Tuesday, November 30, 2010

Osastolle

Oh fuck it. Jos nyt (taas) yritän.Lähden huomenna kokovuorokautiselle osastolle.. Kuten päiviksellä suosittelivat, omalääkärini puolsi ideaa minulle "ehdottomasti" tarpeellisena. Kahden vuoden takainen joulu samassa paikassa, eri ruumiissa, lähemmäs parikymmentä kiloa pienempänä. Opettelen samaa asiaa: täsmäsyömään ja kestämään ahdistusta.

Tällä kertaa reissu tulee olemaan lyhyempi, onneksi, vain pari viikkoa-kuukausi, ja voisin palata takaisin kotiin kissojen luo plus kouluun. Koetan saada netin toimimaan, jotta voisin jotain vaikka raportoida reissullani..

olkaa nätisti & älkää paleltuko!

PS: Pidetään pitkästä aikaa kysymys & vastaus-postaus!
Eli jos jokin askarruttaa tai aihetta haluaa ehdottaa niin olkaa hyvä, kertokaa! :> Plus on mullakin jotain tekemistä ossalla kun/jos päivittelen blogia~

4 comments:

 1. Ei ole mitään kysyttävää, mut jakselehan siellä. :) Ei ole mikään helpoin paikka tuo osasto nimittäin, ainakaan minulle se ei ollut.

  (sori et oon random ja välitän!<3)

  ReplyDelete
 2. missä kisut kun oot osastolla?

  (olen seurannut blogiasi alusta asti, meillä on erittäinkin samanlaiset elämäntilanteet, ja aioin kysyä kissoista jo viimeksi osastolle lähtiessäsi mutta en tohtinut.)

  ReplyDelete
 3. Voimia osastolle<3

  Haluaisin kysyä, että miten sun ja sun poikkiksen suhde on kestänyt sun sairauttasi ja osastojaksoja? Itse olen alkanut juuri seurustelemaan mutta tuntuu vaikealta alkaa puhumaan näistä asioista, ja oma tilanne on aika akuutti.. halusivat mut myös sinne osastolle mutta en suostunut. Miten sun poikkis suhtautuu menneeseen ja nykytilanteeseen?

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä, koita kestää! Mua kans pelottaa et alkas pikkuhiljaa tulla semmoset hetket et siitä tulee yks vaihtoehto. Ku alkanu ruumis prakaa vähä enempi oireilun ohes, huomen aamust taas verikokeesee huulta purren ku pelottaa mihi seuraavaks tulee käskyjä. Gynet ja kaikki ravattu mut sh:sta ilmesesti johtuu kaikki kummallisuudet, ei mistään mystisestä taudista. Fak. No on kyl oloki sen mukanen.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥