Tuesday, June 23, 2009

Eilen, tänään ja nyt in a nutshell


  Eilen..
 • Olin überahdistunut, pelleilin taas aamuyöllä, itkin ahdistuksissani ja päästin angstia suustani
 • Ihmeen kaupalla kuitenkin käynnistäydyin uudelleen torkuilla, Temestalla ja hampaitten purennalla
 • Uskalsin ensimmäistä kertaa omaksi ilokseni pitää hametta tätä kesänä ja aion pitää nyt useamminkin
 • Pääsin taltuttamaan poikkis-ikävääni, istumaan yhdessä rantaterassilla, kokkailemaan ja nauttimaan illasta yhdessä <3
 • Yöhikoilin jäätelöpäivän päätteeksi taas kuin pieni sika x_x

 • Tänään!
 • Jatkoin jälleen sunnuntaina aloittamaani piirrosta
 • Eksyin ostamaan alesta Vansin kesäkengät ja tekemään uuden ystävän ventovieraasta randomin ~45min small talkin päätteeksi
 • Olisin halunnut heittää päiväossan omahoitajaani vaikka lasipurkilla. Oikeasti, en olisi ikinä ikinä uskonut saavani kohdalleni jotakuta ammattihlö:ä näin eri aaltopituudella. Siis NÄIN. Ihan mukava ihminen ja niin edes, mutta jos kumpikaan meistä ei ole a) täysin epäammattilainen b) mielikuvitukseton c) jälkeenjäänyt niin vähintään puhumme eri planeettojen kieltä. Aaaaaaaaaarrrrgh!!!1
 • Innostuin niin paljon punasipulista että söin sitä sellaisenaan purkista omnomnom!
 • Löysin soittelemalla ihanan terapeutin ja toimitin tämän tiedot päiväsairaalan lekurille anoakseni kaupungin kustantamia käyntejä!
 • Kävin kehoanalyysi-mittauksessa tms, jossa maistoin ensimämistä kertaa proteiinismoothieta ja mittautin rasvaprossan lisäksi lihasmääräni, "fitness-ikäni" ja muuta melko jännää..
 • Karuksi todellisuudeksi olen tosiaan lihonut useampia kiloja enkä suinkaan vain turvonnut

 • ..ja huomenna
 • Aion mennä poikkiksen kanssa "romanttisesti" katsomaan Transformers 2, sekä ukaltautua yhdessä hakemaan take away-sushia
 • Pitää päiväossasta vapaapäivän, syödä lisää punasipulia ja ryystää aamulla pannukahvia kisujeni kanssa


Siis suht mukava ja aurinkoinen päivä tänään, vaihteeksi muitakin tapahtumia kuin ainaista marinaani.. Mutta ajattelin syödä, löhötä ja tuijottaa Australias Next Top Modelia tämän illan niin tein itselleni muistiksi pika-merkinnän, jonka kirjoittamiseen kyllä meni aivan liian pitkä tovi. Ärrh. Menkää tekin ulos nauttimaan auringosta, ostakaa jäätelöä ja aiheuttakaa varpaisiinne rakkoja! <3 Lisää yllä olevista laverran joskus myöhemmin.
  Edit: Lisäys..
 • Muista ostaa kaupasta luomu pussimakupuuroa. Tyrniä. Tyrniä tai puolukkaa.. tai kumpaakin jos tili ei itke verta. Ja avaa postisi, niissä näyttää olevan toinen käsikoru, laskuja ja KELA:ltakin jotain (tuet uusittu Y/N?).

8 comments:

 1. Ihan mielettömän hienoa, jos olet oikeasti saanut kiloja! Toivon niin että malttaisit pitää ne ja pyrkiä oikeasti normaalipainon puolelle. (Olet siitä vielä hyyyyvin kaukana ja tämä äskettäisen live-bongaamisen perusteella. Eikä kyse tosiaan ollut mistään niin pienestä alipainosta, että voisin erehtyä normaalipainottomuudestasi.) Sairaus ei ole kestävä ratkaisu ja muutenkin elämän omistaminen ruoan välttelylle on aika kyseenalaista. Oma valinta, toki, mutta uskon että susta olisi niin paljon enempään. :)

  ReplyDelete
 2. Mutta kun *ei ole* mielettömän hienoa jos on kaltaiseni Titanicin nielaissut Niiskuneiti. :/ Hengittämisenikin tuntuu välillä niin kestämättömältä ratkaisulta..

  ReplyDelete
 3. On se hienoa, koska todellisuudessa olet ohut kuin lanka, joka on pian katkeamaisillaan. Ja aika reippaasti saisi vielä tulla painoa lisää, ennen kuin olisit mitään muuta. Katsot itseäsi niin vääristävien linssien läpi, että _huh_. Ymmärrän kyllä, että parantumismotivaatio ei ehkä ole huipussaan, jos muutenkin mietit elämisen kannattavuutta. :/ Minäkin olen jo pitkään tahtonut olla olemassa korkeintaan jonkinlaisena aineettomana oliona, mutta todennut sen vaihtoehdon olevan todellisuudessa mahdoton, ikävä kyllä.

  ReplyDelete
 4. Ilmoittaudun vain lukijaksesi ja samalla toivotan sinulle aurinkoisia päiviä ja voimia!

  ReplyDelete
 5. mikä sun rasvaprosentti sit oli? :O hoikilla miehillä tai tavallisen kokoisilla miehillä 10 tai alle.

  ReplyDelete
 6. Must tuntuu nykyää et hirveen moni blogi muistuttaa sun blogia. Siis kirjotustyyli ja sanavalinnatki. Mut siis et sä oot se aito alkuperäinen!

  ReplyDelete
 7. turhaan sä kuule missään kehonkoostumusmittauksessa käyt, näyttää ihan vituilleen niin kauan ku kroppa noin sekaisin, menee kato mittarilla puurot ja vellit sekaisin :P

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥