Tuesday, April 28, 2009

Ulos ja sisälle.. eiku!

Jaa, kävin siis siellä haastattelussa paikallissairaalan suljetulla. Revin itseni ulos sängystä, kasasin kamani ja raahauduin tukka likaisena bussille. Turha reissu, turha vajaa parituntinen taas lässyttelemässä samat lorut hoitsulle ja lekurille, sillä odotukseni eivät vastanneet suunnitelmaa päästä psykiatriselle ossalle. Ajattelin voivani paeta jonnekin edes hetkeksi lepäämään, purkamaan mieltäni ja pysäyttämään itsetuhoketjun, mutta säännöt olivatkin tylymmät ja jyrkemmät.

Olisin "saanut" viipyä vain viikon, tasan viikon, eikä mitään niin-puhuttuja avo-oikeuksia. Jos satutti itseään tai ei muuten noudattanut sääntöjä niin pihalle. Pihalla olisin ollut kuitenkin viikon päästä, taas odottamassa jospaehkätälläkertaa voisin päästä päiväosastolle.. njaa. Mutta pieni mahdollisuuksen kipinä saada edes kaupungin terapia piristi mieltäni, samoin tietäväni viettävän tämän viikon enimmäkseen auringossa ja poikaystävän parissa. <3

Pahinta haastattelussa & suurin stoppi olla menemättä oli lause "Ja täällähän syödään että paino nousee".. Ja koska kuulemma mun painoni on "noinkin noussut kotona" niin sillä ja sillä ruokavaliolla vain laihtuisin, hoitajat ei voisi kaiken aikaa edes tarkastella, joten asiasta pitäisi tehdä selkeät säännöt ja vaikka kirjallinen sopimus.. Vaikka olenkin lihonut niin silti vaatimukset olivat mahdottomia. Good bye "ensiksi masennuksen hoitaminen" ja kiva jälleen kuulla olevani läski. En siis tiedä menikö lähetettä päivikselle vai ei, sillä en lopuksi suostunut va'alle. Tieto lisää tuskaa, mutta ansaitsen tuon kaiken tämän määrättömän mussutukseni päälle.. Note to self: stop being a fatass.

5 comments:

 1. toi on ihan käsittämätöntääääääää. Miksei sua auteta saatanan helvetti. No hyvä jos kuitenki kaupungin terapia on ehkä mahdollista... Piän peukkui.

  ReplyDelete
 2. Toi on niin ÄLYTÖNTÄ että toinen on ite hakemassa apua ja sille sanotaan noin.

  voi saatana, sanon vaan.

  ReplyDelete
 3. Noh, mua tässä pitäisi sormella osoitella. En kyllä kiellä etten kantaisi jotain kaunoja ennestään mestaa kohti, mutta "omapa on vikani" etten mennyt..

  ReplyDelete
 4. Kylläpä osataan tylyjä olla.. Ja tuossakkin asiassa tuijottavat painoa eivätkä ajattele muuta.

  ei se sun vika ole

  ReplyDelete
 5. Vitun Vantaa! Hmpf. Joku viikon hoito, menkööt oikeasti nuo älypäät aivojensiirtoon! Siinähän sitä ehtii tapahtua viikossa vaikka mitä!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥