Sunday, December 14, 2008

Lalalalaaaapiiiin lalalalahteen

Oon oikeesti vaan niin hajalla, väsynyt, ylikierroksilla, täynnä tai nälissäni, ahdistunut ja dfasdfadga kaikkea etten oo saanut pidettyä kiinni lupauksestani kirjoittaa useammin. :< Pelleilin photarilla jo jotain kuviakin valmiiksi ettei kirjoittaminen kävisi "suuritöisemmäksi" tms., mutta silti aikani menee läskiangstissa, bentsopilvessä tai johonkin naurettavaan ahdistuksen purkukeinoon: kun ei kerta voi viiltää, paastota tai oksentaa (hoksasin etten enää edes osaa) niin esim. olen ravannut rauhattomana ympäri käytäviä fataalisti kahvikuppini kanssa.Mutta nöy hätä, meitsi on sen verran tajunnut mädillä aivosoluillaan et oon kirjoittanut pienen muistilistan itselleni eri aihepiireistä, mistä riittäisi avautumista. Meinasin laittaa "BLOGGAA" post-it lapun seinälleni, mutta se saanee nyt venata vielä vähän aikaa. Hyvä ihme, jotain kolme viikkoa täällä takana ja silti en osaa hengittää rauhassa ilmaa, tajua aina kirjoittamatonta käytösetikettiä ja selviä mestan ymmärrettävien että paskojen byrokratiasääntöjen päälle. Niin siis en lähtenyt obviously Malesiaan vaan jäin kahden tulen väliin _lihomaan_ kovaa tahtia tänne (ja kun sanon ton niin oikeasti tarkoitan muutakin kuin paria turvotusgrammasta). Whoray. Ens viikolla tämä sairaalahökkeli muuttaakin Hesperiaan, katsotaan mikä meno siellä sitten ja kauanko kestän.

Mmm ja sori etten ole jaksanut lukea ja kommentoida kamalasti toisten blogeja. >_< En vain ylipäätään osaa rauhoittua täällä, ei ole samaistuttavia juttukavereita potilaista, kaikkien hoitajien kanssa kemiat ei natsaa ja jos natsaa niin aika on rajallinen.. eli ei tule kysymykseenkään että voisin lukea toisten dieettitekstejä jne. kun joudun täällä kiskomaan kaloreita pelkällä iltapalallani kuin normaalisti olisin kotona. Eli ahdistaa, m-mm, ja en jaksa keskittyä kun olen mestan ainoa norsu, jonka pitäisi varoa liikkumistaan käytävillä etten murskaisi seiniä tai toisia potilaita ihroillani. Eli lisätään vähän lääkitystä, joo! Mutta, ei missään nimessä saa unohtaa ettei paljon hyvääkin laitoksesta on ollut, uskokaa pois. Mutta se toiseen kertaan.

1 comment:

  1. Noh, me ollaan samassa veneessä. *virn* Vaikkei mua osastolla yritetä lihottaa kun oon muutenkin pullukka niin lihon silti, joten voit ihan rauhassa lukea blogiani, kertoilen kuinka vedän suklaata naamaan päivät pikät.

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥