Friday, April 02, 2010

Melankolia pukee perjantaita..

Huomenia! Toivottavasti uudesta ulkoasusta saa selvää.. CSS-väännökseni eivät ole mitä parhaimmat, varsinkin kun niitä yrittää sovittaa Bloggerin monimutkaiseen ulkoasunhallintaan. Saa huutaa jos teksti ei näy tms, sillä en ole nähnyt tulosta kuin Mac OSX + Firefox-yhdistelmällä. Nojoo.

Päivät ovat menneet... ehkä syömisen suhteen pikkuisen paremmin, mutta kalorit, kuvajaiseni ja vaaka yhä huutavat kuorossa korkealta hoosiannaa. Äidillä aivoni lukkiutuu automaattisesti siihen murot-leipä-jäätelö ylensyömismoodiin, kun taas kotona pakottaudun miittaamaan keittiöva'alla jokaisen mustikan ja salaattisiivun. Syön kotonakin niin perkleesti, mutta silti pitää noudattaa kaiken maailman neurotismeja. Ruokani on yksinkertaisinta, mautonta ja tylsää, mutta jos en jotenkin rationalisoi ravintosisällöitä niin mussutusmäärät menisivät kaloreissa Everestin yli ja ympäri.Pahimpia ovat nämä aamut, herään yhä liian aikaisin, ja ennen kuin kello on lyönyt kymmenen olen santsannut rahkaa, vetänyt neljät näkkärit, hedelmiä ja munakasta salaattivuoren kera. Vittu. Tahdon niin irroittautua tästä syömispakostani, mutta nälkäily, mielitekojen ja addiktion trio repivät yhä luokseen. Meneehän nyt paremmin kuin pari viikkoa sitten, mutta häpeä ja alakuloisuus vievät mukanaan kuin juoksuhiekka. Kaikkeen täytyy kerätä voimia, suihkuun ponnistella ja henkisesti taistella että kestää pelkän kanssaolon ihmisten kanssa. Kuvottaa astua ulos kun vaatteet ovat ahtaat ja kiristävät, mikään ei sovi päälle ja housuni ratkeavat jo pelkästä katseestani. Rintaan pistää ja sattuu hengittää, en niin jaksaisi välittää. Mutta päivä kerrallaan eteenpäin, mä vanoon että vielä pienen, pienen ja mörköjäni pakenen..

Hyvää pääsiäistä !
(Kuva X)

4 comments:

 1. Viimeisessä kappaleessa kuvailemasi tunteet ovat kyllä tuttuakin tutumpia... Nyt pitäisi vielä lähteä sukulaisten luona käymään ja saada jonkinlainen kestohymykin aikaiseksi. Huoh.

  Uusi ulkoasu on muuten hyvä! :)

  ReplyDelete
 2. Sulla on todella mielenkiintoinen blogi. Oon seuraillut blogiasi alusta alkaen, mutta itse sairastuttuani anoreksiaan, olen tietoisesti pyrkinyt välttämään kaikkia blogeja. Perustin nyt kuitenkin oman blogin, ja halusin tulla katsomaan mitä sulle kuuluu. :) Sulla on aivan mahtavia kuvia, olen kateellinen!

  Mulle tulee aina tosi ahdistunut fiilis, kun luen tekstejäsi. Ne ovat niin surullisia. Sä olet varmasti ihana ihminen ja ansaitsisit jotain paljon parempaa. Voimia kuitenkin, toivottavasti paranet joskus.

  ReplyDelete
 3. En vaan pärjää sen kokoisena, itseni kanssa nimenomaan. -Siis tämän kokoisena. Oon nyt isompi kuin vuosiin ja kiemurtelen tässä kehossa. Toki syön muutakin, vähän mitä milloinkin. Kanaa, pakastevihanneksia, rasvatonta raejuustoa ja rahkaa lähinnä. Laihimmillani ollessa olin psykoosissa, en muista oikein paljon mitään muuta kun hyppynarulla hyppelyjä.

  <3

  ReplyDelete
 4. oon rekisteröitynyt sinne jo :o hoo, ehkä oon tehny jotain taas väärin, tsekkaan asian! <3

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥