Thursday, January 07, 2010

Tuo oli tumma maammon marja/ syntymässä säikähtänyt/ näki kauhut kaikkialla


Huoh, olin niin lopettaa tän blogin. Seriously, ketkä jaksaa samaa jammailua masissyömispiiri-pyöriistä kun nykyään on puksahtanut paljon mielenkiintoisempia ja tuoreempia blögeja. Nuorempia laihempia tyttösiä, nätit websivulayoutit, punnituksissa käyntiä, äidin piilotetut pikkuleivät ja itkut kun joutuu syömään. Mä lasken eurosiani Prismassa ja mietin kehtaisinko ostaa tuoretta kalaa ahnaalle mahalleni.

Joo, tämä lokakuusta alkanut binge session onkin ollut ja pysynyt kiinni kuin laardia täynnä oleva takiainen. Mussutan tylsyyteen, emotonaaliseen tarpeeseen, luulis. Kurjaa, olen tullut liian laisaksi edes rangaistakseni itseäni: en kompensoi stratosfäärisiä kalorisaldoja kakomalla, viilviil tai jumppakierroksilla. Laiskuus, välinpitämättömyys, parantuminen? Kurkkua myöten täynnä itseä ja ruokaa, täynnä tahtoa olla näkemättä, koskematta, tuntematta itseään. Ja läheiset hymyilee kun likka käy silmät kiinni santsaamassa jäätelöä: sehän se terveyttä todistaa! Annetaan ahtaa lisää! Boo-hoo!

Oon nössö, oon piilossa "todellisuutta". En lue netin blogeja kun pelkään masentuvani toisten rinnalla (ehkä olisi syytä?!!), en omista kokovartalopeiliä, en katso kasvojani hampaita harjatessani, en käsivarsin osua itseeni, mennä suihkuun tai sovitella kiristäviä vaatteita. Ällöys lyö jättibingoa vain jos talosta täytyy poistua...Plääh, vitut! Tiedä mitä sitten tehdä elämän/blögin/kaiken kanssa. Meenpäs siis syömään, jee!

12 comments:

 1. elä lopeta :<<<

  koko blogi on niin mahtava.

  ReplyDelete
 2. voi höpsö, sinä olet sata kertaa asenteellisempi ja parempi kirjoittamaan kuin ne miljoonat uudet ana-bloggailijat jotka kaikki ovat toistensa pienen pieniä kopioita.

  ethän siis lopeta ♥

  ReplyDelete
 3. Syystä tai toisesta luen kaikista syömisvammaus/masis/tms. blogeista mieluiten juuri tätä. Sä tunnut niin paljon aidommalta kuin moni muu.

  Itsehän oon myös vammastellut ruoan kanssa vaikka kuinka monta vuotta, ja nyt on varsin samanlainen tilanne kuin sulla - en jaksa enää välittää mitä suuhuni tungen, en laske edes hulluna kaloreita, enkä varsinkaan jaksa liikkua. Ja sen kyllä huomaa.

  Tsemppiä kaikkeen, niin kauan kuin jatkat tätä blogia, sulla on ainakin yksi lukija.

  ReplyDelete
 4. Olin myös kerran lopettamassa blogini mutta onneksi en tehnyt sitä! Se on ehkä ainut pakokeinoni maailmasta :D ja eihän sinun tarvitse poistaa blogia, käyt sillon kirjottamassa kun haluat! Voimia sinne todella <3

  ReplyDelete
 5. Mun mielestäni tää sun sivun layout on luultavasti hienoin mitä oon ikinä nähnyt, ihan seriously! :--) Tämmösen kun sais itselleen, oi mä kuolisin melkein.

  ReplyDelete
 6. Haluatko tietää miksi kaikki jaksaa lukea sun blogiasi? Sulla on tosi ihania lausahduksia, mielenkiintoisia ja kirjavia kielikuvia, sanaluokkien rehevää käyttöä, monipuolisesti sivistyssanoja sekoitettuna omiin persoomaallisiin ilmauksiin ja rehellistä puhetta siitä kuin asiat ovat. Et kiertele ja kaartele tai lisää turhia ja tylsiä luotteloita, numeroita, prosentteja jne. ja ne uudet blöggaajat eivät osaa kirjoittaa yhtä taitavasti. Keep goin'! Ihan sama millaista blogia kirjoitat, kun osaat kirjoittaa niin hyvin. You go girl!

  ReplyDelete
 7. hei muru, älä höpötä! Mä näin sut sattumalta kaupassa yksi päivä ja säikähdin kun olet vieläkin niin sairaaloisen laiha. oot ihan samankokonen kun osastolla, ei mitään eroa! voikun uskoisit sen, etkä ahdistelisi turhasta. tarvisit paaaaaaaaaaljon kiloja että näyttäisit edes NORMAALIN HOIKALTA. toivoisin että näkisit itsesi oikein niin tajuaisit, että ulkomuotosi on vielä järkyttävän laiha.

  kommentti ei ole tarkoitettu loukkaukseksi, sanon tämän herättääkseni sinut vääristä uskomuksistasi!

  ReplyDelete
 8. Hei!

  Tuossa ylhäällä tuli jo monta kommenttia miksi tätä ei kannata lopettaa. Blogimaailma on täynnä niitä jotka ovat sairastumaisillaan (tai HALUAVAT sairastua) syömishäiriöön. NE ovat surullista ja ikävää luettavaa ja lietsovat lisää samankaltaisia.

  Sinä kirjoitat upeasti, niin sisällöllisesti kuin tyylillisestikin. Sinun pitäisi kirjoittaa kirja sen sijaan että lopettaisit kirjoittamisen!

  T. erään syömishäiriöisen läheinen

  ReplyDelete
 9. Sinun blogisi on mielenkiintoisin, mitä tällä hetkellä netistä löytyy.
  Älä ihmeessä vertaa itseäsi muihin, eivät he ole sinua parempia tai huonompiakaan.

  Jatka vain blogia jos kerrottavaa löytyy, sitä on ollut mielenkiintoista lukea.

  ReplyDelete
 10. Mä haluaisin kirjoittaa tähän nyt pitkän romaanin, mutta koitan kuitenkin yrittää pukea sitä tiivistetymmin.

  Ensinnäkin, ei se tee sinusta huonoa ihmistä. Ei syöminen saa meitä lopettamaan blogisi lukemista, ei se tarkoita, että blogisi kävisi tylsemmäksi, päin vastoin. Minua kiinnostaa paljon, vielä enemmänkin tietää välillä muitakin asioita kun lukea blogeja, joissa puhutaan "onnistuneista 100 kalorin päivistä". Ei, ei se ole onnistumista. :'(

  Sinä olet ihana ihminen, etkä missään nimessä saisi lopettaa kirjoittamista, koska se on kuin yksi pala sen jälkeen täältä puuttuisi. Ei olisi enää sinun blogiasi, jota lukea. Joskus jopa innostuu lukemaan blogiasi monta tuntia, lukemaan sitä alusta loppuun, eikä sekään vielä riitä... Täällä on ihmisiä, jotka välittää susta mikä ikinä sä oletkin, mikä ikinä sä syötkin. ♥

  ReplyDelete
 11. HEI, yritä muistaa, että se helvetti alipainoisena hengissä selviämisen rajalla ja salailu,valehtelu yms. mitä joutuu tekemään jotta välttyis syömästä....se elämä on TASAN PAHEMPI HELVETTI kun sun nykyinen. Ja sit jos nyt romahdat uudelleen alas, et välttämättä jaksa aloittaa taistelua uudestaan. Jos jaksat nyt vielä , se helpottuu....yritä luottaa siihen.

  ReplyDelete
 12. Oho :--O

  Kiitos kaikki tuestanne! Oikeasti, silti, pelottaa hirveästi antaa omien sanojensa leijailla ulos, sillä pelkään hitosti ihmisten arvosteluja. Tuntuu kuin olisi puolialasti va'alla koko maailman edessä. Ja inhottaa.

  SmilingGirl oot muru! ;>

  petitcherie wtf?! Tunnetaanko me siis jostain äääheimuasaanähdä?!

  Ilona, mä käännän kaiken sun kannustuksen itsees päin, oot pikkeröinen ja niin hajoavassa kunnossa. Toivottavasti uskot ensimmäisenä itse kannustustas, sillä tarvitset sitä enemmän kuin allekirjoittanut. Voimia *halis*

  Ja kiitos kaikille vielä ;>! puspus xoxox

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥