Sunday, December 14, 2008

Beated by brownie

Olen/olin siis viikkokaupalla ts. tähän asti koettanut osastolla herätä horroksesta, oppia rutiineja, riehua kun en osannut kanavoida ahdistustani ja nyt, nyt viimein kun oloni on helpottuneempi: saan eristäytyä jaettuun huoneeseeni, annan itselleni luvan hengähtää, heitän hyvän sarjan päälle, tartun kynään ja aloitan jonkun luonnostelun. Muhun ei tehoa tämä hoitajien loputon bullshitti "Mene kattoo telkkaria tai lepäilemään huoneeseesi", sillä ettekö ny jumalaut tajua että sekin vaatii vitusti duunia että antaa itselleen luvan rentoutua. Plus, rentoutumistapani on pikkiriikkisen suorittamista piirtämisen osalta ja haluan tehdä sitä rauhassa, tietäen ettei pariin tuntiin tarttisi tulla keskeytetyksi.

Mutta sitten otin päiväunet ja havahduin karseaan lehmänkelloon, joka kutsui välipalalle. Kiisseliä muille, itse olin anonut sen pois ruokavaliostani. Torjuin samoin ällöttävän kiisselikorvaavan ts. mehutonkan, joka on käytännössä kiisseliä pillillä. :---D Siis riisifruttia, voi jes, hilloasokerianopeitahiilareita. Inho ja turvotus kävi lävitseni, mutten kuitenkaan oksentanut, en kuitenaan enää sitä osaa. Hyvä? Huono? 15 rajoitettu lampsiminen ulkona hoitsun kera vähän lievensi oloani ja ajattelin jatkaa iltaa alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta eeee-hei. Mokkapalaa päivällisen päätteeksi.

Mokkapalaa, ei mitään kevyttä kakkua vaan rasvaa ja tummaa suklaakuorrutetta. Suddenly, kalorisaldo miljoona ja "Oho" olin jo muka tarpeeksi kuluttanut kiertävän vuorohoitajani aikaa päivässä, että en päässyt edes juttelemalla purkamaan ahdistustani. Öö? Öööö? Koska byrokratia on kivaa, koska mieluummin seurataan ohjeita ja tungetaan potilaan naamaan Diapamia kuin tarjotaan jutteluapua kun siihen olisi mahdollisuus. Mutta ku kerta oltiin jo kerran juteltu niin hoitsu istuu konttorituolillaan.

Oujeah. Viemäriin taas kaikki tsemppaus ja hyvä mieli, meitsiläski tunkee mokkapalan alas kurkustaan, saa triplana takaisin saman turvotusläskiahdistuksen, ja jutteluavun vetää bentsopilvet illan päätteeksi. :---) Näin meillä, nam nam.

1 comment:

  1. Uusia kirjoituksia, ja kuvia! Sun juttujas on vaan niin kiva lukea. :) Ihanaa kuulla susta jotain. :> Koita pärjäillä siellä, sun kuuluu saada painoa lisää, kuihdut muuten pois. Tsemppiä!

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥