Wednesday, February 11, 2009

Pahaa viikkoa.

Hävettää taas niin helvetisti, mutta pakko ripittäytyä blogiin ettei vierähtäneen viikon meno ei ole juuri poikennut edellispostauksestani. Kirjoittamani polttavat sanat jäätelöstä, hoivatuksi heittäytymisestä ja itsensä satuttamista kävivät kaikki toteen ketjureaktion lailla. Ei maanisena ylös-alas vuoristoratana mielialan tai tapahtumien osalta vaan yksinkertaisesti jotain paljon paskempaa - toistuvana! Ravasin kodin, mutsin, kaupungin, kodin, mutsin ja poikkiksen väliä kun kaikkialla kaikesta huolimatta aina sattui, ahdisti ja söin liikaa. Oikeasti. Aivan liikaa. Toisten tykönä sohvannurkassa mässäilin ennätysmäärän pastaa ja yhteensä about pari litraa jäätelöä. Yuk yuk yuuuuuuk. Verkkokalvoillani välähtelee iljettävä tulevaisuudenkuva kuolemasta Se7ev-leffan Gluttonyn lailla. (Psst, muuten hyvä leffa ja suosittelen jos ette ole jo nähneet!)

Onneksi mikään ei (enää) pakota jäädä kaivelemaan paskaa viikkoa yhtään yksityiskohtaisemmin. Va'an räsähtely jalkojeni alla ja rauhottavista tyhjennetyt foliolevyt kirvelevät suolan lailla haavoissani, kipeästi kannustaen olemaan jokin puhtaampi, eteerisempi, kelpaavampi. Siitä huolimatta etten osaa itkien huutaa pahaa oloani ulos niin selviän. Kerään pudonneet ja ja puristan langanpäät takaisin sormieni ympärille. Kyllä mä vielä pärjään, pystyn ja jaksan. Ei hätää, näytän kyllä.

Bläh, olipas sekava kirjoitus, mutta ehkä naputtelu teki jollain tasolla hyvää. Ei ehkä vastannut mitään aiemmin miettimääni tekstikokonaisuutta hei haloo tää onkin vain päiväkirja, joten excuse me. *__* Toivottavasti loput tästä viikosta menee hyvin, tulossa onkin perjantai 13. päivä PLUS ystävänpäivä lauantaina. Hohoo. :>

3 comments:

 1. Voi sinua hölmöä. Kyllä kaikilla on oikeus pariin litraan jäätelöä, etenkin noin kärsineillä. <3

  Fazerin sininen. Ilman mitään lisukkeita.

  ReplyDelete
 2. Kyllä se siitä, loppuviikko on varmasti parempi vaikka onkin perjantai 13 :D voimia paljon<3 ja älä stressaa siitä jätskistä, kaikilla on sellaseen oikeus!

  ReplyDelete
 3. saa syödä pastaa ja jätskiä. voimia parantumiseen!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥