Friday, June 19, 2009

No seconds here, please!

Takapakkia ja heti. En ole pitänyt kynsinhampain tavoitteestani kiinni vaan hotkinut ruokaa kaiken muun ohella, ollut tajuamatta asettaa rajoja ja maksanut siitä taas samaan tapaan iltaisin. Jäätelöhimo on aika kiero, sillä se "pilaa" helposti päiväni, masentaa ja harmittaa kun on sallinut itselleen sen pienen määrän. Eihän pikkumäärästä oikeasti pitäisi vetää itkuja, mutta äshsghrää en osaa. Siispä järkeilen: okei, tänään siis saa syödä jäätelöä, mutta ei mitään muuta. Wrrrrooong. Lisää jäätelöä on muista ruokailuista (isoista tai pienistä) huolimatta lisää ahdistusta ja glumps miten päädyn iltani päättämään. En vaan osaa!

Eilen vieläpä sain henkilökohtaisesti tarkoitetun kommentin, jossa anonyymi mietti onko mulla bulimia. :--) Aww, ihanan mieltä ylentävää että arkielämässäkin näkyy päältä tämä paskan latomiseni suuhun ja ulos. Jynssäsin WC:n erityisen huolella. Eilen syömäpuolella ei ollut jäätelöä (pakkasessa oli muttei tehnyt mieli), olin tosi reipas ja tasasesti ja nätisti syönyt koko päivän, mutta illalla joku nälkähimoke päästi taas tyhjentämään kaappeja överilleen. Olisi kai niin paljon kivuttomampaa jos osaisi syödä oikean, monipuolisen ja täyttävän aterian, mutta eeee-hei.. Pakko olla sadasti santsaava bulimiamonsteri instead. x___x

Kaffein's Monster Plan
(for Monsters):
 • katso itseäs peiliin ja ole rehellinen (tarkemmin ruokapäivis ja punnitus)
 • uskalla syödä ajan kanssa, ei muun ohessa ja äkkiä ohi
 • muista pistää suuhusi jotain päivällä! säännöllisyys voittaa santsailun
 • annospakkaukset taas takaisin (kukkaro ja ympäristö itkee)
 • ..ja pois ravintoköyhät ja turhat täyttöruoat (kukkaro ei itke)
 • älä syö yökön näköisiä ja 'triggeröiviä' mössöjä
 • Pepsi Max, Läkerolit, purkka, kahvi sen sijaan että vain sssssantsaa
 • ajattele jotain muuta, tee jotain mukavaa, kivaa, tuottavaa!

Ruikuti ruikuti, painoni on tänään taas triplasti ilman että katson ja istun kotona smoothiet, kurkkutikut, salaatit ja ketsupit ja kesken oleva omena jo mahassani. Mutta en saa luovuttaa! mähän lopetan tän sekoilupaskan ja laihdun läskit pois! Kävin taas Tukholmassakin poikkikseni kanssa ja reissu oli varmaan tähän asti yksi kivoimpia ja kivuttomampia. Opin ehkä jutellessa pari asiaa itsestäni: mm. miten olen epävarmempi kuin olen kuvitellutkaan, mikä heijastuu arkipäiviin näkemättäni. Olen miellytyshaluinen ja mietin ikuisuuden Tax Freessä paria tuliaiskarkkia, sekä ruokapelossani sysään aina aina aina vastuun poikkikselleni kun pitäisi päättää ruokailuista. Tai siis, haluan hänen päättävän, sanovan ja sallivan puolestani mitä ja koska syödään, mutta saatan hermostua jos joku suunnitelmani ei ole muistettu ja käynytkään toteen jne jne. Tätä en itse notiseeraa, mutta hän jopa huomautti siitä mulla ärsyynnyttyä tarpeeksi. Roikun myös kyselemässä ja varmistamassa "Onko kaikki hyvin?" yms... urgh! Olen aika ylisuuri paarma tyttökaveriksi. Mutta noista jutuista taidan raapustella myöhemmin tarkemmin.

Jussi on näitä juhlia joita en juhli, joten ajattelin mälsäillä ja lepäillä kotona kissojeni kanssa, mutta kämppiksen yllytyksestä taidankin lähteä hänen ja poikkikseni kaveriporukan luo majailemaan ja bileilemään. En ainakaan olisi iltaa yksin puurojen, jugurttien ja jäätelötuuttisten kanssa. Sää on vain kamala, ja allekirjoittaneen on *pakko* päästä vielä kauppaan vaikka justiinhan mä eilenkin sielä kävin. Tarvitsen Pepsi Maxia. Kun ajat ovat kovemmat niin lääkkeet on oltava kovemmat, siispä pakko saada Pepsi Maxia syömishulluuteen. Ja voinpahan litkiä jotain muuta kun toiset ryyppäilevät. "Katsokaa nyt kaikki, Kaffepallo 'osallistuu' sosiaalisiin tilanteisiin eikä ole kotitylsis!" ^___^ Huoh. Pakko laihtua ja vähän äkkiä, en kestä tätä itseni painoa. Suu seis, stop.. ja samalla aina hymyillä.

7 comments:

 1. Pepsi Maxista, läkerolista mutta kuitenkin vähiten purkasta saa helvetisti vain lisäaineita, vaikka se kalorimäärä näyttääkin olematonta. Lisäaineet ovat myrkkyä jolla ei ole mitään osaa ihmiskropassa. Sen sijaan että ne menisivät kehon käyttöön ja siten taas ulos, lisäaineet jäävät kroppaasi ja kehon "suoja-aineeksi" eli rasvakudokseen. Siitä se selluliittikin tulee.
  Sinuna söisin pähkinöitä tai vihanneksia/hedelmiä nälän tullessa. Ei kannata katsoa niitä kalorimääriä, jos ruoka on oikeasti terveellistä. Silloin tulee yllättävän pienestä määrästä täyteen.

  ReplyDelete
 2. Se että ruokahimosi saavat vallan on merkki paitsi siitä, että olet aliravittu, myös siitä että sinulla on puutos tietyistä ravintoaineista. Läkerolit ja Pepsi Max eivät siis paljoa tilannetta paranna, koska niistä et saa mitään kehollesi hyödyllistä. Hetkellisesti ehkä, kun suulla on muuta tekemistä, mutta kehosi alkaa lopulta huutamaan lisää kaikkea mitä se tarvitsee. Kokeiltu on. (Ja niin, kyllähän jotkut voivat olla pitkäänkin aliravittuja luurankoja. Siihen pyrkiminen on hyvä idea lähinnä siinä tapauksessa, että tahtoo hitaasti tappaa itsensä ja kuolla ruoka viimeisenä ajatuksenaan. Siihen sattaa mennä useitakin vuosia, mutta se on silti väistämätön lopputulos.) Turha on kuitenkin yrittää puhua näistä asioista, jos tavoitteesi on yhä laihtuminen, koska siitä voi päätellä sinun olevan yhä niin sairautesi sisällä ettei sinua kukaan muu kuin sinä itse voi vetää sinua sieltä ulos. Ikävä kyllä. :/

  Kunpa löytäisit itsellesi syyn parantua, sairautesi alla on niin paljon enemmän, se paistaa lävitse teksteistäsi.

  ReplyDelete
 3. Tuohon edelliseen kommenttiini palaten..En halua kuitenkaan, että kuihdutat itsesi olemattomiin. Jos pääsisit kokonaan irti tästä.

  ReplyDelete
 4. tuohon anonyymin jättämään kommenttiin jossa se oli miettinyt onko sinulla bulimia ajattelisin että hän oli ymmärtänyt tekstisi väärin, annathan sinä sellaisen kuvan teksteistäsi että syöt oikeasti paljon..jos ei blogiasi ole pidempään lukenut voi olettaa että ihan oikeasti söisit paljon tms. Tai sitten tämä anonyymi ei ole lukenut blogiasi kovinkaan pitkään. Mutta en todellakaan usko että susta näkee päällepäin mitään, mitä olen luultavasti kuviasi nähnyt olet niin tikku.

  Luulet vain luultavasti syöväsi enemmän kuin syötkään.

  Kommentti oli tarkoitettu hyvään sävyyn.

  Voimia sulle!

  ReplyDelete
 5. en tiedä ootko huomannut tai vaikuttaako tuo pepsi max samalla tavalla suhun ku mitä se muhun vaikuttaa, se nimittäin turvottaa ihan kamalasti jos sitä juon paljon.
  Sitten kun oon turvonnut siitä aspartaamilitkusta niin kuvittelen kauhuissani et oon lihonut, vaikka kalorimäärät on niin minimaalisia. myös läkerolit turvottaa ja aiheuttaa kamalan vatsakivun jos niitä syö edes sen yhen askillisen pohjaan saakka. purkka sama juttu.

  noita aiempia kommentteja komppaan siinä, että oikeaa ruokaa pitäs syödä.:| kuulostaa ehkä jäkätykseltä, mun mielestä ainakin kuulostaa kun se tulee jonkun muun kun mun itseni suusta.

  tsemppiä sulle, ihanaa kun reissulla oli mennyt jotakuinkin hyvin!:)

  ps. kirjoitat ihanan mielenkiintoisella tavalla, näitä tekstejä jaksaa lukea vaikka kirjottaisit mistä.

  ReplyDelete
 6. Lasipalanen, öööps kommentti ei suoranaisesti liittynyt tähän blogiini millään lailla vaan viesti tuli "siviilissä". Plus todellakin syön hirveästi :(

  ..Mutten mitään fiksua. .___. En vain uskalla enkä osaa.

  ReplyDelete
 7. kuulut osastolle, etkai halua olla kroonikkosyömishäiriöinen 40 vuotias?? KUKAAN EI HALUA!!!!!!!!!
  Nyt oikeasti, mieti mikä on elämässä tärkeää, miten paljon elämällä on annettavaa sinulle. Olet arvokas.

  T. sh:sta vähitellen parantuva

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥