Tuesday, August 18, 2009

Distract me from my reality

Hävettää, tuntuu että olen laiminlyönyt blogiani (salailemalla?) lähipäivinä. Olen kai ollut vain tosi rätti päiviksen jälkeen, vastannut saman päivän aikana tekstiviesteihin ja täytellyt kalenteriani, samalla kun töllään zombiena televisiota ja kulutan yhä Läkeroleja kuin kunnon aspartaaminarkkari. On the other hand, olen ollut iloinen kun ajatukset ovat välillä pystyneet pyörimään jossain muualla kuin syömishäiriössä ja ahdistuksessa. Päässä soi Beethovenin 9.sinfonian "Ode ot joy" koska olen selvinnyt tiistain kotosalla ilman häröilyä ja lisälääkkeitä ahdistukseen.. nykyään kun kolmannen lääkärin painostuksesta vedän taas sitä valmistetta, jonka lopetin (turhassa) lihomispelossa.

Tänään piti piirtää, rakkainta harrastustani, mutta en vieläkään kyennyt, kerennyt, seliseli.. On pitänyt tsekata uusia päivityksiä seuraamistani blogeista, nettiyhteisöistä, kuvasivuja, huuto.nettiä, ties mitä. Enpä ole vieläkään kerennyt käymään läpi kaikkea, ja ihan ällöttää kuinka läppärini sitoo minua. Ei voi mitään, netti on liian iso kaninkolo uteliaisuuteni ihmemaahan! Mutta muutakin on tullut tehtyä, ja hämmentää kuinka aika on hurahtanut ilman viisarien kääntymisen odottelua. En ole tottunut tällaiseen toimeliaisuuteen, sillä päätoimenkuvani on pitkään ollut ameebamainen 1) kattoon räkiminen 2) läskien puristelu.

Noh, puristelen ja räin yhä, mutta löllöameeba onkin sponttaanisti siivonnut, tunkenut naamansa sadeilmaan vain viedäkseni roskat, hoitanut kisuja, vastannut puhelimeen samana päivänä ja karannut syyssuunnitelmien eskapismiin. Yms yms. On paljon odottamisen arvoista: poikkikseni järkkäämä 2 iltapäivän pieni keikkaduuni syksymmälle, jatkohoito(?), koulun suunnittelu, ystäviä, enemmän kaivattua omaa aikaa, sekä asumismuutoksia. Ja laihtumista, ennen kaikkea lisää laihtumista.. Mutta mä siis muutan! Muutan!!! ♥ ♥ Olen niin innoissani etten voinut enää pimittää tuota, hah ihan kuin muka olisin itse tiennyt tuosta mitenkään pitkään, mutta kirjoitan lisää joskus toiste. Uh, ja samoin parista muustakin mielessä pyörineestä avautumisenaiheesta.

As you can see: Päiviksen ruutiineista ja lukkarista siis olen saanut paljon tarvittua toimeliaisuutta, mutta en juuri psyykkistä tukea vointiini. Vapaapäiviä on enemmän, yksi päivä uppoaa sh-polikäyntiin ja ensi viikko onkin viimeiseni, vaikka terapia-apurahasta ei ole kuulunut päätöstä. Kuulemma vasta menossa käsittelyyn. :------) Helkkari jos saan nytkin pakit ja romahdan, sillä tahtoisin päästä purkamaan (tai kokoamaan?) tätä pääni palapeliä niin paljon.. *sigh*

10 comments:

 1. Siis haetko Kelalta sitä tukea psykoterapiaan? Ootko monesti hakenut? Mun pitäis hakea sitä kanssa tässä piakkoin, menee kyllä paskat housuun jos en sitä tukea saakaan, ei oo enää varaa maksaa itte päätohtoria.. Toivottavasti saat sen tuen :)!

  ReplyDelete
 2. ähh. Miks ehdin aina kommentoida kaikille ennenku luen oman blogini kommentit :D. Honey, mä olen jo heijastuksessa (ja toki sylissäkin) ;). Kanelinalle is here...

  ReplyDelete
 3. Siitä tuesta minäkin utelisin. Onko sulla aiemmin hylätty sitä?
  uuh, oon itse harkinnu hakea sitä mutten ole "uskaltanu".. ajattelen etten nyt kumminkaan tartte/ansaitse sellasta.

  ReplyDelete
 4. pakko sanoa vaikka toistan sitä samaa mitä muutkin sanovat: blogisi on niin mielenkiintoinen ja hienosti kirjoitettu, että se käy melkein viikottaisen telkkarisarjan seuraamisesta. Kirjoituksesi ovat jotain niin erilaista ja rehellistä että se ottaa täysin vallan mielenkiinnostani.

  Aina kun näen sinun päivittäneen blogiasi, olo on sama kuin nenän edessä olisi uusi päivän (supermielenkiintoinen) hesari.
  Anteeksi kovasti hyvin laimeat vertailukohteeni. Arvostan blogiasi vaikka tekee välillä pahaa lukea sitä.

  ReplyDelete
 5. Löysin, luin, pidin ja jatkan seuraamista..
  Kiitos <3

  Tsemppiä ja onnea muuttamisen johdosta!

  ReplyDelete
 6. Minä niin toivoisin, että saisit sen tuen! Tsemppiä, pidetään peukut pystyssä. ♥

  ReplyDelete
 7. Miten sujuu, et oo hetkiin kirjoittanut?

  Onnea joo hei kauheesti muuttamisesta, hirveän rasittavaa puuhaa mutta samalla jotenkin kauhean kivaakin. Jännää ja erilaista.

  ReplyDelete
 8. Elossa ollaan, ei hätää, kirjoitan ihan just kun saan vain itseäni vähän enemmän niskasta kiinni. En tiedä, lääkityksen nosto on kai tehnyt vain niin tappoväsyneeksi että kirjaimet ja kuvat ovat tanssineet polkkaa ruudulla.. Mutta eiköhän tämä sivuoire mene kohta ohi. ^^; *halaus* Älä ole huolissas!

  ReplyDelete
 9. upeeta, että muutat, uusi alku voi olla hyväksi. voimia, kaunokainen, koita syödä että jaksat.

  ReplyDelete
 10. heissan.
  sä halusit jatkaa mun angstin lukemista, vaikka olisin heittänyt salaiseksi. nyt kävi niinkin hauskasti, että mutsini ilmeisesti löysi blogini, joten vaihdoin asap osoitetta.
  vii ei ole salainen, mutta löytyy nykyään osoitteesta bambitrip.blogspot.com. bloggerin seuraajilla osoite on (kai?) muuttunut automaattisesti.

  halipusuja.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥