Tuesday, October 13, 2009

No-Writer's Block BlogEi mitään ihmeempää. Tätä samaa, masentuneesti ihan hyvää ja tukehduttavan ahdistavaa. Terapiasta on kovasti iloa, pärjäilen kyllä kotona. Muuten en vaan jaksa. En kykene, ahdistun, itseinho nousee, masentaa. Oh fun.

Jaksamisen lisäksi ei oikein tee mieli enää kirjoittaa. Tai tekee, muttei tähän, tuntuu kuin urkkijoita olisi feisbookitkaupalla roikkumassa selässäni, ihanista kommentoijista ja vertaistuesta huolimatta.

Syyskylmyys hrrrr. Yuk, yuk. Yuk! Käykää ostamassa uudet pipot!

8 comments:

 1. Kiitos muru pipovinkistä. Huomenna aion nimittäin mennä vähän törs-törsäilemään syysloman kunniaksi. Takki, kengät ja myös pipo!

  Ei aina tarvitse kirjoittaa, meille riittää, että olet kunnossa. ♥

  ReplyDelete
 2. Joo, mun pitäs kans ostaa kaikkee kivaa, pipoja, lapasia yms talvitakkeja yms. Äh, oot kyllä oikeessa facebook ja muut on välillä aika ahdistavia, ite oon ollu poissa jo muutaman viikon sieltä, ja luultavasti ehkä poistan itteni sieltä.

  ReplyDelete
 3. heissan pieni. joskus kauan sitten pyytelit ilmoilemaan jos meitsin blogi muuttaa tms, joten jos yhä kiinnostaa mun elämän seuraaminen niin tanssihan itsesi osoitteeseen http://whokilled.blogspot.com/ :)

  <3

  ReplyDelete
 4. Ei ressiä blogista, kirjotat ku inspaa. :) Mul on ollu kaikkii typerii tapahtumii ja huolii eikä oo sit se neulominenkaa inspannu... Toivottavasti sul on lämmikettä, mä otin jo talvitakin puolikäyttöön! Vaik pitäis karaista itteensä talveen, voi rähmä!!!

  ReplyDelete
 5. Anteeksi kun kysyn, mutta miten pääsit terapiaan? :)

  Voimia <3

  ReplyDelete
 6. Pimeys, hiellä ja verellä.. mutta lekurin B-lausunnon kera kirjoitin anomushakemuksen kaupungille (Valtava). :>

  ReplyDelete
 7. Hei, kyllä se blokki sieltä joskus aukeaa. Ei aina tarvitse laittaa ajatuksia paperille (lue:näytölle), ainakaan jatkuvasti. Kirjoitat kun siltä tuntuu =). Voimia ja jaksamista! Ja iso hali =)

  Pst.. ..uusi pipo hankittu jo =D

  ReplyDelete
 8. Ei, galleriasta poistin tunnukset parin seikan jälkeen nyt syksyllä ja keskustelupalstoilla en kovin hyvin viihdy.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥