Monday, July 19, 2010

Ystävällisiä pilviä yksinäisellä taivaallaMökkireissu kaveriporukan kanssa onnistui yli odotusteni. Seurueemme koostui minun ehkä lähimmästä ystävästäni, hänen frendistään (with benefits I bet) ja tytöstä, josta haluaisin saada paremman ystäväni.

Matkalla olin ihan hirveä, nolo, inhotti kun kyydissä oli käytännössä joku minulle ventovieras, joka varmasti jo ennen perille pääsyä ajattelee vihaavansa minua! Silti vuodatin ajomatkalla viimeisiä ihmissuhdekriisejäni ja pahaa oloa, jotta ne eivät löytäisi reittiä mökille asti. Kumma mutta toimii! Jäin silti häpeämään ja katumaan suuni avaamista, vuodattamista, ja suoraa itsekeskeistä monologiani toisten seurassa. Kun sain ongelmat lakaistua pois niin uudet möröt kasvoivat sisälläni.

Pelko tuomituksi tulemisesta ei hellittänyt, mutta muuten minulla oli oikeasti kivaa! Varmaan kivempaa* kuin koskaan lähimuistissani jonkun kaveripoppoon kanssa! Pääsin mukaan kuvittelemaan jospa minullakin olisi kesäloma, sellainen liian lyhyt ja äkkiä ohitse oleva, jolloin ei ole varaa jäädä polkemaan paikalleen vaan ilo pitää ottaa irti joka hetkestä.. ja/tai osata elää hetkessä? Yhh.. kuulostaa taas niin hankalalta ja absurdilta. Hankalaa ja työlästä on myös suurinosa kavereitteni vapaa-ajan iloista: bileet, sosialisoinnit, baarit, aineet, energisesti riehuaminen, ravaaminen ja nauraminen. Osallistuminen, läsnäoleminen, omien suojamuurien laskeminen, no way, not for me.


Pääasia ettei tarvinnut joka sekunti olla niin helvetin yksinäinen: yksin oleminen ja yksinäisyys kun eivät ole sama asia. Sain nyt olla mukana, jossain mukavassa, huomata toistenkin viihtyvän. Ehkä myös aavistuksen verran minun läsnäolostani, eikä toisinpäin tai "ihansama" olenko messissä vai en. Ei haitannut jos en skoolannut toisten kanssa kuoharia, sytytellyt savukkeita tai nukkunut iltapvä kahteen. Noustessani yksin toisena aamuna uskaltauduin heittämään lämpimään järviveteen talviturkkini, keräilin metsästä 1/2 mukillista kypsiä metsämansikoita, vähän siivoilin ja raahasin kaivosta tuoretta juomavettä. Kaveriporukan noustessa kahden maissa paisoin heille ison kasan rasvaisia aamiaislettuja, joita porukka nautti ulkoterassilla termarikahvin ja (sillipurkkeihin säilötyn!) mummoni mansikkahillon kera. ♥

6 comments:

 1. Ystävien seurassa möksäily kuulostaa mukavalta.

  P.S. You're not the one, jonka mummo säilöö hillojaan sillipurkkeihin. :D ♥

  ReplyDelete
 2. Oli kiva lukea että sulla on ollut mukavaa. =) yes!

  ReplyDelete
 3. Samoja terveisiä siihenkin suuntaan: on jotenkin ihana lukea iloisia postauksia ihmisiltä, joilla ei yleensä olisi edes voimia kirjoittaa mitään positiivista. Ne ihmiset kun osaavat myös arvostaa enemmän niitä kivoja asioita.

  Pikselirutistuksia <3

  ReplyDelete
 4. Blogisi on vallattoman kaunis! Huokaisen ihastuksesta.
  Värit kuin karkkia.

  ReplyDelete
 5. Ehei, oikeasti... kun jaksan niin pistän paljon uutta tekstiä ja leiskan aivan uusiksi. Tämä nyt vain... on väliaikaisesti, mutta värimaailma ehkä pysyy samana.

  ReplyDelete
 6. Jänskä blogi, hyvin mielenkiintoinen ulkoasu :) Vois kyl alkaa seurailee tätä!

  --> Elina / Platinum Girl

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥