Wednesday, December 16, 2009

VispaaHihi, kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kirjoittaminen, tunteet, tekeminen, uskaltaminen: nyt ei vaan pysty. Aloittaminen on vaikeaa, keskittyminen vielä vaikeampaa. Pientenkin juttujen aikana pitää säätää tuhatta muuta! Eläminen on hidasta kaaosta kun pitää saada kaikki tai ei mitään, joten tuhlaan, peruutan, siirrän, ja myöhästelen. Vttu. Ihme ja kumma kun rutiini pelaa, lautaselle santsataan, painoa ja pullistumista, hymyilevien kasvojen takana roikkuu pettymys ja se tuttu itseinho. Se tuttu pahoinvointi, the usual I might say, jota en voi kiertää. Jolle en enää jaksa riehuen tehdä mitään.

Suunnittelen hirveästi kaikkea järjesteltävää, mutta unohdun tuhlaamaan aikaa niin paljon että muutun tuhlaukseksi itsekin. Leveäperäiseksi tilan tuhlaukseksi, ja kurkkua alkaa taas ahdistus puristamaan oh yuk yuk. Helpottaa kun kutsuu jonkun kylään tai repii itsensä pakkasen läpi sosialisoimaan. Riittää kun seurassa vain on joku, seurailu riittää "tekemisestä" mulle. Olemisen kestämiseen auttaa kun loisii jonkun toisen vieressä jäätelöpaketin kera lusikka suussa. Toisen pelkkä olemassaolo ja mulla on hetkeksi lupa riittää.

Vaikka en ite kestä tonttupukkihysteriaa, tähtitorttuja tai viimaa ikkunaväleistä niin nautin talvitunnelmasta, kynttilöistä ja lämmöstä pakkassäässä ja pimeässä. Aika ristiriitaista, mutta musta vuoden pimeimpänä ja jäisimpänä vuodenaikana tarkenee paremmin kuin syksyllä. :D Myös valo tulvii ikkunoista ja illalla tuikuista. Elikkäs:

Lämmintä, ihanaa ja tunnelmallista joulutalvimieltä kaikille!!
♥ ♥ ♥

5 comments:

 1. Samoin sinne lämpimät joulut ! :> <3

  ReplyDelete
 2. "Toisen pelkkä olemassaolo ja mulla on hetkeksi lupa riittää."

  Niin kaunis lause ja niin totta.

  ReplyDelete
 3. Ö-öö, empä tiedä. Tuntuu etten ehdi sitäkään vaikka siihen menis ehkä puol minuuttia. .___. Mutta bloglovinissa tää on jo.

  Äwäwäwäw en muista mitä mun piti sanoa, äiti huutaa glögille ja mun pitäs olla jo mantsankirjojen kimpussa. ): Toivottavasti sulla ei oo näin kiire, multa katkeaa pinna ihan just ja tekee mieli heittää ihaa-muki seinään tosta pöydänkulmalta.

  Hyvää joulunodotusta ♥

  ReplyDelete
 4. kivaa joulunodotusta sinnekin pikkukafille. :)

  ps. flight of the conchords (kuva) <3 :D

  ReplyDelete
 5. Kiitos paljon kommentistasi.<3 Mä haluan elää oikeassa maailmassa mutta se tuntuu niin vaikealta, apu maksaa ja elämä ahdistaa. Enemmän mä olen vihainen ittelleni etten osaa elää vaikka haluaisin.

  *suuri halaus sinulle tämän päivän ihanalle naiselle*

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥