Tuesday, April 06, 2010

Vajoan, kastun, murheisiin hukun

Paino ei laske, kärsin! Olen katkera ja vihainen, kun numerot eivät kevyesti pienene va'an näytöllä ja anna minun palata alipainoon. Olen silti voitolla taistelussani ahminnan eliminointia vastaan. Syön aina liikaa, joskus lipsahtaa turhaan mussutukseen, mutta ruoka ei täytä jokaista ajatustani. Alakuloisuus, ahdistus ja pahamieli velloo sisällä. Terapeuttini pyysi pitämään viikonajan "tunnepäiväkirjaa", joka on ollut opettavaista, mutta ei mitenkään piristävää. Vain va'an taikarajan rikkoutuessa voin taas riemuita.

Tällä välin jumitan kuin surutyötä tekevä zombie. En tahdo tuskissani pysyä nahoissani kotona, tässä turvattomassa yksinäisyydessä ja käsin kosketeltavassa tyhjyydessä. En kuitenkaan missään tapauksessa tahdo mennä kaupungille ikkunashoppailemaan, Äidille yökylään tai kinuta kavereita kahville. Onneksi minulla pieni perheeni: kisut. Rakkaat kisuni ovat parasta seuraa, samalla saan niin omaa tilaa kuin huomiota ja seuraakin. Lohdutuksesta ja leikeistä puhumattakaan. On ikävä Poikkista, sillä ei olla nähty varmaan viikkoon, ja hän on maailman paras asia taikoamaan surun sisältäni. Onneksi kohta puoliin on viikonloppu. ♥

Sillä välin koetan selvitä pääni yllä leijuvan rankkasadepilven kanssa. Onneksi tämä masennus ei ilmene tappoväsymyksenä tai totaalisena välinpitämättömyytenä, jolloin skippaisin aamusuihkun ja makaisin halvaantuneena vain sängyssä. Olen koettanut karata ahdistusta puuhailemalla pikkaisen voimieni mukaan. Piirtämällä pikkasen, tuijottaen Lostia tuntikausia putkeen, käynyt kaupassa mahd. usein poistuakseni edes vähän kotoa, huudattanut ulkona mp3-soitintani, imuroinut ja istutellut mausteyrttejä.
Oooh wow, that's liek, so wonderful! ^____^

Bravo, bravo. Ja silti.. koen tarpeen teloa käsiäni ja sulkea silmäni ylittäessäni ajotiet. Vihaan niin mittaamattomasti näitä läskejäni, suren kaikkien puolesta koko kuvottavaa olemustani..

No comments:

Post a Comment

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥