Thursday, January 01, 2009

Iltasota

Kello ylittää puol kahdeksan, vaihdan lahkeista tiukat farkut yöhousuihin ja kipitän napsauttamaan vedenkeittimen päälle. Odotellessa kerkiää käydä vessassa, sillä kaikki kylppärit ovat 30min lukittuina jokaisen aterian jälkeen. Ossa4:lla kaikki huoneet ovat 2:lle hengelle, ja niissä jokaisessa on ikioma suihku ja wc, mutta niitä pystyy hyödyntämään vain ilta yhdeksästä aamu kasiin. Päivisin siis kaikki 16 potilasta saavat tyytyä jakamaan ossan 2 yleistä vessaa, joista suihkullinen toimii myös pyykkitupana. Bravo.

Haluan pelata varman päälle syntini, siis vihreänteeni, kanssa, joten kiikutan kiehautetun veden huoneeseeni hauduteltavaksi. Nykyään omien virvokkeiden kanssa on nollatoleranssi: mitään omaa teetä ei saa tuoda ja ne "sallitut" nautintoaineet, kuten purkka, pitää käydä noutamassa erikseen kansliasta. On joojoo ymmärrettävää että hullut ihmiset osaavat vetää minkä tahansa asian överiksi, mutta kirjallinen lupani purkkaan tiputtelee ruuveja maalaisjärjestäni. Purkassa on kattokaas niitä laksatiivisia vaikutuksia ja vihreästä teestä voi löytyä niitä aasian laihduttavia taikasieniä!!! Juu, senhän takia aasialaiset on niin pieniä. Tyhmät läskit länkkärit karppaa ja kiinalaiset kittaa teetä, hmm, joo, tai sit ei näin...

Olen lähes valmis illan vikaan kamppailuun vastassani kaksi voileipää ja 4dl maitoa. Yhh. Päivän pienin ruokasatsini muuttuu kiduttavaksi ikuisuudeksi kun pöydässä pitää kuitenkin istua se pakollinen puolituntia. Teekuppi messiin, nenäliinat taskuun ja yli-iso rotsi päälle torjumaan luodinmuotoisia katseita läskeistäni. Ennen kuin lehmänkellon kalke kutsuu aseistettuun (lue: valmiiksi katettuun) pöytään niin hiivin noutamaan vikat Seroquel-nappini, joilla vihdoin saan nukuttua yöllisen tulitauon. Taistelun tulos on jo ennalta selvä, sillä ihana iltahoitajani kyylää viimeiseen asti haukkana, tietäen kaikki kikkani jemmata margariinia, kiertää leipää, murustella pöydälle tai unohtaa leipäkuution kieleni alle.. Kiinni jäämiset, eli puolitietoiset itse-nöyryytykseni, on käyty jo niin monta kertaa läpi että nielen jokaisen eteeni katetun kalorin ennen kuin pääsen bunkkeriini, siis huoneeseeni, sulattelemaan juuri sisään otettua liikaa, likaa ja itsevihaa.

4 comments:

 1. niin tuttua

  mulla vaan on letku nenässä

  ei tarvitse syödä niin paljon, mutta paskat, sekin päivä koittaa vielä

  ReplyDelete
 2. Oon aivan koukussa blogiisi, kirjotat niin ihanan sarkastisesti. Onhan toi meno vähän...joo. Kirjallisia lupia purkkaan, maustekiellot, vain 2 kurkkuviipaletta/leipä- rajoitukset...mutta hyväähän ne vain tarkoittavat. Jokatapauksessa: lisää juttua!

  ReplyDelete
 3. Ainur, auhts.

  :<
  Olis kiinnostavaa lukea sun blogia, pystytkö heittämään mitään invitea?

  ReplyDelete
 4. Kaffein said...
  Ainur, auhts.

  :<
  Olis kiinnostavaa lukea sun blogia, pystytkö heittämään mitään invitea?


  voin laittaa jos olis sun osote..

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥