Friday, June 25, 2010

Kuinka saisin rikki kookospähkinän

Kiitos kaikille ruokavaliohuuhaa postaukseeni vastanneille. Yritin pukea sanoiksi vielä muutaman ärsyttävän ajatukseni, mutta koko subjekti rupeaa ahdistamaan ja kiukuttamaan mykistävällä tavalla. Tiedättehän - joskus tulee vastain jotain niin absurdia, suututtavaa, moraalitonta ettei voi edes torua.

Vastauksia odotellessa imin lisää naistenlehtien ja netin hypomaanisia terveysväittämiä, kuinka Valio on valhetta, sokeri saatanasta ja kevyttuotteet tappavia. Pala ei nouse kurkkuun omasta elämänlaadusta vaan kokonaisvaltaisesta riittämättömyydestä ihmisenä. Et riitä sellaisena tuollaisena: olet epätrendikäs, laiska, ahne, tyhmä ja salee mielestäsi läskikin. Totta kai, koska vain kookosrasvat kainaloissa, quinoat ja cashewpirtelöt huivissa saavat kehosta reippaan ja elämästä onnellisen.

Btw, olisikohan yhtä superia syödä kusiaisia, sillä niitä on salee syöty yhtä kauemmin kuin merileväuutteita. Nii, tiedätkö muka kusiaisten ravintosisältöä?

Niinpä niin. Ja vain laihat ihmiset ovat kauniita, onnellisia ja ansaitsevat + 2980€/kk. Tätä stereotypiaa me palvotaan. Sarag jätti edelliseen viestiin hyvän heiton miten "wellness on salaliitto ihmiskuntaa vastaan". Joskus lukemani feministinäkökanta puoltaa vähän samaa: dieetit harhautuskeino naisten tasa-arvolle, joka kaupan päälle vetää silmät omaan napaan ja itsetunnon nollaan!! How great is that?? Aivan kuin mun fokus olisi yhtään muualla.. Ainiin ja se luomu... Löysin lisää ahdistavia, mutta raikkaita mielipiteitä mm. täältä. Gasp, ja entäs jos hintavia leviään myyvät "toisenajatteliat" ja hipit ovat yhtä raha-ahneita kuin globaalit burgerkingit?

Voisinpa survoa tän kaiken pois mielestäni, antaa itsetuntoni suojella toisten arvostelulta ja hyvinvoinnissa luottaa intuiitioon. Muttaku en. Olen kaikkea sitä pahaa, läskiä ja riittämätöntä. Syystä tai toisesta en kuitenkaan usko kuolemansyntini olevan TV:n katselu, joogan ja kookoksen inhoaminen.. hihi.

Muoks: Typoja.

5 comments:

 1. sana hallussa tästäkin aiheesta.

  ReplyDelete
 2. Tosi mielenkiintosia ajatuksia taas, kiitos! =)

  ReplyDelete
 3. Itse paheksun julkisesti kaiken maailman superantioksidantti-iikhiilari-hainrusto -dieettejä, mutta salaa yksikseni mietin, josko tuolla keinolla minustakin tulisi laiha ja onnellinen.

  Eikä varmasti tule.

  ReplyDelete
 4. rakastan mielipiteitäsi ja tapaasi ilmaista ne.

  olet omalaatuinen ja mielenkiintoinen.
  toivon vain ettei sairaus veisi tätä sinulta.

  voimia ! :) ♥

  ReplyDelete
 5. Olet juuri purannut ulos mahdollsiesti jokaisen naisen mietteet :D

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥