Sunday, November 02, 2008

Arvoitusolo

Mä en todellakaan enää osaa sanoa miten voin. Olosuhteisiin nähden kai ihan hyvin ja toisaalta lasken sekunteja kauanko enää kestän?

En vain tosiaan osaa enää sanoa. Uskon aina täysillä hetkittäiseen illuusiooni että kaikki asiat ovat hyvin tai vähintään juuri niin kuin pitääkin. Jälkikäteen jäävä loputon epävarmuus, vertailu ja pelot taas tekee asioiden myöntämisestä joskus jopa itse itsellenikin vaikeaa. Jos ahdistaa liikaa niin yksinkertaisinta on ratkaisu on välttely: jäädä kotiin neljän seinän sisään, kääntää puhelin äänettömälle, skipata leipäviipaleet lautasella ja padota tunteensa itseinhoksi asti. En voi sietää ajatusta "kontrollini" pettämisestä, sillä minähän tiedän parhaiten itse, joten en halua muita ohjailemaan ja kertomaan paremmin. Mun arjessa, ajatuksissa tai maailmassahan ei saa - eikä ole olemassakaan mitään muita vaihtoehtoja. Eli pois koko kyseenalaistus, parempi jättää vaikka asioita sanomatta ja olla luottamatta muihin ihmisiin.

Pakko siis niellä paha olo ja yksinäisyys vaikka kuinka tekisikin mieli huutaa apua ja käpertyä jonkun syliin. Pakko kun kerta voi ottaa mitään muuta vastaan. Itsepähän tiedän parhaiten, niin!

3 comments:

 1. Vaikken sua henk.koht tunnekkaan niin toivon sulle paljon voimia. Ota apu vastaan ja jaksa huomiseen.

  ReplyDelete
 2. yritä kuunnella omaa ääntäsi. kyllä se oikea tie löytyy jostain, oli se sitten kuinka syvällä tahansa.

  voimia <3

  tykkään sun blogista ihan sikana. kirjoitat niin nätisti ja kaikki sommittelu on kymppi plus :>

  ReplyDelete
 3. Apua, olen totaalisen tippunut kärryiltä blogimaailmassa, ja jäänyt jonnekin hevonkukkuun maantielle.

  Ja nyt annan omien olemattomien pikku asioitteni olla, ja aloitan blogisi tekstien puimisen tästä ensimmäisestä postauksesta, joka tulee silmiin.

  Omakohatisesti sanon, että liika "itse selviytyminen" on pahasta, kyllä sinulla on lupa huutaa apua ja käpertyä toisten syliin. Päästä paha olo ulos. <3

  Ääh tulipa tyhjänpäiväinen kommentti, joka on aikalailla ainoastaan todiste siitä etten ole kuollut.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥