Wednesday, November 12, 2008

Sitä samaa rataa

Vinkkaan etukäteen et tästä edespäin turha odottaa kauhean korkeatasoista ja kuvilla koristellutta tekstiä. *__*

Kuluneet päivät ovat olleet sitä samaa masentunutta kyllästymistä ja välinpitämättömyyttä. Olen sosiaalinen, luomakunnan taakka, joka pumppaa turhaan täällä luonnonvaroja. En ehkä nyt makaa 24/7 sängyssä tai ole aukomassa ranteitani (josta poden kyllä huonoa omaatuntoa, sillä tuntuu siltä että pitäisi), mutta lopputulos on sama elämään ja asioihin tukehtuminen. Enpä osaa kuvailla tarkemmin, tuntuu ettei mulle nyt ole enää jäljellä mitään. En välttämättää tähtää katua ylittäessäni vastaan kaahaaviin autoihin, mutta en vähään aikaan ole katsonut vasemmalle tai oikealle. Nyt mieleni tekisi jäädä vain tielle seisomaan. Maailmassa kai joo on jotain tarttumispintoja vielä olemassa, mutta ei mulle. En tarvitse. En ansaitsisikaan, sillä joka kerta kun ajattelen itseäni etoo ja oksettaa ja inhottaa.

Ne vilahtavat hetket sitten kun koetan tehdä tai suunnitella jotain on yhtä murhaavaa ahdistusta, ja tuntuu että mun pitäisi nyt tasapainoitella pilvenhattaroilla alasimet jalassa. Stashaan rauhottavia laatikkooni, sillä pelkään koska rysähtää ja tarvitsen hengittämiseenkin Diapamia. Ja silti en halua ottaa mitään muuta vastaan, sillä ei arvoton taakka tarvitsee.

Eniten itseni jälkeen vihaan ruokaa ja syömistä. Tukehdun jo pelkästä itseinhostani ja sitten vielä nielen pahuuttani lisää. Myrkynkokkareita konkreettisesti alas kurkusta, sillä muuten ruhoni tuntuu totaalisesti prakaavan. Vasten tahtoani - ja mieluummin - kituuttelen kohti loppua kuin alan kasvikseksi. Jokainen suupala vain on syntiä ja ahdistusta että tahdonalaisella nielemisreaktiolla vielä tuen itseäni, eniten vihaamaani.

2 comments:

  1. pelottavan paljon löysin tästä tekstistäni osan itseäni.

    ReplyDelete
  2. ninno, varmaan mä olisin samaa mieltä jos lukisin jonkun toisen liikkuneen tuon verran. mutta mulle se on liian vähän, mun pitäisi olla parempi jnejnejne. :p

    komp sun fiiliksiä, tuttuja tunteita. jaksele. <3

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥