Tuesday, July 05, 2011

And Tumblr killed Livejournal

Öh, mitenköhän mokasin, että pari Formspringiin tullutta kysymystä karkasi tänne. Anteeksi joku "meikkaatko bla bla" sekoilu.Jaetaanpa pieni teaser-foto kisavoittajien kirjakuorista. Sisällöt paljastuu piirrosten kera vähän myöhemmin. ;> Samoin kunnon entry, mm. yksinäisyydestä ja syömispeloista.

6 comments:

 1. Posti toi tänään kuvanmukaisen ruskean kuoren perille ja sisältö oli aivan huikea. Kiitos! <3

  ReplyDelete
 2. Super! Olen niin tyytyväinen ja huojentunut, että tykkäät kuvasta! ♥♥ Toiv et pistä pahaksesi että pistän ne jossain saumassa blogiin. Tota sun duunia oli erityisen kiva duunailla, on pitkä aika kun olisin tehnyt pelkästään b&w kuvan.

  ReplyDelete
 3. En pistä ollenkaan pahakseni, musta oli ihanan kutkuttavaa rapistella sitä kuorta auki ja sisältö oli kyllä niin silmiä hivelevä, että mieluusti sen jakais kaikkien kanssa! Kiitos vielä kovasti, oli oikein mieluinen, ja kiva kuulla kanssa, että itsekin tykkäsit sitä työstää! Mustavalkokuvat on erityisen ♥.

  ReplyDelete
 4. Posti tuli myös tänne perille. Olen kamala kahvinarkkari ja pakonomainen huulirasvafriikki, joten ei olisi voinut olla parempaa yllätystä!

  Kiitos! <3

  ReplyDelete
 5. saijamoi, tulin tosi iloiseksi että tykkäsit, se oli mulle tärkeintä. ♥ Ehkä pitää tehdä hanakkaammin b/w-kuvia tulevaisuudessa..

  Meeri, oi super! Pohdin eka kauheasti ettet pety, mutta olessani itsekin lista- ja kahvifriikki, huulivoiteitakin pitää olla joka laukussa.. Iso helpotus ettei kirje ollut ylipaksu!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥