Thursday, January 15, 2009

Olennaisin asia ensiksi

Lounas. Pari potaattia, salaattia tuplakastikkeella, kasviskastiketta ja papuja, siivu real-leipää margariinilla. Ei kuulosta pahalta, ellei no just se natsihoitaja olisi vieressäni valvomassa. Ruokani oli taas epämääräistä mössöä kasvis- ja valmissalaattikastikkeen miksautuessani lautasella. Ei toivoakaan perunan muussaamisesta lautaseen, kastiketipan jättämisestä tai rasvan pyyhkäisystä leivältä. Lopuksi tarkistetaan sormet ja kitalaki - hups, sinne oli jäänyt vielä nokare leipää. Ihan sama tippuuko meteoriitti nyt Helsinkiin, sillä allekirjoittanut haarukoi, söi ja nieli koko lounaan. Siis tajuatteko: koko lounaan.Muu olkoon turhaa. Ja vaikka kirjoittaa enemmän niin ekaksi blogin ulkoasu pitäisi värkätä parempaan kuntoon ja siivota tageja. Ei vain jaksa kun tiedän tyriväni ja miten aikaavievää se puuha on. Plus nyt voisi vaikka meteoriitti tulla taivaalta, sillä hei haloo, minä. söin. lounaan. KOKONAAN!

Eilen oli mm. se kauan pelätty ja odotettu hoitokokous, sekä paritapaaminen poikkiksen kanssa. Olen yhä osastolla, yhä ehkä lähdössä, mutta mitä väliä tolla millään on kun margariini imeytyy mahassa? Uusi huonetoverinikin on aika tapauss: Tuntuu oudolta jakaa tilaa jonkun kanssa, jolla on pelkästään ikäeronkin takia niin paljon enemmän sairashistoriaa, mutta myös tietoa ja elämänkokemusta ympäri maapalloa. Sairaala asentelee huoneeseen verhot, mutta huonetoveri raahaa myös omat patjat, koristelamput, eteeriset tuoksunsa, tyynynsä ja maailmansa paikalle. Minä olen jälleen juntti retardi mussuttaessani keskustelua - puhumattakaan millainen jumbojetti olen kokovertailussa.

Vieressä olevan kirkon portailla on jotain valkoista raetta, joka ei katoa säästä riippuen. Onkohan joku mennyt naimisiin ja päälle heitelty riisiä? Heitetetäänkö nykyään edes riisiä? Mä olisin mielelläni heittänyt lounasleipääni seinään.

Ahdistaa. Typerä ylililluva kasviskastike, erikseen annostellut salaattikastikepussukat ja margariinit. Rasvaa, rasvaa, rasvaa!!! Jos välipalalla on jotain paskaa ja loppupäivä menee samaan malliin niin pienennetyistä bentsomääristäni ei tule olemaan paljoa apua. Jos välipalalla on jotain paskaa ja loppupäivä menee samaan malliin niin pienennetyistä bentsomääristäni ei tule olemaan paljoa apua.. >___<

5 comments:

 1. voi ethän sinä ole vielä läheskään valmis lähtemään pois osastolta, jos vasta nyt sait ensimmäisen kerran syötyä koko lounaasi! ihmettelen kyllä, miten olet aina aiemmin onnistunut huijaamaan, eivätkö ne tosiaan kahdessa kuukaudessa olleet oppineet että sulta aina "unohtuu" syödä jotain... tsemppiä siellä pysymiseen, älä luovuta!

  ReplyDelete
 2. mun on _aivan_ pakko saada tietää mistä oot tän kuvan saannut?
  http://i144.photobucket.com/albums/r167/sexnsuicide/kahvia/killinglights.jpg

  kuva ja sen ottanut henkilö on tuttu, hävitin koneeni kirjanmerkit enkä löydä enää tyypin tunnusta deviantartiin... kyseessä on lempikuvaajani, oot mun ainut mahdollisuus! :(

  ReplyDelete
 3. Auh, sori, en löytänyt koneeltani enää tota alkuperäistä. :x Mutjoo, deviantART:sta napattu, koetin tsekkailla muszkan ja bellzin gallerioita, mutta ei tullut heti vastaan... mut aika tunnettu kuvaaja kyl oli kyseessä - jatka hakemista!

  ReplyDelete
 4. Jos lounaan syöminen tuntuu noin vaikealta, niin ethän sä ole vielä todellakaan valmis lähtemään pois osastolta! Koita pysyä siellä, sä et muuten pysy hengissä! Mulla ei ole käsitystä siitä kuinka monta kiloa painat, mutta ne kuvat mitä olen susta nähnyt, kertovat sen että sä jos kuka olet avun tarpeessa ja kuihdut ellet saa lisää ravintoa keholles ja mielelles, sä tarviit apua. Ja osastolla saat sitä, kunhan pysyt siellä! Voimia!

  ReplyDelete
 5. Hei, photo-henkilö !

  Löysinkin dA:sta kyseisen valokuva-artistin: http://lithp.deviantart.com/

  <3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥