Saturday, November 27, 2010

Jäätelövainaa

Kolme iltaa ja vajaat kolme litraa jäätelöä. Hyi saatana. Mikä idiootti tykkää tripla-repeattaa idiotismiaan? No sellainen joka tykkää teloa itseään, ja on menettänyt kaiken toivonsa poistua kotoaan ilman murskahäpeää. Tiivistetään!

 1. Tapaus yksi. Törkeän kallis lähikiska, ja tarkastan hinta-kalorisuhteessa parhaimman vaihtoehdon. Suklaabanaania, eli jotain suunnilleen inhokkilistaltani, mutta kelpaa. Pettymystä, ahdistusta pettymyksen syömisestä ja epäonnista pettymyksen uloskakomista. Ei näin, miksi taas teen tätä itselleni? Minkä takia ansaitsen itseinhoni vain pahentaa nykyistä valasolemustani typerillä kaloreilla ja iltasekoiluilla?
 2. Tapaus kaksi, ja kaksi rasiaa sokeritonta jäätelöä taltuttamaan epäihmismäiset iltamussutukseni. Keinotekoisista raaka-aineista kasattu massa ei pysy lusikoidessa edes kasassa, ja seuraavana päivänä suolistoni toimii kuin kaasupäästöinen vuoristorata. Mahani on kuin odottaisin nelosia, ja en pääse ulos kotoa.
 3. Kolmas kerta, ja tuijottaessani Top Chef: Just Desserts:iä jäätelöhampaani alkaa taas vihlomaan. Lähikiska ja ylikallista kevytjäätelöä plus banaani, mutta tällä kertaa uskallan antaa itselleni syödä nauttien, hitaasti ja pieniä annoksia maistellen. Kevytkama on petollista ja pehmyttä, aamulla roskiksessani on tyhjä paketti.
Fuck this shit. Olen niin nolo, ällö ja nolo. Kumma miten jäde on aina noin iso pahe mulle, mutta suklaasta, karkista, salmiakista, kekseistä, yms. en taas aidosti tykkää. Jos uskaltaisin ostaa kotiin jotain oikeaa, "kunnon", kermasokerijädeä niin ehkä se yksikaksipalloa olisi riittävästi.. Ehkä samoin muunkin ruoan kanssa? Mutta kaupassa kaikkialta kirkuu karseat kalorimäärät, ja kiellot ruoasta nauttimiseen, niin päädyn kotiin mussuttamaan pallon salaattia parin täyttävän leivän sijaan. Huoh. Onneksi ensi vuonna jäätelön hinta nousee stratosfäärisesti niin tuskin raaskin ostaa sitä enää koskaan. :---)2 comments:

 1. En osaa päättää, onko jäätelö kotoisin taivaasta vai helvetistä, juuri tuosta samasta syystä.

  Tykkään blogisi uudistuneesta ulkoasusta hirmusti, btw!

  Jaksamista ahdistukseen ♥.

  ReplyDelete
 2. Parempaa syntymäpäivää kuitenkin.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥