebootata myöhemmin asioiden ollessa vähän.. helpompi hengittää.

Sori taas epäselvästä ja tyhmästä yö-entrystäni n.349384, mutta oli pakko räkästä jotain pihalle etten olisi istunu tässä turhaan taas yhtä ikuisuutta. >___< Nyt peitto kutsuu! Öitä!

2 comments:

 1. Et ole liikaa!

  Minulla on varmaan itsekritiikki suht nollissa, entryn kirjoittamiseen menee korkeintaan vartti. Tosin eilen jouduin aloittamaan kerran alusta, teksti oli sen verran karseaa.

  ReplyDelete
 2. Hmm, mielenkiintoista. Siis itse asiassa olen kyllä ajatellut syöväni aikas terveellisesti. Jokseenkin vähän mutta terveellisesti. Koska syön kasviksia/hedelmiä ihan hyvin, huolehdin (liikaakin) proteiineista ja saan hyvin myös kalkkia.

  Mutta eikö se ole niin, että 2000 kcal peruskulutuksella minimi terveellisessä laihdutuksessa on 1200 kcal? Silloin vaje on 800 kcal. Ja minulla vaje on 550-600 kcal. No anyway, kuten jo tekstissä mainitsinkin niin ruokailutottumukseni ei kommenteista riippuen tule muuttumaan, vaikkakaan siis kommentit aiheesta erittäin tervetulleita kuitenkin.

  Mehupäivä, kyllä, se kuulostaa ihan vitun typerältä. Mutta se on jotain, mitä tarvin, koska annan itseni syödä sunnuntaisin. Maanantaisin mehuillessani en muutenkaan liiemmin liiku jo senkään puolesta, että on tuo teatteri (vaikka joo, onhan se ihan fyysistä mutta ei mitään aerobicciä kuitenkaan). Tiistai ja maanantai muutenkin kiireellisyyden nimissä pyhitetty lepopäiviksi. Vaikka nytkin on keskiviikko ja liikunnat pyöreä nolla (ja lihomispelko 100).

  Thanks anyway :)

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥