Friday, May 22, 2009

Absence seizures

Lähiaikoina ei ole hirveästi inspaillut kirjoittaa, sillä ahdistukseni on ollut jossain stratosfäärisissä potensseissa ja saanut aikaan paljon levotonta, ylitunteellisesti reagoivaa sekoilua. Lähipiiri-parkani.. luulevat vielä että mulla on vaihdevuodet tms. Sekoilu taas hävettää, läskittää, enpä siis ole kehtaillut lukea toisten blogeja omassa arvottomuuden tunteessani. Arvottomuus on kanssa lisäillyt härösekoilua, ja lopuksi olen rypenyt ja toistellut anteeksipyyntöjä olemassa olostani, että kuuntelioilta on tippua korvat. >__>

Ja sillonkin kun paloin halusta tulla lukemaan toisten tekstejä, purkamaan ajatussekamelskaa ja raportoimaan kuulumisiani niin koneeni kovalevy päätti sanoa poks. Tekemisestä ei tullut siis yhtään mitään kun mokoma romu irtisanoi yhteistyökykynsä ja liikutti joka toimintoa kuin hyttystä liisterissä. Onneksi kone on nyt viimein kondiksessa: tarvitsi vain tyhjentää kukkaro ja tietotekniikka taas pelaa! ...Jeejee.

Tällainen turhanpäiväinen yökirjoitelma - halusin vain ilmoittaa olevani jälleen elossa!! ..More or less. Heh. ♥__♥

4 comments:

 1. "...lopuksi olen rypenyt ja toistellut anteeksipyyntöjä olemassa olostani, että kuuntelioilta on tippua korvat. >__>"

  Kuulostaa niin kovin tutulta. En mä saa aivojani tarpeeksi toimimaan että jotain fiksua tähän raapustaisin. Mutta voimia muru ja jos me nyt oikeesti nähtäis piakkoin, kai mie uskallan vaikka pelottaa >____<' Mutta olisi kuitenkin ihana nähdä sua <3. (alias sis)

  ReplyDelete
 2. enkö tiedä vieläkään? miten tuntuu että tiedän kuka olet galleriassa..hmm..

  ReplyDelete
 3. Ihan kuin mun anteeksi- pyytelystä kirjottaisit. :o Nolottaa jälkeenpäin ja miettii mitäköhän noi muut ajattelee. Ite haluisin osata pitää mahdollisimman paljon sisällä eikä lietsoa sitä itsesäälipaskaa muiden harteille.

  ReplyDelete
 4. Mikään teksti ei ole turha.. Aivot pimahtamis pisteessa itse kullakin .P

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥