Sunday, December 07, 2008

Galluppia galluppia!

Adasfdf tuntuu että päivät on yhtä repeattia, mutta ajatuksissa silti lentää miljoona juttua ja tapausta josta ehkä saisi muodostettua kirjoittamista. Ja kaipa se tekis meitsillekin hyvää, jättää talteen vähän sen sekunnin muistoja, sillä olen ihan lobotomiapotilas mitä tulee päivämäärä ja nimimuistiin. Tooooisin sanottuna, kysyn vähän mielipidettä:

01. Tykkäisittekö lukea harvoin vähän pidempiä ja oikoluetumpia fiiliksiä ja mietteitä tästä elämättömyydestäni?
02. Itselleni monen blogin seuraaminen on haasteellista jos en ns. tiedä "missä mennään" niin riittääkö kuriositeetti lukemaan esim. millaista on käytännönelämä osastolla jne? (tätä kysyn lähellä koska niissä voi tulla sitä texxxtiä more or less)
03. A Mitä ajatuksesta lukea sen hetken tunnepurkauksista tai mielessä käyneistä ajatuksista, vaikka niissä ei olisi aina jotain gourmet kuvia/pointtia/oivaltavaa?
03. B Yllä olevaa sivuten kiinnostaako vähän henk.koht "päiväkirjamaisemmat" entryt?
04. Älkää ny suathana törsätkö aikaanne stalkkeroimalla mua jostain muualta, sillä oon oikeesti tosi tylsä tavis ja inhoon tehdä numeroo itsestäni. D--: Toisin sanottuna, olkaapa hyvät ja nyt vapaat kädet: kysykää/ehdottakaa multa tai blogiin mitä vaan? Kalori- ja painovastaukseni voitte edelleen unohtaa jne, mutta muuten tarjoilen santsi-slicen valhekakkua


Kiitos jee ruusui sydämmii konvehtei kaikille vastaaville! ^^;

9 comments:

 1. lyhyet postauksetkin ois kivoja jos se helpottais sun kirjottamista ku sun juttuja ois kiva lukea usein. käytännön elämästä ossalla ois tosi mielenkiintosta kuulla, anna palaa vaan!! ja kyllä ihan mitkä tahansa tunnepurkaukset jne. käy toki myös, sinähän sen päätät :)) jaksamista ossalle!!

  ReplyDelete
 2. Usein olis kiva lukea, kanssa käytännönjuttuja sieltä, henkilökohtaisempaa tekstiä. Sun juttujas on niin mahtavaa lukea.

  ReplyDelete
 3. mua kyllä kiinnostais kuulla millasta elämäsi on käytännössä.. eli 2!

  ReplyDelete
 4. Musta ois kiva kuulla miten sulla menee siellä osastolla, eli vähän henk.koht juttuja. Sun blogia on niin kiva lukea että on aivan sama mistä kirjoitat, aihe kuin aihe on kiinnostava. Mut miten sulla menee siellä osastolla? Ja sun blogissa on monesti aivan mahtavia kuvia! :) Ja sullahan joskus tais olla sellanen postaus et lukijat sai kysellä sulta kaikenlaista? Nyt et varmaan jaksa vastailla mut myöhemmin olisi kiva. :)

  ReplyDelete
 5. ehdottomasti käytännön juttuja lisää ! Tää on ehdottomasti mun lemppari blogi ja kaikki ärinät ja örinät ovat tervetulleita. (:

  ReplyDelete
 6. mua kiinnostaa sinussa KAIKKI ;D eiku ihan oikeesti. Haluan lukea mahdollisimman usein, eli niin usein kun susta tuntuu että saat kirjoitettua, pitkäiäs lyhyitä jorinoita, selviytymisstooria osastolta, jonka elämä on enemmänkuin tuttua ja murinaa ja päänauontaa, jos ne vain suinkin jeesaavat sun omaa oloa (yleensä kirjoittaminen -vaikka kuinka turhanoloinenkin- on todella terapeuttista)

  Olet Ihqu! :)

  ReplyDelete
 7. oikeastaan kaikki. lukisin mielelläni usein tai harvoin, miten susta tuntuu hyvältä.

  tsemppiä.

  ReplyDelete
 8. Mä henk.koht. tykkään lukea kaikenlaisia posteja. Saa olla sellasia lyhyitäkin, missä hetkellisesti tilittää minuuttia elämästään. Tai sit toisaalta rrrrakastan niitä pitkiä postauksia, pohdintoja. Myös päiväkirja-malli toimii, koska siitä saa kuvaa, miten homma etenee.

  Mä olen kaikkiruokainen (hii, lievää itseironiaa =D).

  Haleja!

  ReplyDelete
 9. Kirjota tänne niin usein kun itse haluat tai jaksat. En ole varma oletko henkilö, joksika sua luulen... Mutta oikeasti oot niin pikkunen, että sua pienempää en oo nähnytkään. Älä oikeesti anna sen viedä sua mukanaan. Yritä ees taistella. Kukaan ei haluu sun kuolevan... <3_<3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥