Wednesday, June 01, 2011

Kilpailu!

Sori olen tosi huono kirjoittamaan ilmoituksia, ja kaikkia ihku-imeliä kiitoksia olen tunkenut jo varmaan korvistanne ulos. Mutta eilisen aiheeni innoittamana tahdon kuitenkin ekaa kertaa tuulettaa blogini puolesta: Kahvia mustana 3 1/2 vuodesta, 423 postauksesta, 400:sta GR-tilaajasta ja 2389 kommentistani. Joista jokainen hetki on ollut mulle arvoskas - ja toivottavasti tavoittanut muutaman muunkin. ♥ sit hiljalleen asiaan..

Palkinnot
 1. Värillinen A5 / b&w A4 piirrokseni, toivomallasi aiheella
 2. B&W A5 piirrokseni, aihe vapaavalintainen
 3. pieni yllätys
Kuvapalkinnot on siis huom! originaaleja, ts. otan siitä itselleni kopion ja pidän tekiänoikeudet, mutta voittajille postitan alkuperäiset työt. Sinä teetät, allekirjoittanut tekee, ja saat ilmaiseksi uniikin, fyysisen & ehdottomasti henkilökohtaisen taideteoksen itsellesi. (obs! artwork)

Osallistumisohjeet: 
 1. Vastaa tähän viestiin nimellä tai nimimerkillä
 2. Kerro vähän miksi luet blogiani?
 3. (+valinnainen: mistä kiinnostaisi lukea lisää  tai muita terveisiä)
 •  Muita yhteystietoja ei tarvitse luovuttaa! Vasta voittajat selvillä kinuan asianomaisilta kuvatoiveet ja osoitetiedot, eivätkä ne tule julkisesti näkyviin. Jos voitat ja et silti halua luovuttaa henkilö/osoitetietojasi niin voin lähettää palkintokuvan painolaatuisena sähköpostiisi (esim. printiksi).
 • Ainoastaan ohjeiden mukaiset viestit hyväksytään
 • Voittajat ilmoitan blogissa, ja jos yhteydenottoa asianomaiselta ei kuulu 1vko niin arvon varasijan
 • Kysymykset tänne! Tähän viestiin vain osallistumiset.

Osallistumisaika 1.6 – 8.6.2011 (keskiviikko klo: 00 asti)

Kuvapalkintojen voittajat suoritetaan arpomalla, mutta yllätyksen saajan valkkaan mielivaltaisesti kohdan 2. vastauksen perusteella! ;> ♥  

Ole ihana ja osallistu!

  21 comments:

  1. 1. Nimellä tai nimimerkillä? Ömm, saijamoi?
   2. Luen, koska kirjoitat ärsyttävän hyvin ja kuvaavasti ja vielä niinkin vaikeasta aiheesta kuin syömishäiriö ja/tai masennus. Luen blogiasi, koska sen ulkoasu on kaunis ja postaat usein merkintöjesi välissä sitäkin kauniimpia kuvia.

   Lisättävää minulla ei ole, blogisi on yksi suosikeistani ollut jo parisen vuotta, vaikka lukijaksi/seuraajaksi ilmottauduin vasta hiljattain. Don't stop!

   ReplyDelete
  2. Luen blogia, koska se on... raastevan rehellinen. Itse olen kovaa vauhtia (ainakin toivottavasti) toipumassa anoreksiasta, ja blogi on saanut minut ajattelemaan asioita eri kannalta, suuttumaan, olemaan kateellinen, katkera, vihainen, onnellinen, toiveikas, pelokas, ahdistunut, iloinen, voimakas, ja kaikkea niiltä väleiltä. vaikken ole koskaan tavannut sinua. sanoilla on mahtava voima, ja sinä osaat käyttää niitä. sinulla on voima tehdä elämästäsi parasta mahdollista (yäk, tästä tuli kamala imellysvirsi), mutta totta se on - et tule enää koskaan olemaan näin nuori, tämä on ainoa kerta kun täällä ollaan.

   ReplyDelete
  3. Olen hyyyyvin valikoiva lukemieni blogien suhteen enkä löytänyt tätä kuin vasta sinun kommenttiesi kautta, vaikka sinulla on paljon lukijoita ja kahvia mustana on blogilistallakin yms. Aloin aluksi lukea satunnaisesti, ja huomasin pitäväni tästä.

   Luen blogia, koska sillä on empaattinen kirjoittaja joka käy läpi elämässään samanlaisia asioita kuin minä - voin samastua teksteihin, tilanteisiin, tunteisiin. Se tunne, kun joku on pukenut ajatuksesi sanoiksi, ehkä paremmin kuin olisit itse osannut niitä ilmaista, on mahtava; voi kokea, ettei ole yksin tässä toisinaan niin hatararakenteisessa veneessä. Mielestäni meillä on paljon yhteistä niin hyvässä kuin pahassakin.

   Rehellisyys, se ettei kirjoita tai jätä kirjoittamatta mistään lukijoiden takia, kaunistaa.

   ReplyDelete
  4. Oon muistaakseni lukenut blogiasi alusta asti, melkein ainakin. Haalin noihin aikoihin, ja jo pari vuotta aiemmin, luettavakseni varmaan kaikki mahdolliset syömishäiriöblogit. Suurin osa niistä putosi aika nopeasti matkasta, mutta sun blogisi se vaan pysyy ja pysyy, vaikka oonkin lueskellut sitä varmaan kolmella eri accountilla. Sä kirjoitat hyvin, ja osaltaan jo se on saanut mut pysymään lukijana. Sulla on mielenkiintonen kirjotustyyli, ja blogi on uskomattoman kaunis. Joskin järkytyn aina kun vaihdat ulkoasua, mutta onneksi siihen tottuu :'>

   Oon syömishäiriöinyt itse viimeiset kuus vuotta, kausittain enemmän ja vähemmän, ja usein oon saanut sun blogistasi sekä (th)inspiraatiota että tukea. Jollain hassulla tavalla tunnut kaverilta, kun oon seurannut sun elämääsi blogin kautta. Oon myötäelänyt sun iloissa ja suruissa, ja näinpä kerran untakin susta, aikoja sitten. Oltiin yhdessä kahvilla (hmh, Kafi?). Syötiin valtavat kermapullat hyvin omatunnoin ja naurettiin sille, miten vaikeeta sellaisen syöminenkin muka on olevinaan. Hassua, että muistan sen vielä.

   Jatka kirjoittamista niin pitkään kuin suinkin jaksat. En pyydä mitään tiettyä aihetta, koska mistä tahansa kirjoitatkin, luen sen. Sä olet mahtava!

   ReplyDelete
  5. 1. f
   2. Luen blogiasi, koska olet yksinkertaisesti älyttömän hyvä kirjoittaja, jolla on sana hallussa. Rakastan nokkelia sutjautuksiasi ja rehellisyyttäsi. Osaat todella kuvata, millaista omassa, ajoittain täysin toivottamassa todellisuudessa eläminen on. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

   ReplyDelete
  6. Blogi kiinnitti huomioni vähän yli vuosi sitten ja silloin innostuin niin paljon että luin kaikki merkinnät läpi (huoh, noloa). ja lukemista olen jatkanut yksinkertaisesti sen takia, koska kirjoitustyylisi, koko ulkoasu ja kuvat ovat niin toimiva kokonaisuus, ja se, mitä sanojen takaa löytyy, on jotain kaunista. rehellistä ja kaunista. ja mä pidän kauneudesta, siksi tätä luenkin. Tarinaasi on niin kiehtovaa lukea, kuulostaa perverssiltä mutta silti. i'm totally hooked!

   ReplyDelete
  7. Jajaa.. mä luen sun blogiasi, koska se on rehellinen ja avoin. Ulkoasu on selkeä ja mukavan näköinen. Kirjoitat hyvin, suorastaan inspiroivasti. Hyviä kirjottajia on harvassa ja olen iloinen, että löysin blogisi (sattumalta toisen blogin kautta, en nyt kyllä muista minkä). Oon seurannut jo aika kauan ja olen pitänyt kaikista postauksista. Elä vaan koskaan lopeta :)

   ReplyDelete
  8. 1. invisible
   2. Luen blogiasi, koska se on realistinen, kirjoituksistasi huokuu oikea persoonasi, aina sen hetkiset tunnetilasi. Siihen kykenee vain harva. Parasta blogissasi on rivien väliin piilotettu ironia, huumori, saat minut usein hihittelemään. Mutta samaan aikaan tekstisi ovat vakavia, riipaisevia kuvauksia todellisuudesta. Sairastan itsekin syömishäiriötä, usein melkein myötäelän tilanteitasi.
   Toivon joka kerta, ennen kuin luen uuden postauksesi, että mörön kahleet olisivat hellittäneet. Sinulla on kadehdittavan paljon taiteellisia lahjoja, joita voisit käyttää vielä paremmin ilman syömishäiriötä. Haluan sinun nauttivan elämästä.

   Olisi kiva lukea joskus suhteestasi, esim. missä tapasitte, millainen ihminen hän on, mitä yleensä teette yhdessä jne. :)

   ReplyDelete
  9. Luen, koska kirjoitat kiinnostavasti ja painiskelen itse vähän samankaltaisten ongelmien parissa (anorektisia käyttäytymismalleja ajoittaisilla ahmimiskohtauksilla, tai huonoina aikoina päin vastoin, heh). Jotenkin helpottaa omaa oloa, kun tietää ettei ole ongelmiensa kanssa yksin, ja että löytyy joku muukin, jolle niin arkinen ja luonnollinen asia kuin syöminen tuottaa yhtä lailla ahdistusta ja päänvaivaa.

   ReplyDelete
  10. Kafi-Kuldu, joudun valitettavasti yhtymään pitkälti edellisiin, koska en saanut mahdollisuutta olla se ENSIMMÄINEN kommentaattori. PÖH ja HÖH. Mutta. Eksyttyäni aikojen alussa blogiisi, olin suorastaan pakotettu lukemaan sen alusta loppuun - ja tämän tein yhden työpäivän aikana. Suljin työhuoneeni oven ja toivoin sormet ristissä, ettei kukaan koputtaisi. Siitä sitten lähdettiin kotimatkalle siinä puoli yhdeksän aikaan illalla ja äijä ihmetteli sohvalla missäs sitä oltiin oltu.

   Miksi luen edelleen blogiasi? Kirjoitat hyvin, nokkelasti, terävästi, kiinnostavasti ja ennen kaikkea juuri niistä asioista, joista voisin itsekin kirjoittaa, (ja ehkä kirjoitankin). Huumorisi on kutkuttavan lakonista, etkä varmaankaan naura omille vitseillesi, I guess. Lisäksi osaat aina yllättää tavalla tai toisella, etkä tuota koskaan sitä perushöttöä, mitä useimmat sh- ja masennusblogit ovat pullollaan. Olet kerrassaan loistava pakkaus!

   ReplyDelete
  11. 1. lasilapsi
   1. Eksyin jonkun toisen blogin kautta, mutta kirjoitat niin jotenkin aidosti ja elämäntuntuisesti, että on ollut pakko tulla lukeamaan lisää ja lisää.
   Jotakin tuttuja ongelmiakin kun vielä on, ts siis samoja kuin itselläni.

   ReplyDelete
  12. 1. Sanna
   2. Luen koska kuvailet juttuja hyvin. Ja nykyään saa myös positiivista potkua. Ja plussaa ulkoasusta. Kiva myös edes lukea mitä kuuluu. Kiva olis nähdäkin mut aina se jää enkä tiedä haluutko nähä MUA. ;)

   ReplyDelete
  13. Mua ei varsinaisesti kiinnosta voittaa kisaa, mutta halusin vastata silti :D

   Luen blogiasi kolmesta syystä; 1. Osaat kirjoittaa. Siis oikeasti, sujuvaa suomea. En pysty lukemaan monia painettuja kirjojakaan, jos kirjoitustyyli/-taito on lapsellinen ja vajaa. Joten voit arvata, että moni blogi jää tuon takia lukematta. 2. Kommentoit joskus tekstieni olevan monotonisia, joten tulin tutkailemaan millaisia sinun ovat. 3. Blogisi ärsyttää minua. Luin vähän aikaa sitten monta alkuaikojesi postausta putkeen, ja ihmettelin, kun ne oikeasti saivat aikaan tunnereaktion. Olisi tehnyt mieli tulla bittiavaruuden läpi ravistelemaan olkapäistä ja huutamaan, ettei se anoreksia ole mikään satutus johon pyrkiä, ota nyt ittees niskasta kiinni ja ryhdistäydy nainen! Olen kai jäänyt seuraamaan, teetkö niin. Eikös sitä aina sanota biiseistäkin, että päähän jäävät soimaan hyvät ja/tai ärsyttävät? Jotain samanlaista ilmiötä tässäkin kai on.

   ReplyDelete
  14. Lyhyesti ja yksinkertaisesti; Sinä ja blogisi olette mielenkiintoisia ja tahdon seurata tarinaasi.

   ReplyDelete
  15. Luen blogias, koska käyt/oot käynyt samoja tunteita syömisen vaikeudesta ja ihanuudesta ja kamaluudesta ja kaikesta. Kirjoitat myös tosi hyvin ja tunteita herättävästi!

   ReplyDelete
  16. Nimimerkki: Siili

   Miksi luen blogiasi? Tulee aika pitkä sepustus mutta kookospähkinänkuoressa: Olen kaikkea muuta kuin pro ana tai syömishäiriöinen, muuten vaan aika sekaisin. En nauti siitä osasta itsessäni joka hivuttautuu lukemaan sh-blogeja kun pitäisi olla kirjoittamassa esseetä, lenkillä, töissä tms. Näin ollen poistin kaikki laihuutta, mielenterveyshäiriöitä tai pro anailua käsittelevät blogit kirjanmerkeistä (kyllä! olen niin urpo etten käytä blogilistaa tai bloglovinia tms). Silti olen painanut mieleeni n. 3 blogia joiden osoitteen muistan ulkoa: sinun on yksi niistä. Usein se oli lähinnä piirustustesi katsomista, mutta pikkuhiljaa aloin syventyä teksteihin enemmän ja enemmän. Varmaan se viimeinen pisara tuli kuitenkin kirjoituksesta "wanted ystäviä". Jostain syystä palaan siihen uudestaan ja uudestaan, ehkä koska koen olevani myös ihan hyvä tyyppi, jolla ei vaan enää ole ystäviä..

   Tulipas pälli vastaus, mutta hei: "Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind." ~Dr. Seuss

   ReplyDelete
  17. voisin laittaa rehellisen vastauksen. Aluksi kävin useampia kertoja lukemassa tekstejäsi, mutten koskaan lukenut postausta enempää enkä liittynyt lukijaksi. Joku päivä teksti ''nappasi'', sisäistin omalaatuisen kirjoitustapasi ja samastuin tunteisiin ruokaa ja sen hallitsevuuteen liittyen. Vaikeimpina aikoina imin blogistasi kauheasti vertaistukea, pienet huumorinpätkät luin uudestaan sillä ''matkalla'' kun luin blogisi aikajärjestyksessä läpi.

   Osastoaikani kun koitti, jäi blogien lukeminen kokonaan. Myöhemmin luin vain tervehenkisempiä blogeja, kunnes otin mukaan myös vanhat suosikkini, mm. Sinun blogisi. Tekstit ovat edelleen hienosti kirjoitettuja, vaikka tekstien sisältö onkin pyörinyt vuosien ajan samana.

   Ps. Kokeile jotain uutta, jogurttia tai hedelmäö tai jotain kiehtovaa kasvisruokaa. Kokeile.

   ReplyDelete
  18. Minä olen aika uusi lukija, enkä ole vielä kahlannut kaikkia kirjoituksia läpi. Jonkin mutkan kautta tulin kai tänne, ehkä kommentoit jonkun toisen blogiin tai olit listattuna toisen blogienlukulistalla. Jotain tällaista.

   Mutta se miksi jäin sitten lukemaan, tuli kai siitä että löysin yhtäläisyyksiä itseeni ja vertaistukihan on yksi parhaista, kun lukee toisten kokemuksia ja varsinkin kun huomaa jossain asiassa että kuvitteli olevansa ainoa friikki ja huomaa ettei olekaan. Oikeastaan samanlaisia ongelmia on hyvinkin monilla.

   Kirjoitat myöskin sen verran jouhevasti että tekstejä jaksaa lukea ja niitä on kiva ja nopea lukea...

   ReplyDelete
  19. Mä en edes muista, että koska ensimmäisen kerran aloin stalkkaamaan blogiasi, mutta siitä täytyy olla ainakin pari vuotta.

   Se, miksi edelleen roikun mukana, on hienot kirjoituksesi. Nään paljon samaa itsessäni ja rakastan niitä tunnekuohuja, joita jotkin tekstisi aiheuttaa. Välillä huomaan, että ärsytät minua tai aiheutat jopa vahvoja viha-reagtioita, kunnes tajuan, että juuri ne kirjoitukset, jotka aiheuttavat niitä negatiivisia tunteita, muistuttavat minua itsestäni. Että juuri minä itse teen täysin samaa, koen samaa ja tunnen ainakin joltain osin samaa. Jotkin tekstisi ovat myös auttaneet ymmärtämään omia solmujani ja pistäneet miettimään, että onkohan tämä ihan normaalia vai ei.

   Sinulla on hieno blogi, jatka samaan malliin! <3

   ReplyDelete
  20. 1. j
   2. No ensinnäkin olet hyvä kirjoittamaan. Jotenkin myös kuvat onnistuvat aina kuvaamaan tekstin tunnetilaa. Pidän myös siitä, kun kirjoitat rehellisesti. Teksteissä piilossa oleva ironia ja huumori ovat ihania. Itsekin vaikutat olevan ihana. Blogi tuntuu kuvaavan itseäsi aika paljon, jonka vuoksi tulee sellainen olo kuin viettäisi aikaa jonkun tutun kanssa.

   No ei mulla muuta kuin, että olisi kiva tietää enemmän millasta musiikkia kuuntelet :)

   ReplyDelete
  21. Kiitos,

   vastausaika on päättynyt!

   ReplyDelete

  HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥