Tuesday, January 20, 2009

Cookies 'n' ice-cream = SERIOUS BUSINESS

Sain tänään tunnin varoitusajalla ajan ravitsemusterapeutille. Ääh! Rasittavaa kun ensin sitä saa mankua ja itkeä tapaamisajan perään, ja sitten ykskaks etukäteen ilmoittamatta onkin aika. Enpä ehtinyt valmistautua juuri mitenkään, sillä viimeksi hoitokokouksessa oltiin päätetty ettei ravitsemussuunnitelmaani toistaiseksi edes muutettaisi. >___>

Aika oli kuitenkin hyödyksi, saatiin korjattua tai pikemminkin korvattua pari ärsyttävyyttä nykyisessä safkissuunnitelmassani. Samalla sain tietää etukäteen vaadittavan "ehdon" painoni nostattamisen eteen: joko puolikas askel kohti Professional-ruokavaliota (eli sitä isointa sapuskamäärää) tai 2dl ravitsemusliuosta. Viimeksi otin lisäyksen luonnollisempana eli ruokana, mutta hyvä jos saan nykyisiäkään satsejani aina alas... joten 2dl jotain törkeän makuista lihotuslitkua oli valintani. Ei ehkä kuulosta pahalta, mutta 2dl tuota tavaraa ei ole mikään helppo diili - olkoon kyse henkisestä tuskasta tai kamalasta mausta. No. Sama se jos lähden? Huomenna kai asia taas selkenee.

Mutta! Välipalan aika tuli ja meitsin kustomoidoilla ruokasuunnitelmalla se tarkoitti täytekeksiä ja jäätelöpikaria. Suostuin vaihtamaan oman vadelmavaniljani toisen potilaan tofuttiversioon, johon loogisesti maun piristeeksi päätin murentaa keksini. Ei kuulosta mitenkään epätavalliselta tai sairaalta tai muulta? Uusi sairaanhoitaja silti otti tosissaan potilaskamujen vitsiheitot miten keksejä ei saisi dipata/puolittaa/murustaa ja kävi varmistamassa asian Ylemmältä Taholta. "Nyt kuule Kaffeiin sulle tulee uusi keksi!" Pikari pois, murut kaavitaan jäätelön päältä roskikseen ja uusi domino käteen. ...What the fuck.No koska *säännöt sanoo* ettei keksiä saa murustaa. Daa. Ihan tilanteen absurdiuuden vuoksi kapinoin vastaan marisemalla jätskin päälle jääneistä mikroskooppisista keksisiruista ja napsautin palan irti dominostani. Kieh. Joojoo, on ne säännöt tehty noudatettaviksi ihan syystä, mutta c'moon pliis, joskus kyllä tekee mieli hakata päätä seinään turhantärkeilyn takia. Vaikka hourulassa ollaan niin ehkä sitä pientä, pikkiriikkistä ja kohtuullista maalaisjärkeä voisi joskus sallia.. ehkä.. edes vähän.

(Tai sitten ei. :-------D)

8 comments:

 1. Tuo on kyllä jo ihan älytöntä, sama kai se missä muodossa sen keksin syö? Ainakin mun järki sanoo niin. Pääasia että syö.

  ReplyDelete
 2. voi jumalauta suoraan sanottuna ! :D tosiaan, älytöntä.

  ReplyDelete
 3. Keksi missä muodossa tahansa teettää ihan saman määrän kaloreita ja muita turhuuksia, joten miksi sen täytyy olla noin tarkkaa? Eikö kuitenkin ole pääasia että sen syö?

  Mutta jos on tarkkaa, on tarkkaa... Maalaisjärjen käyttö ilmeisesti ei ole sallittua =D. Ehkä noita sääntöjä vois hieman nykyaikaistaa...

  Koita kuitenkin kestää siellä! Me pidetään sulle peukkuja ja tsempataan aina parhaamme mukaan. Virtuaalihali!

  ReplyDelete
 4. waaaa! ennen kyllä sai yhdistää kaksin jäätelöön/kiisseliin, kunhan sen tekin jotenkin sivistyneesti, sai myös vielä vuos sitten dipata dominoa kahviin, sillä hoitajatkin myönsi, että maistuu hyvälle! slurp! :p

  noi säännöt on kyllä aina olleet naurettavia. ymmärrän, että joku linja pitää vetää, mutten oo ikinä ymmärtänyt miksei perunaa saa muussata, jotta saisi kastikkeen imeytymään siihen..

  saako enään ees kaataa maitoa puuron sekaan? ainakin kiisselin sekaan lisäämäni piimä oli jotenkin sairasta, samoin se kun tykkään tehdä aamusmoothien mehukeitosta ja piimästä.. riippuu varmaan hoitajastakin. siellei oo koskaan ollut täysin yhteistä linjaa sääntöjen suhteen, mikä tekee siitä entistä hajoittavampaa!

  *hug*
  Koita kestää! (on siellä olossa etunsakin, pitemmällä tähtäimellä)

  ReplyDelete
 5. Aika veitikka tuo hoitaja. :D Eihän se koostumus siinä mitenkään muutu. o__o

  ReplyDelete
 6. miksi keksiä ei saa sekoittaa jätskiin? Mikä juju siinä on? Sehän vaan maistuu paremmalta! ihan ihme sääntöjä..

  ReplyDelete
 7. Aika typerät säännöt... Ajattelis, etn ne keksit menis paremmin suusta alas...

  Voimia.
  <3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥