Monday, May 30, 2011

Oh wow, 400 seuraajaa!

Koetan viimeisillä jaksamisillani saada lukukauden viimeisen ja ison kouluduunin valmiiksi. Suurin osa ajasta on mennyt suunnitteluun, empimiseen, kaiken tyhmäävään itsekriittisyyteen ja ahdistukseen. Ei siis mikään ihme, että viikonloppuna tein pesän kissani kanssa sohvannurkkaan, ja karkasin todellisuudesta RPG-maailmaan. Tämän päivän keskeytys on tullut ihan toisesta, häkellyttävästä syystä, minkä näette tässä:


Vaikka en välitä mistään lukija/kommenttimäärillä kisaamisesta niin on iloni nähdä, että kirjoittamisellani on jollekulle väliä. En vain kykene käsittämään että noin moni on osoittanut kiinnostustaan tätä kohtaan! En, vaikka loogisesti luvut ovatkin nousseet pikkuhiljaa sitä mukaan, kun olen blogannutkin. Ällistystäni lisää se, että tämä blogi on mulle tosi henkilökohtainen aiheeltaan ja sisällöltään, olematta mikään tyyliblogi kissanristiäis- ja pukukoppikuva -kuorrutteella. Adasgaff mulla menee nyt lauseet ihan sekaisin, ja liikaa aikaa kun pitäisi vääntää kouluduuneja. Siis, long story short:

Mielettömät kiitokset kaikille lukioilleni & ihanille kommentoijille!
Osoitettu siis ihan kaikille lukioille, niin satunnaiskävijöille, kuin google readeriin rekkautumattomille. Kiitos että ootte jaksaneet katella mua näin pitkään, ja erityisesti kaikista kommenteista: että olette uskaltaneet ja nähneet sen vaivan kirjoittaa tänne. ♥

Tämän kunniaksi ajattelin repäistä à la rättiblogit, ja järjestää pienen arvonnan palkintoineen! ...mutta siitä lisää myöhemmin kun olen saanut vikatkin koulutyöt pois alta, huoh. Vai - kuulostaako liian kaupalliselta tai muuten vaan daijulta idealta?

12 comments:

 1. Whou, tottakai tuollaisen lukijamäärän huomaaminen omassa, aluksi kenenkään tiedostomattomassa blogissa hetkauttaa positiivisesti ! Olet suorasanainen ja vahva nainen, se on tullut harvinaisen selkeäksi, sinulla on vahvat omat mielipiteet joista pidät kiinni vaikka muut kuinka kovasti vastaan väittävätkään.

  Onnea saavutuksestasi ja vielä niistä monista tulevista, joita tulet kohtaamaan ♥ !

  ReplyDelete
 2. Ei kuulosta tippaakaan typerältä tai lapselliselta idealta tuo arvonta, päinvastoin! Onhan 400 lukijaa nyt ihan hirvittävän suuri määrä, että kyllä sitä sopii hieman "juhlistaakin"!

  ReplyDelete
 3. Profiilikuvaushöskässä on kirjotusvirhe; näykkiJä.

  ReplyDelete
 4. Hyvältä kuulostaa, mikäli anonyyminäkin voi osallistua (;

  ReplyDelete
 5. Kiitos typopoliisille. ;>

  Ideanani oli että kuka vaan voi osallistua, mutta joku nimimerkki pitää jättää, ja voittaessa luovuttaa yhteystiedot. Eihän sitä muuten saa palkintoa postiin, mutta noikin henk.koht. tiedot voi jättää mulle privana.

  Koska en oo mikään rahassa kierivä muotoblöggaaja, jolla olis sponsorikamaa viskottavana, niin palkinnot ei olisi mitään tosi isoja (ajatus tärkein jne). Lukuunottamatta ideaani että voittaja saisi teettää mulla kuvan toiveensa mukaan. Mutta olen epävarma kuinka moni arvostaa tollaista, ja tuleeko osallistujia sitten lainkaan.. ?

  ReplyDelete
 6. joo hei arvonta! meinasin tulla sanomaan että ilmanen tavara on aina plussaa mutta toi kuvan-teetättämis ideahan on ihana!♥ mä ainakin arvostan, tossa on sitä jotain, toisin kuin "palkintona lähtee ihana kynsilakka ja korvikset<3"

  ReplyDelete
 7. Minun mielestäni esim. toi kuvan teetättäminen kuulostaa mahtavalta palkinnolta! Kaikenmaailman krääsää on ihmisillä kaapit pullollaan, ja tarpeelliset saa yleensä hommattua kaupasta tai kerjättyä sukulaisilta. Ja onhan itse tehty piirustus, blogisi tavoin, paljon henkilökohtaisempi!

  ReplyDelete
 8. Voi vitsit, kiva kuulla että edes pari kannatusta on tullut kuva-idealleni. Se onkin ollut pitkään, mitä olisin tahtonut tehdä jollekin lukialle.

  Looooool kas kummaa heti kun hehkutan 400 lukiaa niin yksi poistuu x)

  ReplyDelete
 9. Joo kannatan kuvaideaa. Ja varmasti on viel paljo lisää lukijoita jotka ei kirjaudu mitää kautta. :)

  ReplyDelete
 10. lukiJa. sulla on ongelma noissa tekijäsanoissa. ;)

  ReplyDelete
 11. Täytyy alkaa kiinnittää huomioo tohon! J j jiii. No, oonkin aina sanonut olevani huono äikässä.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥