Monday, December 28, 2009

Vuoden pipariset puolikkaat

Herrajumala mikä päivä oikein on! Vuosi on loppumaisillaan, ja mä mietin mitä mulla on jäänyt oikein käteen. Opintopisteitä nolla ja ei euroakaan ansaitulla työllä. No mutta mullapa on VR:n eläkealennuskortti! Joka pitää uusia. Kirkkaammat muistot tasan vuosi sitten ajastani ossalla, kipeä keveyteni, kun farkut roikkuivat ja margariinia oli nolosti pakko rapsuttaa pois leivän päältä. Vähän aikaa sitten oli kesä, päiväosasto ja vieressä oleva vihannestori, sekä keväinen ahmintamättökauteni, lääkepelkoni ja ihana fillarointi hiekkarannalla.

Paljon säätöä, lorvimista, läheisten väsyttämistä, hoidon tökkimistä, jäätelöpaketteja ja tasan nolla mitään itse aikaiseksi saatua. Mut mä luulen olevani nyt jotenkin vahvempi, tahdon itse ottaa vastuun kannettavakseni asioista, ja uskaltaa kurkkia ulko-ovesta ulos. Lähipiirin avautuminen mun vikakirjosta: pääasiassa miten väsyneitä ne on mun juttuihin. Vähiten tahdon tartuttaa toisia mun kakkaan, joten ainakin yritän olla toimeliaampi, aloitteellisempi ja hypätä mukaan. Pistää henkilökohtaisuudet parempaan piiloon ja hymyillä ulospäin.Oh so much positive shiat I'm turning a turnip. ^__^ Mikä ajaa mua eteenpäin ei kyllä ole rakkaimpani, oma vointini tai vahvempi lääkitys vaan kuriositeetti saada kokea enemmän. Mm, ahneus ajaa niin lujaa, että vuoden "suuri valaistumiseni" (voi vitsit..) on ettei mun olekaan niin kiire kuolla. Mä haluan sittenkin kokea, tutkia, kurkkia ja saada aikaan asioita ilman rajoja tai maaleja! Huolehtia musta välittävistä, olla vähemmän vaivaa, vähemmän kaikkea. Säilyttää omat salaisuuteni ja peittää haavani, hiljaa hävitä näkyvistä.

Jos en tässä välissä kirjoita niin rattoista vuodenvaihdetta kaikille! Erityisesti ihanille kanssabloggareille ja lukijoilleni. ♥ ♥ ♥ Pitäkää hauskaa, tehkää kiinni-pidettäviä lupauksia ja skipatkaa rakettien ammuskelu. Katotaan bloggailua sit ens vuonna..

6 comments:

 1. Hyvää uuttavuotta sullekin<3

  Mun mielestä olet kuluneen vuoden aikana tehnyt ihan helvetisti töitä paranemisen eteen. (Luepa vuoden takaisia kirjotuksiasi ja vertaa esim.tähän) Siitä ei ehkä saa opintopisteitä, mutta saat palkaksi tulevaisuuden ilman sh-painajaista.

  ja blogisi on edelleen huippu :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana postaus, kun sai lukea kuinka haluat ihania asioita =)

  Vuoden vaihtuminen saa ajattelemaan asioita.

  Onnea uudelle vuodelle ♥

  ReplyDelete
 3. Voi kyllä sä olet ihmisenä kasvanut ihan suuresti. Menestyksellistä uutta vuotta 2010. ♥

  ReplyDelete
 4. Niinpä,komppaan muita lukijoita; olet kasvanut vuoden aikana ja kokenut paljon sellaista mitä muut eivät välttämättä koskaan koe. Joten pidä lippu korkealla! :) Äläkä mene lupaamaan uudeksi vuodeksi mitään järjettömiä katoamistemppuja, you know what I mean...

  Onnea uudelle vuodelle ♥ ^^)

  ReplyDelete
 5. Niin, tosiaan...

  Nyt blogini pitäisi löytyä listalta, http://www.blogilista.fi/blogi/tilaa/43651. Äh, en tiedä miten tuo osoite tuolleen tuli, mutta se sivusto näyttääs niin koko ajan lagaavan, että just ja just sain sen ilman hermoromahdusta tuonne laitettua :)

  ReplyDelete
 6. Onnellista uutta vuotta sulleki<3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥