Saturday, February 21, 2009

No love in public places


Olen yhä jumissa, keilapallon kokoisena loputtoman ahdistuksen ja pelon rakentamassa tulitikkurasiassa. Rinnasta painaa kun pitäisi tehdä taas sitä sun tätä, käydä asioilla, avata kirjekuoria, poistua asunnosta, nousta sängystä, mennä suihkuun, uskaltautua ulos suihkusta. Ja syödä. Makaan paikallani, istun kyyryssä, painan päätä ja olkapäitäni vaistonvaraisesti alaspäin, jotta olisin vähemmän ja paperinhauras maailma ei hajoaisi kun vierin paikasta X paikkaan Y.

Eilen päätin antaa periksi valtavalle jäätelöhimolleni ja käskytin seuralaiseni raahaamaan mut kirotun Kampin kauppakeskuksen jäätelökojulle. Ah, Ben ja Jerry, salaiset kaloripommiset rakastajani. <3__<3 Sijainti on kyllä niin arsesta kuin olla ja voi, mutta muualta kun ei saa jumalaisen ihanaa Cherry Garciaa. Totta kai sh-yksikön entinen huonekaverini sattui lampsimaan ohitse ja moikkasi, just kun meitsi oli vasta tunkemassa lusikkaa suuhunsa. Oh shit. Kaskas, näyttääpä osaston keskeyttäneelle likalle jäätelön kyllä maistuvan! Voitte kuvitella kuinka häpeän katkeruus syrjäytti taivaan kieleni päällä, ihan kun tällä viikkona ei olisi ollut jo tarpeeksi syitä pelätä aamupainoa ja puristella makkaroitani.

Nyt oikeasti voisin haluta sinne masisosastolle, edes kokeilemaan, vaikka joka aamu suljenkin ton kaiken mielestäni ja olen olevinani reipas puuhasteluissani. Välttelen vaikeita tilanteita ja koetan antaa itselleni aina luvan haarukoidessani sapuskaa suuhuni, mutta silti pelkään helvetisti painon nousevan jokaisesta jugurtista, salaatinlehdestä tai tonnikalatölkistäkin. Tämäkin päivä katosi kokonaan läppärin ääressä istuen, ruokasaitteja browsaten, syöden ja nukkuen. Meikäläinen ei huom huom edelleenkään harrasta hikijumppia, paastoja, lenkkejä tai muita sensaatiohakuisia kompensointikeinoja. Joten mulla on aina jotain parannettavaa koska en ole ikinä riittävä ja kaikki on liikaa. Mutta sainpas tänään otettua "ilon" irti omasta rauhastani ja le-vä-tä happy pillsieni. Huomenna pakottaudun pakkaseen, sillä pakko päästä poikkiksen kainaloon, lämpöön ja turvaan. <3

BTW, jos ihmettelette mitä helvettiä tossa kuvassa näkyy niin kyseessä on joku korealaisten überhyvä idea = pastatötterö! :--D Myös pitsaversiota on olemassa, mutta jätetään se toiseen kertaan. Makeaa loppuviikkoa kaikille~!

8 comments:

 1. Mä tykkään käydä jätskillä Spice Icessa. Beniä ja Jerryä ei oo tullu vielä kokeiltua, mutta ehkä sekin päivä koittaa joskus.

  Ei kannata vähätellä ton osaston kanssa. Mun mielestä se on niin, et jos sä koet haluavas sinne niin all you can do is puhua siitä jollekkin. Siis en tarkota, ettet ois puhunu. Tarkotan lääkäriä.

  Mukavaa viikonloppua sekä alkavaa viikkoa.

  ReplyDelete
 2. Se ohikulkeva huonekaverisi mitä todennäköisimmin oli iloinen puolestasi, kun et ole täysin palannut vanhaan vaan uskallat syödä sitä jäätelöä. Ja se todellakin on rohkeaa!

  Lisäksi komppaisin edellistä; puhuisit tuosta osastojutusta jollekin. Se ei ole osoitus heikkoudesta tai mistään muusta luovuttamisesta, vaan auttaisi pääsemään vähän yli tuosta ahdistuksesta. Silloinhan sun ei tarvitsisi päättää ja yrittää itse.

  Pärjäile jooko.

  ReplyDelete
 3. Toi pastatötterö ei kyllä houkuta...ulkonäkö on aika epäesteettinen :P

  ReplyDelete
 4. Jäätelö on ihanaa :) Mutta itelläni on vaikeeta kun on laktoosi-intoleranssi ja ainakin Benissä ja Jerryssä sitä laktoosia on joka jätskissä? Mut se sun osastokaverisi oli varmasti iloinen kun näki sut jäätelöllä, se kertoo että olet ainakin jossain jamassa. Mut tsemppiä! :)sulla on ihana blogi<3

  ReplyDelete
 5. Tykkään paljon blogistasi. Löysin sen aika sattumalta, mutta olen onnellinen että löysin. Kauniita ja hienoja kuvia, sin kirjotustyyli on myös tosi kiehtova. Tai siis, no tykkään siitäkin tosi paljon.
  Tsemppiä kaikkeen

  ReplyDelete
 6. Kiitti, täytyypä raportoida. :)

  Se on päivä Tukholmassa risteily.

  ReplyDelete
 7. Onneksi meil ei oo pastatötteröitä:D
  Vitsi tekee kans mieli niin jäätelöä, ostin tuollasen blenderin ja aattelin ostaa kilon jäätelöä, marjoja ja maitoa ja tehdä pirtelöä...uuh.

  ReplyDelete
 8. ääh tekee mieli jäätelöä muttei sitä uskalla syödä, ben&jerrysiä oli kotipakkauksina jo k-merketissakin mutta vetäisin koko saavin kerralla nii on parempi olla ostamatta :D.

  voin kuvitella tunteen kun joku näkee että syö/ostaa syömistä/tunkee lusikkaa jäätelöön..en ite kestäisi sitä :/

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥