Saturday, November 06, 2010

Video kiled the radio star

Lupasin kirjoittaa "huomenna", mutta se vähän venyi jälleen.. Tässä on ollut taas kaikkea, ruokaa, depistä, ruokaa, sälää. Mutta olen naputustuulella, no worries. On lauantai-ilta ja TV on päällä. Ihailen Survivors-tyttöjen kapeaa vyötäröä ja laihtuneita ruipelokäsiä, päällä roikkuvaa tunikaa, ja kuvaruudussa vilahtelevia suonia tai rintaluita. Tuntuu perverssiltä katsoa kuinka tositv-kilpailijat takkutukkaisena mättävät sormin palkintoruokaa suihinsa. Lopulta laihavyötäröinen tyttö oksentaa pusikkoon ylensyötyään palkintoruokia. Just näitä esimerkkejä kaipasin..

Oma mahani on pinkeä syödyistä leipä- ja lettukasoista. Mussutan mukavasti pehmeässä sohvanmurkassa, ja haaveilen autiosta saaresta jossain hornankuusessa. Kaverinani totta kai joku julkkisvalmentaja, jolle ruumis olisi rääkkäyskohde ja nälkä tekosyy antaa piiskaa. Tosielämässä en mene ulos edes varttitunnin lenkille koska lenkkeily on tylsää ja monotonista ja hengästyy ja hyi liikuntaa!

Survivors-mies syö pitsaa niin nälissään että kädet tärisee. Sweet. Mulla on joku fiksaatio laihoihin ihmisiin, jotka syö.

Oma mahani on niin iso ja painoni niin korkea ettei vuoden takaista kondistani voisi kuvitellakaan. Normaalipaino on raskaampi taakka kannatettavana kuin mistään muusta synnistä aiheutunut katumus ja pahaolo. Ja silti syön. Vttu. Tahdon survivors-poskipäät, omat poskiluuni takaisin.

7 comments:

 1. Minäkin haluan taas alas normaalipainosta. Mutta pitäisi - meidän molempien kai - tajuta, ettei siinä ole mitään järkeä. En halua elää järkevästi vaan laihasti.

  Kirjoitat taidokkaasti ja blogiasi on ilo lukea. Nyt tekis mieli kattoa Survivorsia mutta se tais mennä jo. :D

  ReplyDelete
 2. lisäsit omiasi, ei siellä kukaan oksentanut! ainakaan tämänpäiväisessä jaksossa!

  ReplyDelete
 3. En oo näköjään ainut selviytyjä stalkkeri :P En kans tajuu miks saan siit hyvän mielen ku muut ahmii ja lihoo! Siis muutenki ku selviytyjis.. Varmaan siks ku pitää ite lihottaa nii aattelen et jos muutki lihoo samal nii pysyn samas koko luokas.. Oon kauhee. :(
  P.S. Sul on hyvä blogi!

  ReplyDelete
 4. Kiitos tosissaan tästä blogista! Lueskelin vahempiakin postauksiasi koko illan jälleen! Sun elämä muistuttaa todella paljon omaani ja monien samanlaisten asioiden, tuntemusten kanssa kampaillaan...löysin jonkin näköistä helpotusta lukiessani tuosta sossunluukulla käymisestä ja raha pulasta, oksentelusta! Itse olen myös korvia myöden pulassa, eikä luonne meinaa antaa periksi "alentua" moiseen...mutta kun on pakko! Oli hyvä huomata etten ole yksin tällaisessa elämäntilanteessa! Tottakai toivon sinullekkin parempaa, mutta helpotit oloani rehellisellä, suoralla kirjotuksillasi!Kiitos!!!!!!!Kiitos!!!!!!!Kiitos!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 5. Iik, anonyymi, en tiedä mitä tuubia sinä tuijotit, mutta kirjoitin samaan aikaan kun katsoin jaksoa. :) Ts. en lisäillyt omiani, enkä tiedä mitä sinä sitten tuijottelit. En seuraa surveivereita.

  Halipus & kiitos kommenteistanne!

  ReplyDelete
 6. Kieltämättä itsekkin katselin yllättyneenä että tuli sentään hyvät kuva kulmat otettua kun näytän vähän pienemmältä mitä luonnossa olen! ;)Luonnossa mua kuvaltais lähinnä pieneksi (olen lyhyt niin sekin vaikuttaa että mut mielletään pieneksi taskuraketiksi), mutta terveeksi ja normaalipainoiseksi myös kuvataan heti siihen perään jos joku joskus erehtyy käyttämään sanaa laiha...
  Harmi kun jäi katsomatta survivors, ymmärrän hyvin tuon laihojen ihmisten kyttäyksen ja itsekkin olen monia kertoja toivonut pääseväni saarelle kuihtumaan!
  Hauskaa alkanutta viikkoa! =)

  ReplyDelete
 7. Mä aina ootan selviytyjien loppua jossa porukka on laihtunut välillä aivan sairaasti.

  Aah, minäkin haluan poskipäät.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥