Tuesday, June 02, 2009

"So no of course we can't be friends" /


"Not while I'm still this obsessed"

Soitettuani eilen psykapäivikselle poissaolostani niin jatkoin nukkumista epätavallisen myöhään. Kömmin illalla taas aikaisin sänkyyn ja tänä aamuna ylöspääsy tuntui vähintään yhtä tuskalliselta kun päähän särki, väsytti ja olen kuin lyijypaino. Koko kroppa tuntuu samanlaiselta: liian isolta ja raskaalta.

Inhoan mennä suihkuun kun jähmetyn vain paikalleni ja koetan peittää käsillä ruhoni omalta katseeltani. Inhoan reisiäni, mahaani, rintojani, koko naiseutta, lihaa ja tilan täyttämistä. En kestä kun käsivarret osuvat kylkiäni vastaan, reidet levenevät bussinpenkillä ja peilistä erottuu sukupuolelleni ominaiset muodot. Tahtoisin olla lauta, huomaamaton narukeppi jonka räsyruumis ei näyttäisi mitään haluja. Upeaa niille jotka osaavat nauttia kauniista muodoistaan, persoonasta, äänestä, joka solusta, mutta minä en sitä itseeni halua. En ole itseeni ikinä tyytyväinen ellen pääse takaisin vanhaan, turvalliseen ja kaipaani kovuuteen, elämästä kuivuneeseen ulkomuotoon.

Masennuslääkkeet, ahdistusnappia, bentsoja, buranaa, vitamiinit ja migreenilääkettä naamaan ja päivistä kohti. Olin sielläkin älyttömän väsynyt, en saanut mussutettua kuin jotain epämääräistä itseinho-oopperaani omahoitajalle, uskaltauduin yhteisruokailuun nakertamaan seitiä ja salaattia, sekä sokeuksissani hyppäsin väärään suuntaan ajavaan bussiin. Nyt on pakko päästä jälleen nukkumaan. Vihaan tyhmää paperista ruokapäiväkirjaani, jonka päivittäinen energiasaldo on aina vain liikaa liikaa liikaa. Kumpa nukkuessani joku salaisi musta paloja pois..

3 comments:

 1. Mun on pakko sanoa että mulla on samanlaisia tunteita. Haluaisin olla täys lauta, jota kukaan ei huomaisi. Mut syömishäiriö on katala sairaus, vaikka kuinka laihduttais ja laihduttais ei koskaan ole tarpeeksi hyvä. Ei tarpeeksi arvokas, ei tarpeeksi laiha tälle sairaudelle.

  ReplyDelete
 2. Heippa!
  Mullakin on samanlaisia 'oireita' suihkussa.
  Inhoan jokaista läskiä ja naisellista kohtaa itsessäni..

  Taaskin kommenttini loppuu tylsästi, tyydyn vain toivottamaan tsemppiä sulle, kyllä tästä maailmasta jotain hyvääkin löytyy! ♥ xoxo

  ReplyDelete
 3. Tuo toka tuollanen öö kappale(...?) oli ko suoraan mun ajatuksistani.
  Se on niin vitusta ko ei kestä katsoa itteään peilistä ja häpeää jalkojaan sillonki ko vaan istuu ja hyi. joo, viisas kommentti, terve vain !

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥