Thursday, June 17, 2010

Ajankulun kuollutta ahdistusta


On pitänyt kirjoittaa mutta tätä ah-niin-uhainalaista "tekemistä" on riitänyt! Ihan niin. Tekemistä. Mulla! Kamojen laittamista, säätämistä, viilaamista, siivoamista ja sen sellaista. Näpertely on tuntunut mielettömän hyvältä, en muista koska viimeksi olisin oikeasti unohtanut ajankulun, tai kyennyt keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan. Yleensä keskittymiskykyni katkeaa noin puolen tunnin kuluttua aloittamisesta, kuvitellakaan että voisin unohtaa itseni yhden asian pariin koko päiväksi.. Olen niin kade kaikille jotka kykenevät, itse en edes terveimpinä aikoinani.

Reippaina päivinä suunnittelen opiskelua, sivuduuneja, miljoonia harrastuksia, suorittamista, vaihto-oppilasvuotta, kuntosaliharjoittelua, työharjottelua, vitosen keskiarvoa opiskelutodistuksessa (1-5 asteikolla, huom huom), sekä säkenöivän superia sosiaalista elämää. Kaikkea tuota mikä on jäänyt väliin tai vähälle ainaisen sairastamiseni takia. Ainiin, se sairaus. Pää lyö taas tyhjää ja mun pitäisi osaa viisastella miten jaksoin ~20 vuotta täpötäyttä elämääni. Entäs sit jos en ollut turhan tarkka hikipinko, ei se tee ihmisestä heti jotain anoreksian mädäntämää täydellidentavoittelijaa. Toivon kuolevani kun pääni pysähtyy inspiraatiotulvasta, ideoista ja muusta fancy ass tulevaisuudesta.

Olo on ollut kurja aina pohjamutia myöten. Ihana ja helpottava elämä on tuntunut keskinkertaisesti kiinnostavalta jokaisen vaaleanpunaisen sekuntin ajan kun en ole ajatellut painoani, ruokaa tai kompulssiivisia mässyhimojani. Oksettavaa, paino on sahannut taas joku kymmenen kiloa ylöspäin kuukauden alusta aivan varmasti. Itkettää, on maanantai, kello alle yhdeksän ja Dr. Philin alkuun vielä rasittavan monta tuntia. Rikon käsiini lautasen ja raahaudun kymppikiskalle santsaamaan jäätelöä. Vttu.

1 comment:

  1. Mä niin tiedän ton tunteen. Joskus tuntuu, että on voimia super suorituksiin ja joskus sängystä nouseminenkin tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥